טוב נו, התפקדות.

willo1

New member
של פוליקר..

לא של הפרוייקט לצערי.. וואי איילת! זוכרת כמה פעמים תיכננו ללכת להופעה של הפרוייקט? בעעע

Deanb

New member
../images/Emo41.gif אני!

שם: דין גיל: 17 דבר אחד שמח שיקרה החודש: סיום כיתה י"א רשמית ב-21 ביוני משהו שבא לכם להגיד: הייתי היום או יותר נכון אתמול בהופעה של הבלאק אייד פיז ומאוד נהניתי! עוד משהו: אני עייף עוד אחד: מותש! אחד אחרון: ומחר צריך לחרוש כל היום לבגרות! ביי

willo1

New member
הייי

גם חברה שלי הייתה. טוב אתה בטח מכיר את רייצ'ל (היא מנהלת את הפורום
)

gever0908

New member
באמת לא רלוונטי (בקשר לדת שם למעלה)

אני ממש לא דתי לפעמים אני שמח מזה שאני מרגיש חופשי לנסוע בשבת וכאלה אבל אני לא ילך ויתגאה בכך שאני לא דתי יש לי הערכה רבה לדתיים ואני גם מאמין גדול בקיומו של השם ישתבח שמו לכו תדעו אולי אני בדרך לחזרה בתשובה חחחחחח לא נראה לי שזה יקרה אבל מיום ליום אני יותר מאמין

willo1

New member
../images/Emo6.gif גדול

תמסור לה ד"ש, זה יהיה משעשע (כי אני מדברת איתה כל שתי שניות בערך, אבל תמסור בכ"ז
)

אהלן

הרבה זמן לא כתבתי פה שם: אלמוג גיל: 16 ו-3 חודשים. דבר משמח: שעוד 15 יום שנת הלימודים מסתיימת, פרט לעניין שיש עוד בגרויות לעשות, אבל שטויות. משהו שבא לי להגיד: תצחקו הרבה, זה הכי כיף! עוד משהו: השבט, בית ספר בלייב. תדברו עברית צחה! ביי ביי

tenסB

New member
חזרתי, חזרתי. :)

שם: דנה גיל: 18 וחצי דבר אחד שמח שיקרה החודש: כבר קרה. אלי יצפאן חגג יום הולדת שלשום. 06.06.06 :) משהו שבא לכם להגיד: מזל טוב לו. עוד משהו: ובריאות לו. עוד אחד: ואושר לו. אחד אחרון: ואני אוהבת אותו כל כך.

tenסB

New member
אני יותר.

חוץ מזה, הקשר שלנו כבר מזמן לא תלוי רק בפורום הזה. :)

למעלה