טוב נו, התפקדות.

טוב נו, התפקדות.

שם: גיל: דבר אחד שמח שיקרה החודש: משהו שבא לכם להגיד: עוד משהו: עוד אחד: אחד אחרון: ביי

gever0908

New member
כן המפקדת

שם: מיכאל גיל: 18 בקרוב דבר אחד משמח שיקרה החודש: יום הסטודנט ברעננה בסוף החודש, מירי מסיקה ומשינה בהופעה :) משהו שבא לי להגיד: החלום שלי הוא להיות מלחין גדול כמו רייכל עוד משהו: אני לומד עכשיו להלחין עוד אחד: אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים אחד אחרון: אל תפסיקו לשמוע מוזיקה ישראלית! ביי

אני

שם: נו גיל: גדול דבר אחד שמח שיקרה החודש: אין בצפר!!! משהו שבא לכם להגיד: משעמם לי עוד משהו: אני עייפה עוד אחד: אני מטומטמת אחד אחרון: כלום

gever0908

New member
סלחי לי אבל

אני לא יודע איך קוראים לך אז לא יזיק לשנות את ה "נו" הזה ב"שם" וסלחי לי שאני לא מכיר אותך אני פשוט לא ותיק בפורום הזה

תנחש איך קוראים לי :)

אם תצדוק ב3 ניחושים הראשונים תקבל נשיקה, הולך?
יעל, נו

gever0908

New member
אני דתי??

ממש לא (לא שאני גאה בכך שאני לא דתי אבל לא משנה) :) בקיצור אני לא דתי

willo1

New member
שוב- לא רלוונטי

אין קשר בין העמדות האישיות שלי. אני אומרת לך בתור מנהלת ולא בתור דתיה (מה גם שאני בטוחה ששאר הדתיים שיש פה לא ייהנו לשמוע את זה כמו שאת לא תהני לשמוע דברים על הצד ההפוך) כל העניין בפורום הוא לדבר על הפרוייקט מה שמסביב וכמובן גם לפעמים דברים שלא קשורים אבל אני מאמינה שאת מודעת לעובדה שמשפט כזה הוא רגיש ולא מתאים לפורום כזה, אני יכולה להמליץ לך בכיף על פורומים אחרים (אתיאסטים לדוגמא) שאני מניחה שתוכלי למצוא שם עניין. אני כותבת את ההודעה בנימה חיובית לגמרי כי לכל אחד יש זכות לדעות אישיות אבל אם אפשר לא לפגוע באנשים אחרים בפורום.
(ואין צורך לפתוח דיון ארוך ומייגע על זה כי אלו פשוט נהלים ברורים)

פורום אתאיזם נסגר, אגב.

המשפט שלי לא היה בשום כוונה לפגוע, אלא במטרה להגיב למה שהוא אמר, בהבעת דעתי...

willo1

New member
די באמת?!

וואי לא ידעתי! למה? וכן, נכון זו הבעת דעה, אבל, את מבינה, לא תמיד אפשר להביע דעה בכל מקום, כי לא תמיד זה מתאים. והרבה פעמים זה פוגע (וממש לא בי, אני בכלל לא מדברת עליי כעל פרט כרגע)

Saffron

New member
אני ../images/Emo29.gif

שם: איילת. גיל: 16. דבר אחד שמח שיקרה החודש: החופש הגדול.
משהו שבא לכם להגיד: חם לי. עוד משהו: אני לא אוהבת קיץ. עוד אחד: אני רוצה חורף.
אחד אחרון: בהצלחה בבגרויות לכל מי שיש! :)

glitter8

New member
אני

שם:ענבל גיל: זקנת הפורום. איילת כפול 2-תחשבו לבד דבר משמח שיקרה החודש- הופעה של דיויד ברוזה ומיומנה בשוני בא לי להגיד- כל הגברים ז***ת עוד משהו- גם הנשים. אחרון- מוסיקה, מוסיקה ועוד פעם מוסיקה.

willo1

New member
|מתפקדת|

שם: שירן
דבר אחד שמח שיקרה החודש: הופעההה *אושר גדול*

למעלה