טוב מכיון שיש פה המון אנשים חדשים..

sodomy

New member
אה..../images/Emo54.gif

..ליאור נקבה 16 סירקין (אם זה אומר למישהו משהו) מוזיקה..הרבה ישראלי..גידי גוב, משינה, תמוז, מאיר אריאל,מיכה שיטרית,פורטיסחרוף, היהודים ולפעמים גם אביב גפן.. גם..Pink Floyd, Queen,Led Zeppelin ג´ז..הרבה.. אה גם ביורק...ת´אמת.. על היהודים...אחלה מוסיקה בד"כ, לתום יש את הקול הכי סקסי בעולם..חוץ מלמיכה שיטרית..וזהו.. ליאור...

*pachanga*

New member
stars מזל טוב לניהול הפורום ../images/Emo65.gif

ואם אני כבר פה אציג את עצמי
שמי פאצ´נגה
בת 27 (הייתי אומרת שאני הכי "מבוגרת בפורום הזה
") אני בחו"ל גרה לתקופה מסויימת מוסיקה: הכל רק לא מזרחית אז שיהיה לך בשעה טובה

היי מה המצב?אז ככה....

אני מרחובות בת 15 ואני חושבת שהיהודים הם אחלה להקה באמת.......... נ.ב-מישהו מכיר את מאירה אשר??????

shabby

New member
יהה אפשר גם? ../images/Emo3.gif

אז ככה, אני אפרת בת 17 מת"א מוזיקה? כן בבקשה..
אני שומעת הכל פחות או יותר.. איפה הילד, ברי סחרוף, אביב גפן, היהודים כמובן, קצת משינה, ביטלס, סליפנוט וסיסטם, ביצ´ בויז, מטאליקה, סקאנק אנאנסי, אלאניס מוריסט, מיוז, גארבג´, קוקו בלוף, אני גם נורא אוהבת פאנק-קאברס.. ועוד מיליון ואחד דברים... (= ומה אני חושבת על היהודים? אחלה להקה, אחלה להקות.. רק אם הם יעשו כאלה לעיתים קצת יותר תכופות ואולי אפילו יוציאו איזה דיסק או שניים יהיה קצת יותר נחמד, לא? (=

נו טוב עם את מתעקשת...

שמי: דוד עידו יהוה טל אשכי צדקה גיל: 14.5 מוזיקה: הרבה!! אמ... רוק, מאטל, פאנק.... מה אניחושב על היהודים: להקה חבל על הזמן

גררר תורי :)

רוני-בת
14
חור כזה מסריח ליד ירשולימ
אממ תסתכלו בכרטיס אישי,אביב גפנ,רוק ישראלי,רוק,מאטל,ראפ והיפהופ
היהודימ אמממ מ-ד-ה-י-מ-י-מ-! תהיו חופשימ! תהנו אחימ לא ביולוגימ שלי
<---וחג שמייח

למה לא?

טופ תראי אולי פה במקלדת זה לא ככה אבל אני אישית מתלבלבת בין פ"ה סופית בכתב לצדי"ק סופית..חחח קיצר במחברת שלי <לא שאני כותבת בה משהו..ניתנ דוג´ אחרת..נגיד שאני כותבת שיר :)>זה יותר נוח לי..בכל מקרה אחרי כמה דקות שאת מתחילה עמ זה את מתרגלת ואני חושבת שזה יותר יפה!!!11 "על טעם וריח איינ מה להתווכייח" לאב יו

M o r t i c i A

New member
רוני!!

את ממשיכה לפרסם את החרם שלך!? אסורררררררררררר לעשות חרם... בני אנוש! האותיות הסופיות נעלבות להם... פעם חשבתם מה יהיה עם לכם יעשו רחם? זה יהיה ממש לא נעים... יוצאת בהצהרה נגד החרם!!|דגש|

גררר טוב

אל תלמדו ממני! אני כבר התמכרתי אלב זה באמת מעצבנ לקרוא ככה הודעות..מעכשיו רק אני ורותמ ככה כותבות =) (-C) כל הזכויות שמורות

stars

New member
כרטיס הביקור שלי

שם: אינס (אני ארגנטינאית, נולדתי בארגנטינה, בגלל זה השם מוזר) גיל: 15 מקום מגורים: ראשל"צ מוזיקה: היהודים, מוניקה סקס, קצת אביב גפן, קספר, משינה, קצת איפה הילד, ברי סחרוף, אפרת בן צור (המדהימה!!!), מטאל גותי כגון נייטויש ולאקונה קויל, קצת פרוגרסיב (דרים ת´יאטר..) וכל הקלאסיקות למיניהם... פינק פלויד, לד זפלין... מה אני חושבת על היהודים: מוזיקה טובה בהחלט, אני ממש לא "גרופית" שלהם אבל אני חושבת שזאת להקה טובה שיודעת לתת הופעות מצוינות ומושכת אחריה קהל רחב של בני נוער (ולא רק) שדורש מוזיקה קצת יותר מתוחכמת מ"עזבת אותי\ אני גלמוד\ וזה כואב" עידן האלוהים שיר טוב!

SilverPearl

New member
אוקיי אוקיי! שתקו זה תורי!

שם: סיוון גיל: 14 מקום מגורים: אילת מוזיקה: בעיקר רוק כבד ומטאל אבל לעיתים נדירות יש לי יציאות של ראפ והיפ-הופ מה אני חושב(ת) על היהודים: אם אני כותבת פה אז מן הסתם אני אוהבת את החומר שלהם לא?

איזה עצבים שאי אפשר לעשות גרש!

שם: קארין גיל: אוטוטו 15:) (אז מה אם נולדתי ביולי?! אז מה?!:)) מקום מגורים : ראשון לציון כאילו דה:))))) מוזיקה: רוק בעיקר, קצת מטאל, קצת גראנג´ עכשיו אני לא בטוחה אם הכוונה היא ללהקות אז אני אתן דוגמאות: pearl jam, nirvana, metallica, soad ,foo fighters,iron maiden איפה הילד, חמי רודנר, אביב גפן, ברי סחרוף, פורטיסחרוף ועוד ועוד:) מה אני חושבת על היהודים: מממ... לא יודעת... הם להקה מעולה לפי דעתי אבל חבררהההההההה הם לא הלהקה היחידה בעולם ויש הרבה יותר טובות מה שגם המוזיקה שלהם לא מי יודע מה מתוחכמת, ויש טקסטים שאפילו אחותי הקטנה כותבת יותר טוב מהם, אבל הם החזירו את הכבוד לרוק הישראלי ללא כל ספק, ואני עדיין מתה עליהם!
סמיילי ממש חמוד

למעלה