טוב נו.... סקר!

טוב נו.... סקר!../images/Emo124.gif

אנשים זהו סקר על עצמכם ועל הארון שלכם אז פתחו את הלב וספרו... בגד שבחיים לא תיזרקו: צבע בבגדים אהוב: בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: בגד ילדות (אתם שומרים?): לבנים- ג'ינס או טרנינג: לבנות- שמלה חצאית או מכנס: הצבע השולט בארון שלכם: חברת הבגדים מועדפת: בושם מועדף: אביזרים: כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): אותו שאלה רק על מכנסיים: חצאיות: שמלות: צבע לק מועדף: עגילים לבנים בעד או נגד: חוטיני או רגיל: הבגד הכי יקר שקניתם: הבגד הכי זול: המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: המתלבש/ת הכי גרוע: אוהבים חגורות?: כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: נעל ספורט עקבים או כפכפים: שמפו מועדף: צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: צבע בגד ים מועדף: לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: ו... זהו! הייתי יכולה להוסיף עוד אפשרויות אבל אין כוחות צ'או

:)../images/Emo141.gif

בגד שבחיים לא תיזרקו:שרוואל..... צבע בבגדים אהוב:וואו...אין העדפה מסוימת...כמובן לא את כל הצבעים הזוהרים האלו. בגד שלבשתם פעם אחת בלבד:מכנס של קסטרו שקניתי לפני שנה... בגד ילדות (אתם שומרים?):לא!!! לבנים- ג'ינס או טרנינג:ג'ינס... לבנות- שמלה חצאית או מכנס:העדפה למכנס....אפשר חצאית.... הצבע השולט בארון שלכם:כחול(ג'ינסים מן הסתם) חברת הבגדים מועדפת:קרוקר :) בושם מועדף:וואו....שכחתי ת'שם...שך סלוואדור דאלי... אף ושפתיים כאלה...בצבע אדום..... אביזרים:שעון....ו2 טבעות....אחת אצלי כבר 7 שנים.... כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך):סביבות ה25 פחות או יותר... אותו שאלה רק על מכנסיים:סביבות ה17 חצאיות:1 שמלות:אין צבע לק מועדף:בז'( הצבע היחיד שמותר לי בבית ספר) עגילים לבנים בעד או נגד:תלוי איפה......בעיקרון נגד... חוטיני או רגיל:רגיל.... הבגד הכי יקר שקניתם:לארוע?לא יודעת אבל אם סתם בגד אז 590 ש"ח הבגד הכי זול:20 המקום שבחיים לא תיקנו ממנו:וואו...לאיודעת האמת,כי אם אני רואה משהו יפה אז אני אקנה.... המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:ג'ניפר אניסטון המתלבש/ת הכי גרוע:אין שמץ..... אוהבים חגורות?:לא ממש... כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:12 קצת יותר נראה לי.... נעל ספורט עקבים או כפכפים:נעל ספורט,כפכפים... שמפו מועדף:פאנטן צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה):תכלת.... מחיר בגד שבחיים לא תיקנו:יותר מ700 ש"ח... צבע בגד ים מועדף:כחול,תכלת... לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם:משולשים.... אפשר רגיל... לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים:בוקסר....

cutey

New member
חזרתי...(הייתי בטיול שנתי-לצפון)|חי

..גם לי יש סלוודור דאלי,אבל הירוק-עם השפתים ואף.ד"א..יש לזה ריח מדהים!

Finix7

New member
תשובות..

בגד שבחיים לא תיזרקו: חולצה ענקית שאני מחכה שתהיה בגודל שלי (מה שיקרה כנראה כשאהיה מאוד זקנה ועד אז.. היא מחכה לי בארון) צבע בבגדים אהוב: כחול בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): ג'קט משבצות עם שרוולים קצרים בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חולצה ממש יםה ואז פרחה אחת לבשה את אותה חולצה ומאז.. אני בטראומה. בגד ילדות (אתם שומרים?): עבר לאחי הקטן.. לבנים- ג'ינס או טרנינג: לבנות- שמלה חצאית או מכנס: מכנס. ועדיף מתרחב, אבל לא בטירוף. הצבע השולט בארון שלכם: לבן וירוק חברת הבגדים מועדפת: פוקס, נראה לי.. בושם מועדף: Eternity של קלווין קליין, אבל אני לא ממש משתמשת בבשמים. אביזרים: שרשראות כאלה שמחברים לארנק.. מכסף.. כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): 10 אותו שאלה רק על מכנסיים: קצת יותר- נגיד 13 חצאיות: לא בקטע שמלות: לא בשבילי צבע לק מועדף: לא שמה לק עגילים לבנים בעד או נגד: בעד עגיל אחד, אם הוא מתאים לבנאדם, באוזן או בגבה. חוטיני או רגיל: רגיל הבגד הכי יקר שקניתם: 200 ש"ח? ג'ינס.. הבגד הכי זול: 10 ש"ח, חולצה בשוק העירוני.. חח.. המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: אמ.. המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: מרי קייט ואשלי? המתלבש/ת הכי גרוע: זה שמעצב בתים בערוץ 10.. אוהבים חגורות?: חייבת.. אחרת הג'ינס נופל. כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 4 נעל ספורט עקבים או כפכפים: ספורט שמפו מועדף: מה שיש בבית.. צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלת מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: 400 ש"ח צבע בגד ים מועדף: כחול\ירוק לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: לא זה ולא זה- ביקיני ספורטיבי.

adiko

New member
תשובות

בגד שבחיים לא תיזרקו:באגיז. צבע בבגדים אהוב:כחול, שחור,צהוב, אדום,כתום בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו):חולצת גלישה בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: לא זכור לי בגד ילדות (אתם שומרים?):לא , למה? לבנים- ג'ינס או טרנינג:ג'ינס הצבע השולט בארון שלכם:שחור, כחול חברת הבגדים מועדפת:פוקס,אנרג'י, בושם מועדף: גאן פול גוטייה אביזרים: יש לי קופסה שלמה של אביזרים ממש המון! כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך):60 אותו שאלה רק על מכנסיים:25 עגילים לבנים בעד או נגד:בעד יש לי 2 הבגד הכי יקר שקניתם:חולצה שעלתה לי 370 שקל מבד כותנה עם הדפס של דרקון בצבע שחור בגב הבגד הכי זול:חולצה טי שרט המקום שבחיים לא תיקנו ממנו:קרוקר המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:??? המתלבש/ת הכי גרוע:??? אוהבים חגורות?:לא כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:14 שמפו מועדף:פינוק צבע יותר יפה תכלת או ורוד: וורוד מחיר בגד שבחיים לא תיקנו:800 ש"ח ומעלה זה כולה בגד! צבע בגד ים מועדף:מכנסי גולשים

בשם השיעמום...

בגד שבחיים לא תיזרקו: ג'ינס של לי קופר בעל ערך רגשי... צבע בבגדים אהוב: הכל... אבל בעיקר שחור-אדום-לבן בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): הקיץ הזה הספקתי כבר לחרוש על באגיז-דגמ"ח חאקי... בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חולצה מזארה שאחרי פעם אחת, הבנתי שזה לא זה... בגד ילדות (אתם שומרים?): לא שומר... מה שקטן/מכוער/איבד צורה- הולך החוצה... לבנים- ג'ינס או טרנינג: ג'ינס לבנות- שמלה חצאית או מכנס: חצאית הצבע השולט בארון שלכם: שחור-אדום חברת הבגדים מועדפת: זארה, כאוס בושם מועדף: דולצ'ה גבאנה לייט בלו אביזרים: שרשראות מתכת, צמיד מעור (בעל ערך רגשי שאני לא מוריד בד"כ), וטבעת אחת שאני עונד מדי פעם, כשבא לי להיות ממש גנגסטר רוסי...
כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): 80 אותו שאלה רק על מכנסיים: 30 חצאיות: אין... (זה לא מתאים לי...
) שמלות: כנ"ל צבע לק מועדף: עבור עגילים לבנים בעד או נגד: נגד... לא אוהב את זה... חוטיני או רגיל: רגיל הבגד הכי יקר שקניתם: מעיל עור ב-1200 שקל הבגד הכי זול: חולצה ב-30 שקל שאני לובש כבר שנה ומת עלייה... המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: פוקס! יש לי צלקות נפשיות מהרשת הזאת... המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: ג'ניפר לופז, אטומיק קיטן, המתלבש/ת הכי גרוע: קלי אוסבורן אוהבים חגורות?: כן... למה לא?! כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 12 נעל ספורט עקבים או כפכפים: כפכפים (אבל לא מג'ייפות של ים...) שמפו מועדף: אוי, באמת! מה שיש באמבטיה... צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): ורוד, לבנות... מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: יותר מ-1000 שקל נראה לי מוגזם... צבע בגד ים מועדף: שחור לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: משולשים. לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים:בוקסר (לא באתי מברית המועצות...) זהו...? כבר נגמר...?

תשובות

בגד שבחיים לא תיזרקו: חולצה שחורה, מקסטרו. היא די פשוטה אבל מתאימה להכל!! צבע בבגדים אהוב: ירוק זית, וגינס. בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): חצאית גינס מתרחבת.. בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חצאית ורודה קצרה, מכנס קצר ופרחוני (לבקיני) מכן ולא בגד ילדות (אתם שומרים?): ממש לא.. לבנים- ג'ינס או טרנינג: גינס. לבנות- שמלה חצאית או מכנס: מכנס הצבע השולט בארון שלכם: גינס (הכל! חוץ מחולצות) ובעיקרון הכל צבעוני. חברת הבגדים מועדפת: קסטרו בושם מועדף:ROMANC- RALPH LAUREN אביזרים: צמידים, טבעות, שרשראות, שעונים.. אבל העיקר (!) שיהיו גדולים!! כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): 15 אותו שאלה רק על מכנסיים: 7 חצאיות:7 שמלות: איכס.. צבע לק מועדף: אדום!! כתום!! ורוד!! לבן!! (צבעים בולטים) עגילים לבנים בעד או נגד: תלוי למי.. בעיקרון- בעד. חוטיני או רגיל: רגיל. (למרות שיש לי 12 חוטיני.. ספרתי פעם) הבגד הכי יקר שקניתם: לא זוכרת.. הבגד הכי זול: גם לא זוכרת.. המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: אמממ.. עירק?! המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: שאניה טווין (רב הזמן.. לא כולם מושלמים..) המתלבש/ת הכי גרוע: סנדרה.. זאתי ממהפך.. אוהבים חגורות?: בטח! אבל לא עלי.. כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:8 (כולל 2 זוגות נעלי בית) נעל ספורט עקבים או כפכפים: פלטפורמות כפכפים, או נעלי ספורט.. שמפו מועדף: איך קוראים לו?! הכחול ההוא.. אולי פינס?! משהו כזה.. צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): שתיהם.. אבל ורוד יותר יפה עלי (..) מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: 23663163861536 צבע בגד ים מועדף: ורוד! כתום! או תורכיז! לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: בקיני.. אבל לא לשמנות כמוני! לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: בוקסר! איכס כל האלה שהכל בולט.. עושים לי בחילה..

תשובות =)

בגד שבחיים לא תיזרקו:מכנס XBOY וחצאית שחורה ארוכה >מדהימה< צבע בבגדים אהוב:שחור וסגול בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו):מכנס XBOY וחצאית שחורה ארוכה >מדהימה< בגד שלבשתם פעם אחת בלבד:מכנס לבן של ראנואר בגד ילדות (אתם שומרים?):אין לי אבל יש לי ת'שמיכה מאז שהייתי תינוקת לבנים- ג'ינס או טרנינג:ג'ינס לבנות- שמלה חצאית או מכנס:גם וגם הצבע השולט בארון שלכם:שחור חברת הבגדים מועדפת:אין בושם מועדף:TOMMI אביזרים:תתיקות ועגילים כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון:100+ אותו שאלה רק על מכנסיים:100+ חצאיות:50 שמלות:20 צבע לק מועדף:שחור עגילים לבנים בעד או נגד:בעד חוטיני או רגיל:בלי הבגד הכי יקר שקניתם:מעיל ב2750 הבגד הכי זול:גופיה בחנות של בגדים מהודו המקום שבחיים לא תיקנו ממנו:אין המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:אני =) המתלבש/ת הכי גרוע:גם אני =) אוהבים חגורות?:לא ממש... כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:40 בערך... נעל ספורט עקבים או כפכפים:ספורט שמפו מועדף:אין... צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה):תכלת מחיר בגד שבחיים לא תיקנו:חולצות ביותר מ160 מכנסיים ביותר ב300 צבע בגד ים מועדף:אין...תלוי באותו בגד ים שאהבתי באותו זמן לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם:רגיל ושלם לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים:מכנס

me../images/Emo70.gif

בגד שלא אזרוק - חולצות מהצופים ופיג'מות צבע בגדים אהוב - לבן ושחור ותכלת בגד חרוש - ג'ינס מ-OLD NAVY בגד שלבשתי רק פעם 1 - יש מלא
בגד ילדות - טונות... כל מיני דברים בעלי ערך רגשי שמלה או מכנס - אה... מכנס
צבע שולט - אני לא יודעת למה אבל ורוד (15 חולצות וגופיות) חברת בגדים - gap & old navy בושם - noa אביזרים - משקפמש (משקפי שמש) חולצות בארון - 27 או 30... שכחתי מהספירה האחרונה מכנסיים - 10... 13 חצאיות - 0 שמלות - 4... אולי 5 צבע לק - שקוף נגד עגילים
חוטיני או רגיל - אחרי בדיקה מקיפה... בוקסר צמוד שולט
בגד הכי יקר - חולצה מdkny בגד הכי זול - חולצה מהצופים ב-10 שקל
מקום שלא אקנה ממנו - מתאים לי מתלבשת טוב - לא יודעת מתלבשת רע - הילדה שיושבת לידי... אני מקווה שהיא לא נכנסת לפורום הזה... חגורות - אחת והיא על המדים נעליים - 8.. אולי 10 ספורט עקבים או כפכפים - כפכפים של זארה
שמפו - השמפו של ברבי ודאב ורוד או תכלת - תכלת... עד לפני שכל העולם אהב ורוד גם אני אהבתי... עכשיו זה חרוש... מחיר שלא אקנה - אין דבר העומד בפני שירה... בעצם המחירים של abercrombie די מאוסים אבל חפיף... צבע בגד ים - שחור, וביקני בוקסר לבנים

felis baby

New member
שלייייייי

בגד שבחיים לא תיזרקו:גופייה ורודה צבע בבגדים אהוב:תכלת בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו):סתם איזהג'ינס מפרנזי בגד שלבשתם פעם אחת בלבד:חצאית בגד ילדות (אתם שומרים?):לא ממש לבנים- ג'ינס או טרנינג: לבנות- שמלה חצאית או מכנס:מכנס! הצבע השולט בארון שלכם:אין ממש..מגוון חברת הבגדים מועדפת:שוק בצאלאל..סתם רד זד בושם מועדף:212 או אולטרה ויולט אביזרים:הרבה צמידים וטבעות כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): 25 אותו שאלה רק על מכנסיים:13 חצאיות:לא..אולי מיני שמלות:לא צבע לק מועדף:ורוד בהיר בהיר או פרנץ' עגילים לבנים בעד או נגד:בעד אבל לא טבעת חוטיני או רגיל:רגיל הבגד הכי יקר שקניתם:380 גינס הבגד הכי זול:15 או 10 בטח איזו חולצה המקום שבחיים לא תיקנו ממנו:רנואר המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:ג'סטין טימברלייק המתלבש/ת הכי גרוע:בריטני או צביקה פיק אוהבים חגורות?:יססס כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:8 נעל ספורט עקבים או כפכפים:כפכפים מועדף: צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה):תכלת בגד שבחיים לא תיקנו:אוברול ד ים מועדף: לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם:חזייה ם-בגד ים בוקסר או תחתונים

../images/Emo26.gif

בגד שבחיים לא תזרקו: לא יודעת, יש המון כאלה.. על חיצ מהארון לא אוותר בחיים. צבע אהוב בבגדים: כחול, אדום בגד שחרשתם עליו: ג'ינס נמוך עם שפשופים בהירים ממדריד. בגד שלבשתי פעם אחת: השמלה של הבת מצווה בגדי ילדות: בוודאי ששומרת, כמו שאמרתי חצי מהארון שלי שמור כבר שנים לבנים: טרנינג לבנות: מכנס, חצאית, שמלה (בסדר הזה) הצבע הושלט בארון שלכם: הוא כולו מאוד ססגוני, אבל כחול בעיקר. חברת הבגדים המועדפת: ביג-טום, קסטרו, זארה וחברות חו"ליות לא מוכרות בושם מועדף: ג'ופ לגבר (מסניפה אותו) וזה עם הנשיקה של דאלי. אביזרים: מה פשר השאלה? כמה חולצות יש לי בארון? משהו כמו 25, עם חצי אני לא הולכת. כמה מכנסיים...? משהו כמו 15 חצאיות? 5-6 שמלות? 3 צבע לק מועדף: מטאלי וצבעוני.. כמה שיותר צועק. עגילים לבנים: נגד חוטיני או רגיל? רגיל הבגד הכי יקר שקניתם- סוודר ב750 שקל, חגורה ב900 הבגד הכי זול: סרבל מצחיק ב5 שקל המקום שבחיים לא תקנו ממנו: kenvelo המתלבש\ת הכי טובה: יב"ז הכי גרועה: שר חגורות? לא ממש.. מספר הנעליים: מעל 10 בטוח.. משהו כמו 13 נעל ספורט\עקב\כפכף: נעל ספורט.. בטוח! שמפו מועדף: ד"ר פישר.. ריח נהדר צבע יותר יפה: חולה על שניהם למרות הפרחיות שבהן, בסתר אני חובבת פסטלים מחיר בגד שבחיים לא תקנו: אין דבר כזה, על יופי משלמים. צבע בגד ים מועדף: כמה שיותר צבעוני.. כדי שהשמש תשים לב אליי
בגד ים שלם או בקיני? בקיני בוקסר או תחתונים? לים בוקסר ליום-יום תחתון. טוב שנגמר.. כבר כואב לי הראש

O Boy

New member
פששש, אחלה יוזמה. שלי...

בגד שבחיים לא תיזרקו: איןו כזה צבע בבגדים אהוב: שחור בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): ג'ינס מהקולקציה האחרונה של קסטרו-מן בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: לפני שנתיים אני חושב, גופיה כחולה עם פסים לבנים, מן קישקוש כזה, לא יודע איך להסביר את זה, שקניתי מקסטרו-מן בגד ילדות (אתם שומרים?): ממש לא לבנים- ג'ינס או טרנינג: ג'ינס לבנות- שמלה חצאית או מכנס: תלוי מתי, שתי אופציות טובות הצבע השולט בארון שלכם: גווני הכחול ושחור חבר(ו)ת הבגדים (ה)מועדפ(ו)ת: קסטרו-מן, כאוס, לי קופר, דיזל בושם מועדף: פאי ג'יבנצי כחול אביזרים: אין משהו קבוע, בדר"כ שרשראות של קסטרו-מן, בזמן האחרון בכלל לא כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): משהו כמו 20 ו.... אותו שאלה רק על מכנסיים: 15 בערך... חצאיות: אה? שמלות: אה? צבע לק מועדף: פרנץ' מה-זה יפה לחלק מהבנות
עגילים לבנים בעד או נגד: נגד חוטיני או רגיל: חוטיני הבגד הכי יקר שקניתם: הג'ינסים שלי בממוצע סביב ה-500 ש"ח הבגד הכי זול: גופיית קסטרו-מן שקניתי לא מזמן בצבע כחול, 69 ש"ח המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: שוק המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: אילנית לוי ומירי בוהדנה (השוות) המתלבש/ת הכי גרוע: בארץ הזאת יש מלאאא אוהבים חגורות?: לא כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 4 נעל ספורט עקבים או כפכפים: ספורט שמפו מועדף: פינוק צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלת מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: 1000 זה מוגזם צבע בגד ים מועדף: שחור, אבל לא חובה לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: רגיל לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: מכנסי גלישה! זהו...

vashla

New member
אני אענה!!!!

בגד שבחיים לא אזרוק: הגרביים שלי שהייתי תינוקת. צבע בבגדים אהוב: צבעוני,רעשני. בגד שחרשתי עליו: כל הסריגים שלי. בגד שלבשתי פעם אחת:גופיה שחורה עם פסים שקופים. בגדי ילדות:המון,אפילו של אמא שלי. כמה חולצות בממוצע יש לי בארון: בסביבות ה-20. שמלה,חצאית או מכנס:מכנס,אחר כך שמלה ואז חצאית. מכנסיים:10 (צריך לעשות שופינג
) חצאיות:0 שמלות:היו,3. הצבע השולט בארון:אדום,שחור,כחול וורוד תינוק. חברת בגדים מועדפת:אין לי. בושם מועדף: clinigue happy heart. איזרים:רק שעונים.וחגורות לפעמים(רק לא עבות). צבע לק מועדף: ירוק וכתום זורח. חוטיני או רגיל:רק רגיל הבגד הכי יקר שקניתי:לא זוכרת. הגד הכי זול:סוודר ב-25 ש"ח. מקום שבחיים לא אקנה ממנו:zara המתלבשת הכי טובה:ניקול קידמן. המתלבשת הכי גרועה:בריטני ספירס. אוהבים חגורות: לא ממש. כמה זוגות נעליים יש לי:חמש אולי.אני ענייה!!!!!!! נעלי ספורט או.. או .........: רק ספורט,ויחפה בבית. שמפו מועדף: זה סוד כמוס אצלי. תכלת או ורוד:ארגמן. מחיר בגד שבחיים.........:אין כזה דבר.בעתיד כמובן. בגד ים מועדף:משולשים למי שיש גוף.לבנים בוקסר.

yaldonet2

New member
עכשיו שלי...../images/Emo6.gif

בגד שבחיים לא תיזרקו: אין לי מושג צבע בבגדים אהוב:שחור/לבן בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו):כל מה שאני אוהבת אני חורשת עליו בגד שלבשתם פעם אחת בלבד:אין כזה בגד ילדות (אתם שומרים?):לא לבנים- ג'ינס או טרנינג: לבנות- שמלה חצאית או מכנס:מכנס... הצבע השולט בארון שלכם:לבן חברת הבגדים מועדפת:תלוי בושם מועדף:MIRACL או איך שכותבים את זה.. אביזרים:חגורות, משקפי שמש כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך):30 אותו שאלה רק על מכנסיים:10 חצאיות:אין שמלות:אין צבע לק מועדף:שקוף... עגילים לבנים בעד או נגד: תלוי למי חוטיני או רגיל:חוטיני הבגד הכי יקר שקניתם:מכנס 300 שקל הבגד הכי זול:חולצה ב-15 שקל... המקום שבחיים לא תיקנו ממנו:לא חשבתי על זה המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:ג'ניפר לופז המתלבש/ת הכי גרוע:כריסטינה אגילרה אוהבים חגורות?:כן, תלוי איזה כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:7-8 נעל ספורט עקבים או כפכפים:עקבים שמפו מועדף: פינוק צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה):ורוד מחיר בגד שבחיים לא תיקנו:למעלה מ-400 צבע בגד ים מועדף:אדום, ורוד-צבעים זוהרים לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם:משולשים לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: בוקסר!

SsssTaaaR

New member
../images/Emo60.gif

בגד שבחיים לא תיזרקו:חצאית שחורה מקפה צבע בבגדים אהוב:שחור ולבן בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו):מכנס של רנואר מהעונה שעברה עם ריצ'רץ' בצד בגד שלבשתם פעם אחת בלבד:ג'ינס מפוקס בגד ילדות (אתם שומרים?): ממש לא לבנים- ג'ינס או טרנינג: ג'ינס לבנות- שמלה חצאית או מכנס:מכנס מתרחב קצת הצבע השולט בארון שלכם: לבן ושחור חברת הבגדים מועדפת: אין..אם אני רואה משהו יפה אני קונה לא באיזה חנות. בושם מועדף: hot- givenchy חולה עליו. אביזרים: יש הרבה כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): 50 פחות או יותר אותו שאלה רק על מכנסיים:שאני לובשת.. 15 בערך חצאיות:2 שמלות:2 לחתונה של אחותי צבע לק מועדף:פרנץ' עגילים לבנים בעד או נגד:נגד חוטיני או רגיל:רגיל אפשר גם חוטיני הבגד הכי יקר שקניתם:500 בערך לאירוע הבגד הכי זול:10 שקל גופייה מהשוק:) המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: אין דבר כזה המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:ג'ניפר לופז המתלבש/ת הכי גרוע:יובל כספין (ככה קוראים לו??) אוהבים חגורות?: כן!! כמה בערך זוגות נעליים יש לכם:10 בערך נעל ספורט עקבים או כפכפים: כפכפים עם עקב שמפו מועדף:פאנטן צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה):תכלת מחיר בגד שבחיים לא תיקנו:יותר מ-1000 צבע בגד ים מועדף:שחור, אדום, כחול לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם:משולשים לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: בוקסר

מאיה1983

New member
תשובות ומסר בסוף לכולם ולאור בפרט

בגד שבחיים לא תיזרקו: קפוצ'ון ורוד בהיר של קסטרו מתוק מתוק שלקחתי מחברה שלי ואיך שהוא איתו אני מצליחה לפתות כל בחור... צבע בבגדים אהוב: ורוד בהיר ובזוקה. לא ורוד צועק מידי בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): ג'ינס נמוך נמוך של ראש אינדיאני שפשוט יושב עליי מושלם והיה בין ראשוני הגיזרות הנמוכות בארץ.. בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חולצה מכופתרת מקסטרו כפרית כזאת. טעות אחת גדולה ולא הכי זולה.. בגד ילדות (אתם שומרים?): טריקו שקיבלתי מגלידות נסטלה עם ציור של אריה מקדימה הכי חמוד בעולם. לבנות- שמלה חצאית או מכנס: מכנס הצבע השולט בארון שלכם: ו....רוד חברת הבגדים מועדפת: זארהה בושם מועדף: בעיקרון אנג'ל אבל יש לי גם שמן גוף בריח וניל משגע שמשמש גם כבושם לכל הגוף. אביזרים: 3 שרשראות מחוברות שמתחברות למכנס, מגן דודים למיניהם, סיכות, עגילים מיוחדים, שרשראות שאספתי וקניתי וכ'ו וכ'ו וכ'ו. אני מאוד אוהבתץ אביזרים ומעדיפה לקנות אותם יותר מבגדים. כי זה מוסיף המון. אני גם בעד כובעים וסופגי זיעה לפעמים אבל תלוי לאיזה מסיבה. סתם ככה אני לא אלך איתם (כי אני חיילת!) כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון: 30 אולי רגילות. חולצות ליציאה יש לי אוסף של בערך 25 =) מכורה לZה.. אותו שאלה רק על מכנסיים: 7 אין לי הרבה אני מתמקדת על כאלה שאני נורא אוהבת וחורשת... חצאיות: 0 לא לובשת שמלות: 0 לא אוהבת צבע לק מועדף: ורוד בהיר. זה גם תיקני על מדים. עגילים לבנים בעד או נגד: כן כן כן! מאז שעשיתי חורים באוזניים אני מחליפה כל יום... וחולה על זה. חוטיני או רגיל: תלוי במצב רוח הבגד הכי יקר שקניתם: לא משקיעה המון כסף בבגדים. יותר על נעלים.. הבגד הכי זול: בזארה יש חולצות ליציאה מקסימות החל מ50 ש''ח ומעלה אז אני כל שבוע בודקת מה חדש שם. ואני גאה בכך! תמיד מוצאת דברים שווים בלי לפשוט רגל! המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: רנואר. לדעתי אלה פשוט בגדים מגעילים! ויקרים גם. המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: ג'ניפר לופז היא הגורו שלי... המתלבש/ת הכי גרוע: פינק אוהבים חגורות?: כן, לא עבות מידי כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 12 נעל ספורט עקבים או כפכפים: עקבים למסיבה כפכפים גבוהות סתם לקניון שמפו מועדף: פינוק צבע יותר יפה תכלת או ורוד: ורוד מין הסתם... אבל גם תכלת חמוד מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: לחולצה 300 למכנס אולי 400 צבע בגד ים מועדף: ורוד לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: חזיה תהנו. ואם מישהו בכלל קרא את זה, יש לי הערה קטנה. אני לא מבינה למה עושים את הסקרים האלה. זה נחמד נורא והכל אבל מי שעונה על עצמו הוא היחיד שקורא את ההודעה שלו ככה לפחות זה נראה לי. וחבל מאוד. מה אתם חושבים על זה. הרי לא כולם קוראים את כל ההודעות של כולם כי הן נורא ארוכות. מה אתם אומרים. במיוחד אור תענה זה חשוב

מאיה...

את די צודקת... וזה ביחוד כששואלים איזה 400 שאלות אבל אני משתדלת לקורא את של כולם עד הסוף (כאילו שתרגישו שאני אוהבת אתכם... חחח...) או לפחות לעבור על זה...

מאיוש....

נכון שזה קשה במיוחד שיש הרבה שאלות... אבל אני קוראת או מסה לחות לקוא את כולם??? וורוד???????יאהההה.......יפה לך...

MiNe:]

בגד שבחיים לא תיזרקו:ממ חולצה שעשיתי במו ידיי בתורכיה:] (סתם בשביל הקטע) צבע בבגדים אהוב:כל הצבעים:] בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): מממ גי'נס של קרוקר? בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חוצאית מרזילי בגד ילדות (אתם שומרים?): סתם בוקסר סמרטוטי:] לבנים- ג'ינס או טרנינג: - לבנות- שמלה חצאית או מכנס: חצאית-מכנס הצבע השולט בארון שלכם:ממ לא נראה לי שיש כזה חברת הבגדים מועדפת: משתנה תלוי בושם מועדף: טומי אביזרים:חגורות,שרשראות, צמידים כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך):הרבה אותו שאלה רק על מכנסיים: 10-15? חצאיות: 8 שמלות:1 צבע לק מועדף:שקוף-וורוד עגילים לבנים בעד או נגד: מ'כפת לי:] לא יודעת חוטיני או רגיל: חוטיני הבגד הכי יקר שקניתם: לא זוכרת הבגד הכי זול:חולצה בשנקין 10 שקלים:] המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: fox אוהבים חגורות?: כן, כמה שיותר כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 15 נעל ספורט עקבים או כפכפים: כפכפים שמפו מועדף: הוואי צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): וורוד מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: מאיפה לי?! צבע בגד ים מועדף: וורוד לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם:משולשים

O Boy

New member
בטח שאני אענה ../images/Emo13.gif

הסקרים האלה באמת נחמדים, ותתפלאי, אבל יש כאלה שאוהבים לקרוא מדי פעם את התשובות של חברי הפורום (כמוני למשל). כמובן שתשובות קצרות נקראות ביתר עיון, מאשר תשובות ארוכות ומייגעות. הסקרים הללו הפכו למנהג קבוע בפורומים, ובתפוז בפרט, ולדעתי זה נחמד מאוד

למעלה