טוב נו.... סקר!

cutey

New member
סקרים...

אם תשאלו אותי..הסקרים ממש חמודים אבל..כמה ארוך זה כבר יכול להיות?! למי יש זמן לענות על כל השאלות האלה?לדעתי אם עושים סקרים,שיהיו יותר קצרים.

מאיה1983

New member
הפיתרון של לקצר את הסקרים הוא טוב

אז לדעתי כדאי לקחת אותו לצומת ליבם של כל אלה שרוצים לכתוב סקר...כי אז יקראו את התשובות יותר... וזה טוב לדעת שמישהו כן קורא את התשובות של אנשים כי זה אומר שיש סיבה לענות עליהם. וגם אני קוראת לפעמים כמה תשובות של אנשים, בעיקר את של אלה שאני מכירה למשל קרן קראתי את התשובות שלך וגיליתי עלייך כמה דברים נחמדים. וגם את של אור ושל עוד כמה קראתי. זהו. אבל באמת כדאיי לקצר את הסקרים הבאים למען יהיו יותר קריאים... ותודה לכל מי שקרא הודעה זו!

Midnight Lady

New member
צ'ובות

בגד שבחיים לא תיזרקו: חולצות תלבושת בי"ס מהיסודי. כן, אותו כתום מזעזע עדיין עושה לי משהו
צבע בבגדים אהוב: אין משהו ספצפי, תלוי בעונה במצב רוח ובאופנה בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): כל בגדחדש עובר חרישה קצרה בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חולצה שנקנתה בשביל נסיעה לחו"ל ולכן נלבשה רק שם פעם אחת בגד ילדות (אתם שומרים?): יש לי מאז ימי ינקותי כמה פריטים חמודים... בלת לבישים אמנם, אבל... שומרים בכ לזאת לבנות- שמלה חצאית או מכנס: חצאית - מכנס - שמלה הצבע השולט בארון שלכם: לבן ו ורוד חברת הבגדים מועדפת: אין משהו ספציפי בושם מועדף: אורגנזה והוגו האדום אביזרים: חגורות ועגילים ותיקים וכל מה שתרצו, יש ובכמויות כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): 50-60 אותו שאלה רק על מכנסיים: 15 חצאיות: 5-6 שמלות: 1 צבע לק מועדף: כל מה שוהר (חוץ מאדום) עגילים לבנים בעד או נגד: יש כאלה שמתאים להם ויש כאלה שלא) חוטיני או רגיל: חוטיני יותר נוח, אבל תלוי מה לובשים הבגד הכי יקר שקניתם: לא הרבה כסף,אבל יקר בשביל הפריט, אבל 90 ש"ח לFUCKING גופית מקרוני פשוטה (כי כולה כתוב בתוית את האותיות MNG) הבגד הכי זול: 15 ש"ח גופית מקרוני פשוטה בחנויות נורמליות! המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: NEVER SAY NEVER המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: אליסה מילאנו ב"מכושפות", קיילי, ג'ניפר המתלבש/ת הכי גרוע: סבתא שלי אוהבים חגורות?: נו ודאי כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 15 נעל ספורט עקבים או כפכפים: עקבים - כפכפים - ספורט שמפו מועדף: אין משהו קבוע, כל פעם בא לי על ריח שונה ואני מחליפה צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): נו ודרי שורוד מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: OVER 400 ש"ח למכנס ו OVER 200 ש"ח חולצה צבע בגד ים מועדף: שחור, לבן וורוד לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: משולשים - חזיה - שלם

תשובות לסקר של עצמי../images/Emo3.gif

בגד שבחיים לא תיזרקו: יש לי חולצות שלבשתי שהייתי קטנה ועכשיו הן קצרות בטירוף (חולצות בטן) אז אני יושנת איתן. צבע בבגדים אהוב: תכלת, שחור בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): ג'ינס של קרוקר בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חצאית מיני שחורה בגד ילדות (אתם שומרים?): (רשום ב-בגד שבחיים לא אזרוק) לבנים- ג'ינס או טרנינג: ג'ינס לבנות- שמלה חצאית או מכנס: ג'ינס הצבע השולט בארון שלכם: תכלת, שחור, לבן חברת הבגדים מועדפת: קסטרו בושם מועדף: pupa אביזרים: סופק זיעה מחליף צבעים (אל תישאלו), צמיד שחור גדול, טבעת כחולה שקופה, שרשרת מגן דוד גדולה ושרשרת יהלום של פרח (משתלב יפה ביחד) כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון: 30 + אותו שאלה רק על מכנסיים: 15+ חצאיות: 2 שמלות: אין
צבע לק מועדף: לבן (לפרנש) ובדר"כ שקוף מבריק עגילים לבנים בעד או נגד: בעד מאוד (באוזן אחת, בגבה, או בסנטר) חוטיני או רגיל: חוטיני למסיבות, רגיל לביצפר הבגד הכי יקר שקניתם: 240 ש"ח הבגד הכי זול: 15 המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: castro man המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: כריסטינה אגילרה (למרות מה שכולם אומרים), ועופר שחטר המתלבש/ת הכי גרוע: וואי יש הרבה אוהבים חגורות?: יש לי אחת שחורה כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 8+ נעל ספורט עקבים או כפכפים: כפכפים שמפו מועדף: פינוק סגול צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלתתתתתת מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: 300+ צבע בגד ים מועדף: ורוד מסטיק לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: משולשים לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: בוקסר

אוקי, הדבר הזה ארוך אבל אני עונה..

בגד שבחיים לא תיזרקו: אין כזה דבר... צבע בבגדים אהוב: כחול, ירוק, וכל הגוונים שלהם.. בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): סתם ג'ינס של קרוקר בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: אני לא קונה דברים שאני שונא אז לא קרה.. בגד ילדות (אתם שומרים?): לא שומר.. לבנים- ג'ינס או טרנינג: ג'ינס לבנות- שמלה חצאית או מכנס: שלושתם.. בכיף הצבע השולט בארון שלכם: גוונים יותר כהים חברת הבגדים מועדפת: קסטרו מן בושם מועדף: הוגו בוס סבבי.. אביזרים: בדר"כ נטול, ואם כן אז צמידי עור ודברים בסגנון כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון: בסביבת 25 אותו שאלה רק על מכנסיים: בסביבת 15 שרובם ג'ינסים עגילים לבנים בעד או נגד: נגד חוטיני או רגיל: מה שבא.. הבגד הכי יקר שקניתם: ג'ינס של דיזל, 500 הבגד הכי זול: חולצה, H&O, 40 המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: אין כזה דבר.. אם מתאים-קונה. המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: אין לי מושג.. המתלבש/ת הכי גרוע: כנ"ל אוהבים חגורות?: לא כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 4 נעל ספורט עקבים או כפכפים: ספורט. שמפו מועדף: אמממממממ.. צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלת.. מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: מעל 600.. צבע בגד ים מועדף: כחול, תכלת וכאלה לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: רגיל. לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: בוקסר..

flowers girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifתשובות שליי../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

אוקי.. הנה התשובות שלי- בגד שבחיים לא תיזרקו: בעיקרון.. את הבגדים היפים שלי אני בכלל לא זורקת.. אני מעבירה אותם לבת דודה שלי, וכשיהיו לי אחייניות אני אתן את זה להן..
צבע בבגדים אהוב: אפור.. בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): חולצת מחשוף חדשה שלי.. בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: חצאית שחורה מדהימהה.. אבל אין לאן ללבוש.. בגד ילדות (אתם שומרים?): לא.. אמרתי כבר.. אצל בת דודה שלי.. לבנים- ג'ינס או טרנינג: מה מתאים לבנים.. טרנינג.. לבנות- שמלה חצאית או מכנס: אממ.. תלוי איך נראית הבת.. נגיד לי, אז זה תלוי למה.. ליומיום מכנסיים יפים, למסיבות חצאיות ושמלות
הצבע השולט בארון שלכם: אפור ולבן. חברת הבגדים מועדפת: CASTRO, FOX, OLD NAVY בושם מועדף: יש לי את של ראלף לורן. אם אתם רוצים תמונה, תבקשו.. אביזרים: עגילים (צועניה), כובע קסקט, "גורמט" אבל לבנות שרשום עליו משהו חמוד, ו..זהו נראה לי.. כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): בערך..800.. לא מגזימהה.. אותו שאלה רק על מכנסיים: בערך..60.. חצאיות: אה... 13 בערך.. שמלות: 4..
צבע לק מועדף: פרנץ'. הכי יפה. עגילים לבנים בעד או נגד: נגד. זה כל כךךךך אאוט עכשיו. רק עגיל בגבה
חוטיני או רגיל: בעיקרון חוטיני.. אבל אני עוד יחסית קטנה וזה יהיה מוזר אז רגיל לבנתיים.. הבגד הכי יקר שקניתם: וואי.. אני ממש לא שמה לב למחירים. הבגד הכי זול: דברים מחנויות של עודפים, בטח.. המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: שוקקק
בלאעכס
המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: מירי בוהדנה.. המתלבש/ת הכי גרוע: אממ... רותם ממשחק החיים.. אוהבים חגורות?: תלוי איפה, מתי, ובאילו נסיבות.. כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 40 נעל ספורט עקבים או כפכפים: נעלי ספורט הכי נוח, הכי יפה- הנעל הזו שהיא כמו אולסטאר אבל היא עקב. כזההה יפה
שמפו מועדף: נאטורל פורמולה. צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלת מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: 500 שקל צבע בגד ים מועדף: אדום.. לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: משולשים חזיה.. לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: תלוי בגוף.. וזהוווו
אם קראתם עד לפה- הרי אתם מבורכים בברכתי. מה זה נותן לכם? כלום. חיחי. נעה

dark eyes

New member
אני יענה למרות האורך

בגד שבחיים לא תיזרקו: אותה חולצה מהבר מצווה צבע בבגדים אהוב: לבן בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): ג'ינס כחול של ליוויס בגד שלבשתם פעם אחת בלבד: מכנס פשתן של כןולא בגד ילדות (אתם שומרים?): לא
לבנים- ג'ינס או טרנינג: ג'ינס הצבע השולט בארון שלכם: כחול כהה חברת הבגדים מועדפת: מהנפוצות זארה מהיוקרתיות ראלף לורן בושם מועדף: רומאנס של ראלף אביזרים: צמיד מחתיכות עץ ושרשרת של H. STERN כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון: 40+ אותו שאלה רק על מכנסיים: מעל 30 עגילים לבנים בעד או נגד: נגד חזק
חוטיני או רגיל: לשלב הבגד הכי יקר שקניתם: מכנס ב1200 שקל (ורסאצ'ה) הבגד הכי זול: גופיה של פוקס שלושים ומשהו המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: שוק המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם: היידי קלום הכי טוב המתלבש/ת הכי גרוע: המורה שלי אוהבים חגורות?: לא הכי תלוי עם מה כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: לקיץ 10 לא כולל כפכפי ים שיש לי כמה ולחורף סך הכל 6 נעל ספורט עקבים או כפכפים: ספורט שמפו מועדף: פאנטן צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלת
מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: 1200 שקל (אבלזה היה ורסאצ'ה
) צבע בגד ים מועדף: כחול לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: בגד ים סקסי וזה יכול להיות שלם או חוטיני או בקיני תלוי איך הוא נראה על אותה אחת
לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: אני אוהב את המכנס גלישה

musha1

New member
שלי...

בגד שבחיים לא תיזרקו: חולצה סגולה מוזרה שאני כבר לא לובשת אבל קשורה עלייה צבע בבגדים אהוב:שחור בגד שחרשתם עליו (לחרשנים שבינינו): אותה חולצה סגולה מוזרה בגד שלבשתם פעם אחת בלבד:מכנס ממש ממש יפה כזה לבן שבע שמיניות עם כוכב אדום מפייטים בסוף, אבל לא לבשתי אותו יותר כי באותה מסיבה שהייתי איתו הוא התלכלך בכתמים אפורים מוזרים ומסתוריים שלא ירדו בכביסה..
בגד ילדות (אתם שומרים?):כמעט הכל.. לבנים- ג'ינס או טרנינג: גם וגם לבנות- שמלה חצאית או מכנס:חצאית או מכנסיים הצבע השולט בארון שלכם: שחור חברת הבגדים מועדפת: הרבה... בושם מועדף:אלרגית לבושם
אביזרים:חגורות צמידים ועגילים כמה חולצות בממוצע יש לכם בארון (אל תתחילו לספור רק תגידו כמה בערך): אין לי כח לחשוב.. אותו שאלה רק על מכנסיים:כנ"ל חצאיות:ממש לא הרבה נראה לי שלוש או ארבע שמלות:1...אני יודעת איום ונורא...אני צכה שמלות צבע לק מועדף: שחור עגילים לבנים בעד או נגד: נגד חוטיני או רגיל:תלוי במה שלובשים הבגד הכי יקר שקניתם:אני חושבת תיק ב-37 יורו... הבגד הכי זול:חולצה ב-10 ש"ח המקום שבחיים לא תיקנו ממנו: חנות אחת באבן גבירול...לא ניראה לי שיש לה בכלל שם... המתלבש/ת הכי טוב לדעתכם:אוי זה קשה...אני צכה לחשוב על זה ואני יחזור עלייכם... המתלבש/ת הכי גרוע: ברור שוויטאוס!! אוהבים חגורות?: מאודדדדד כמה בערך זוגות נעליים יש לכם: 4 בערך נעל ספורט עקבים או כפכפים: כפכפים שמפו מועדף: דאב צבע יותר יפה תכלת או ורוד (אני וחברה שלי רבות על זה): תכלת!!!!!ורוד זה איכסה!! מחיר בגד שבחיים לא תיקנו: ממממ...תלוי... צבע בגד ים מועדף: שחור כתום או אדום...אולי גם צהוב לבנות-בגד ים משולשים חזיה (רגיל) או בגד ים שלם: משולשים לבנים-בגד ים בוקסר או תחתונים: בוקסר!!!

למעלה