טוב מכיון שיש פה המון אנשים חדשים..

stars

New member
טוב מכיון שיש פה המון אנשים חדשים..

ובכלל כולם חדשים כי הפורום חדש, אז אני, מנהלת הפורום, החלטתי שכל אחד חיב למלא את כרטיס הביקור הבא: שם: גיל: מקום מגורים: מוזיקה: מה אני חושב על היהודים: את כרטיסי הביקור שלכם תשרשרו כתגובה להודעה זו... כל הקודם זוכה!

M o r t i c i A

New member
טוב...

שם:חן(-לי) גיל:16+ מקום מגורים:ראשון לציון מוזיקה:רוק ומטאל היהודים?: הלהקה כמעט הכי בת זונה בארץ...

tofy

New member
טוב.....2

שם:רותם גיל:15+ חולון מוזוקה:רוק-גראנג´,מטאל ה+הוד+ם?:אחת הלהקות הכי טובה בארץ....שאני מאוד מאוד אוהבת..... שנותנת הופעות מעולות!!! +הזמרת עם הקל הכי מדהים!!!!!!!

mendelson

New member
היי

שם: מני ברכה. גיל: 17.5. מקום מגורים: חולון. מוזיקה: בארץ-היהודים,שייגעצ,מוניקה סקס,גידי גוב,איפה הילד,משינה. בחו"ל-led zeppelin,beatles,queen,hendrix,metallica,nirvana על היהודים: פוטנציאל ענק, שירים מעולים, הנהלה ומשווקים גרועים בטירוף אולי הילד שלי יזכה לשמוע את הדיסק הבא שלהם.

Wicker Man

New member
אז ככה...

שם : נאור יונסוף גיל : 17 מקום מגורים : ירושלים מוזיקה : Heavy Metal מה אני חושב על היהודים : הלהקה הכי שווה בארץ

לינושית

New member
מזל טוב על הפורום ../images/Emo171.gif

שם : לינה גיל : 15 מקום מגורים : חיפה מוזיקה : קלאסית - מנדלסון מוצראט באך בטהובן ישרלאית - רמי פורטיס , ברי סחרוף , מוניקה סקס , משינה , ועוד רבים :) מה אני חושבת ?!? להקה נהדרת עם מוזיקה איכותית ושירים מצויינים לינה

אני...

גיל: 15 מיקום: אזור ירושלים נטיות מיניות: סטרייט מין: זכר מוזיקה: אוהב רוק, מטאל וג´אז (כן, ג´אז!) היהודים: להקה מעולה ועניינית, שיודעת לספק את החומר ועושה רוק טוב. המעריצים שלה די בעיתיים, כל הגרופים והמעריצים המפגרים שלה, אבל יש כמה שבסדר. בקיצור להקה גדולה מהחיים.

Coma White1

New member
מה רע בג´אז ?

אני לא נוהגת לנשוך חובבי ג´אז, זו דווקא מוסיקה מוצלחת - אבל אני לא שומעת אותה בקביעות...

Coma White1

New member
הממ...

שם: ענבר. גיל: 14. מקום מגורים: איזור נתניה. מוסיקה: רוק מתקדם (קינג קרימסון, ג´נסיס, פינק פלויד, אנגלאגארד, קצת ראש); רוק ניסיוני (רדיוהד, פורקיופיין טרי, קצת JJ72, קצת מוגווי, לא מזמן הכרתי את Verve); מדי פעם חוטאת בשמיעת פסיכדליה בריטית (במקרים חריגים מאוד) או אלקטרוניקה (בסגנון רדיוהד, לא טראנסים, חלילה); גראנג´ (נירוונה בעיקר), וכמובן - היהודים. מה אני חושבת על היהודים: שאלה משונה... אני הרי בפורום היהודים, כלומר, אני אוהבת לשמוע את המוסיקה שלהם.

UTERO

New member
אההה...

שם: עמית גיל: 14 מוסיקה: גראנג´ רוק מטאל רוק ישראלי ופאנק היהודים: אחלה להקה, לא מזמן התחלתי לשמוע אותם

CIRCUS CAT

New member
טוב...../images/Emo140.gif

שם:יסמין גיל:15 מקום מגורים:בת-ים(אבל לומדת בחולון) מה אני חושבת על היהודים:הלהקה הכי טובה לדעתי בארץ,מילים מדהימות שמרגשות אותי כל פעם מחדש.והקול של אורית בכלל...גררר
וזהו נראה לי...
יסמין.

CIRCUS CAT

New member
אוי שכחתי מוזיקה...../images/Emo79.gif

אז ככה....גותי,רוק,רוק כבד,קצת מטאל,טכנו קצת וזהו נראה לי.
יסמין.

vegi force 1980

New member
היי חדש כאן

אייל 22 חיפה הכל חוץ ממזרחית וחוץ מג´אז ופופ היהודים...עזרו לי לעבור את התקופה הכי רעה בחיים שלי ואני מת עלייהם עכשיו לשאלה הניצחית מתי יוצא הדיסק החדש שמדברים עליו כבר שנתיים????????

Coma White1

New member
כולם חדשים...

אומרים שייצא ביוני, אם אני לא טועה. הוא יקרא "פחד מוות".

Napoliya

New member
בוגה בוגה

שני 18 אי שם גראנג´, רוק, ופסיכודלי. (בכלל, אני לא מהאנשים שיושבים ורבים לאיזה קבוצה משתייכת כל להקה) dream theater, megadeth, pantera, sepultura, pearl jam, והרכים יותר, כמו פינק פלויד, זפלין, הנדריקס, דורס וכוכוכו מה אני חושבת על היהודים?! מוסיקה 6, טקסט 9, הופעות 10!! (לפחות בצמח...:)

‡NoK

New member
היי ../images/Emo171.gif

נוקי 15 אזוּר רוק ישראלי ופאנק...(מאוחר עכשיו..לא בא לי לפרט להקות
) והיהודים? הלהקה הכי טובה שיש!! (אחרי משינה...)

sandman666

New member
../images/Emo58.gifהיהודים../images/Emo58.gif

רועי 17.5 חולון רוק קלאסי,מטאל,שנות השישים היהודים אחלה להקה חבל שלוקח מלא זמן להוציא את הדיסק הזה כבר אבל כנראה הוא יהיה ממש טוב

......../images/Emo41.gif

שם: ליטל ישוב: גבעת שמואל מוסיקה: רוק (כל הסוגים....), פאנק וקצת מאטל מה אני חושבת על היהודים: אוי קשה לי לענות על זה אני לא יתחיל למלות לכם את כל העמד בדברים עליהם אז אני פשוט יגיד שהם ה-להקה הכי מדהימה שיש בארץ...המוסיקה שלהם ממש שווה ולטיטי יש קול ממש ממש מדהים!......

למעלה