טוב נו יאלה בדיחה שניה לשבת.. 
2 רוסיות ואתיופית אחת נמצאות לפני לידה נמצאות במיטות בית החולים...הרוסיה הראשונה יולדת תינוק וישר על המקום חונקת אותו למוות ! התינו'ק עולה לשמיים בוכה לאלוהים : " אלוהים שבשמיים אנא ממך תעזור לי עוד לו ילדו אותי וכבר רצחו אותי ולא ראיתי עולם בכלל
אלוהים ענה לו : "טוב חמודי קח כנפיים ולך תיהיה מלאך " הרוסייה השניה יולדת את תינוקה וגם היא חונקת אותו למוות.. התינו'ק הרוסי עולה לשמיים ובוכה לאלוהים : " אלוהים שבשמיים אנא עזור לי , עוד לו הולידו אותי כבר רצחו אותי ,בבקשה זה לא פייר לא ראיתי עולם אלוהים ענה לו : "טוב חמודי הנה לך קח כנפיים לך תיהיה מלאך " האתיופית מיילדת את תינוקה וגם היא חונקת אותו למוות..! התינו'ק עולה למעלה לשמיים ובוכה לאלוהים : " אלוהים שבשמיים אנא עזור לי , רק ילדו אותי וכבר רצחו אותי לא ראיתי עולה , לא עשיתי עדיין כלום בחיי , זה לא פייר בבקשה אלוהים"... אלוהים ענה לו : "נו טוב טוב הנה לך קח כנפיים לך תיהיה עורב...
מקווה שאהבתם שבת שלום לכולם...
שלכם.....צאטט >>>7
2 רוסיות ואתיופית אחת נמצאות לפני לידה נמצאות במיטות בית החולים...הרוסיה הראשונה יולדת תינוק וישר על המקום חונקת אותו למוות ! התינו'ק עולה לשמיים בוכה לאלוהים : " אלוהים שבשמיים אנא ממך תעזור לי עוד לו ילדו אותי וכבר רצחו אותי ולא ראיתי עולם בכלל