!
מדהים כמה ההשפעה שלה הייתה חזקה על כולנו...!
אז אני יכולה לעדכן שהלכנו היום לטפס טופ רופ (ועשינו כרטיסייה! אז נחזור!) והיינו ממש הרבה יותר אמיצות, אני פעם ראשונה סיימתי מסלולי טופ רופ (תמיד הייתי מגיעה לגובה שלא היה נראה לי הגיוני ומפסיקה) אז סגרתי 5A להתחלה (חימום, זו רמה ממש ממש נמוכה שעדיין תמיד פחדתי לסיים בטופ רופ..) ואז הצלחתי לסגור גם שני 5C!!!! וניסיתי 6A, עד שהגעתי לצעדים שהפחידו אותי (היו ארוכים מדי והייתי עפה...) אבל קצת עפתי לי באוויר מצד לצד וכאלה ונפלתי בלי להתכוון ובכללי, התחושה הייתה הרבה יותר נוחה.
הדס סגרה איזה שני 6A עם רמאות פה ושם אבל גם הרגישה הרבה יותר בטוחה ובנוח ובמקביל אלינו ראינו שהגיעו עוד שתי בנות שהיו איתנו בסדנא, חברות מהבולדרינג, והתאמנו על הובלה ונפילות ואמרו גם כן, שנינה שינתה להן את הגישה, מילאה אותן במוטיבציה...אני ממש רוצה להגיד לה מה היא עשתה בשבילנו, אני לא יודעת אם היא הבינה כמה היא השפיעה עלינו, אז באותו רגע אני בעצמי לא קלטתי אבל זה מדהים....!!!
זהו, בא לי להוביל, הדס אומרת שנטפס טופ רופ עוד קצת..אז נטפס עוד קצת, שיהיה...גם ככה אין לי כסף עכשיו לקורס הובלה..

אה, דבר אחרון על הטיפוס של היום, אחד העובדים שם שנצמד אלינו (הוא היה צריך לאשר להדס הורדות עד שהיא קיבלה אישור סופי להוריד לבד! יאיי מזל טוב הדס!) בכל מקרה הוא היה ממש ממש מגעיל ואמר דברים כמו
"אתן לא נראות כמו מטפסות"
"את מנסה 6A?" "כן, אפשר תמיד לרדת....לא חייבים לסיים" "כן, אבל לא חבל שסתם תתעייפי?" !@!@$%#%$@#
ו- "אני תמיד שואל בנות את זה, כי בנים זה ברור...אבל איך הגעתן לטיפוס בכלל?" @#%$^!#^$%&^&&$#@!!!!!!!!!!
אעהההההההההההההה.
והוא עובד שם? הבחורים שעובדים אצלנו בבולדרינג בחיים לא יגידו דברים כאלה, מה זה?!?!?
בכל מקרה, הוא היה ממש דוחה, כל השאר היה סבבה.