רק כי אני אוהבת אותך מרינה...
אזהרות: הטקסט הבא הוא מאוד מאוד מאוד מאוד מיני. הבהרות: הטסקסט לא הועלה על מנת לקבל ביקורת ספרותית או הצעות לזיונים... תודה,אני מסופקת. ________________________________________________________________________________ לא מעניינת אותי כותרת מעניין אותי לספר, לשחזר. לדבר על אתמול. על שלשום בעצם. על השבוע שעבר. עלייך, עלי. לדבר על העיניים הכחולות שמפלחות אותי,חודרות לנבכי נפשי,אוהבות אותי,מרגיעות אותי,ועדיין,מפחדות ממני. אני רוצה לדבר, על העיניים שלי,איך אמרת פעם?"צבע תה"...חחח...דבש,כן,דבש... שמשדרות עוצמות. אני לביאה,אני מנהיגה,אני טורפת וחזקה,אני מגנה על הגורים שלי. אין לי ממש גורים שלי, רק כל ה"פרוייקטים",האנשים האלו שאני מנסה להציל. אתה מבין עכשיו? הידידים שלי,החברות האבודות שלי,הגורים שלי...הגורים היקרים שלי... בוערת בי אש,אני משדרת חוסן במקום כאב.המבט שלי מערער. אותך לא. רק אותך לא. אתה בוהה בי שעות,ורואה יושר ואהבה,ביטחון,דאגה,כאב ופחד. וחום. הרבה חום. אני רוצה לדבר על היומולדת שחגגתי,שחגגנו ביחד. על הקצפת שליקקת מכל פינה בגופי, על הפטמות שהזדקרו מול הקור של הקצפת והתקשו מול לשונך החמה. אני רוצה לדבר על הקצפת שליקקתי ממך. אני רוצה לדבר על המקלחת איתך, על המים החמים שעוטפים את שנינו,על החיבוק הרטוב,הנשיקות הרטובות. אני רוצה לדעת איך לתאר... את מה שקרה בינינו. את מה שהרגשתי, ואני לא יודעת אם אני יכולה, אני חושבת שהשפה העברית לוקה בחסר. אין מילה לזה. בטח שלא זיון,או משגל,גם לא סקס,גם לא לשכב,לקיים יחסי מין,להתעלס,ולהגיד שזה "לעשות אהבה" זה פשוט פשע חמור נגד האנושות. אולי מישהו אחר יגיד לי... איך אומרים את זה: חום הגוף שלך. חום הגוף שלי, אנחנו מבעבעים,נמצאים בנקודת רתיחה. משקל הגוף שלך שעליי, האיבר היפה שלך בתוכי, אתה הולם בתוכי, אתה מרעיד אותי, אתה גורם לי לחייך כשאתה בתוכי. אתה מחזיר לי את החלק שנתלש ממני ונשאר איתך בכל פעם שאני הולכת ממך. החיכוך,מטריף אותי על דעתי, אני מאבדת כל טיפת שפיות שאולי נותרה בי. אני צורחת,גונחת,מנסה להיצמד עוד,להחדיר אותך עוד,אני שורטת אותך באמת עד זוב דם. <קשה לי לכתוב בפעם הראשונה,אין לי מספיק מילים לעזאזל> אתה מרים לי רגל אחת, יוצא ונכנס, אתה נוגע בסוף,אתה נוגע בסוף ואני לא מרגישה שום איבר בגוף שלי, רק חדירה, הקצה של הזין שלך דוחף מנגד לדופן הנרתיק שלי, אני מרגישה בתוכי את הכיפה שלך, ונשיקה, לשון שמשתוללת בתוך פי, וגם זה נגמר מהר כי אתה לא יכול,לא יכול לנשום, אתה נושם וגונח לי בעוצמה באוזן,אני נרעדת, אני מחייכת ולא מצליחה. לא מצליחה להפסיק. לא מצליחה להפסיק להגיד לך שאני אוהבת אותך, שוב ושוב, בעברית, ברוסית, באנגלית אני מחייכת,אני מחייכת מאוזן לאוזן, אני מאושרת, כפי שמעולם לא הייתי. אני מרגישה תמימה כמו שמעולם לא הרגשתי. אני מרגישה תמימה כשהזין שלך בתוך הכוס שלי. אני מרגישה שאתה אוהב אותי,אני מרגישה שאתה נוגע בסוף ואני שורטת,משאירה חותם,בעלות. אני מרגישה בטוחה. באהבה שלי,באהבה שלך,בכוח שלנו ביחד,אני מרגישה שאני בגן עדן, אני אומרת לך את הכל, לוחשת, לוחשת מהר וגונחת, ואתה הולם בי, עונה לי בחצאי משפטים, "בטח ככה מרגיש גן עדן" "אם כך אני רוצה למות" נשימות,גניחות,חדירה,צעקות. "תתאר לי" נשימות, חדירה, סקס, אהבה, טירוף, ביטחון "מה לתאר?" חיוכים,אהבה,נשיכות,שריטות,חדירה. "איך זה מרגיש" נשימות, חדירה, אהבה, סקס, נשיקה, נשיכה, שריטה חזקה "חם, עוטף, כאילו כולי עטוף בחום שלך" גניחות, "תגמור" אתה חודר וחודר ואני מכילה אותך ואת האהבה שלך ואת הכאב שלך ואת כל מי שאתה. אתה גומר ואני רועדת. אתה גומר ואני מחייכת, אבה זאת מילה דפוקה. אני לא מצליחה, למה אכפת לי? כי אני בחורה של מילים ואין לי מילים. אני מאוהבת,אוהבת,מעריצה, אני שלמה. אני מרחפת. אני בעננים.