טוב, נו.. שירשור רומנטיקה

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק... תהיה לך בחורה :) ואיזה סודות אני מגלה לכם פה על כישרון כתיבה חבוי הא? D:

Cobe Anan

New member
../images/Emo140.gif

זה היה אחד הדברים היפים שקראתי. באמת מקסים

Zoharrr

New member
../images/Emo9.gif רוב תודות...

אגב כך ברחתי מפורום פנטזיות מיניות,הכתיבה שלי נהייתה רומנטית מידי והפסיקה לעניין D: אז אני כותבת למגירה(לאר דיסק) D:

pain is MY love

New member
אין לי משהו ספציפי לרשום

אבל פעם הקצינת ת"ש אצלנו הקריאה לנו מייל שחבר שלה רשם לה הוא פשוט כתב לה סיפור על שני אנשים (מן הסתם הם היו הגיבורים של הסיפור) ועל הדברים שקורים להם ביום יום נסיעה לכינרת, טולים על החוף לקראת שקיעה, שחיות במים, ארוחות רומנטיות, נשיקות, נגיעות וכיוצא בזה ובסוף הוא רשם שכל זה יקרה ביולי אחרי שהיא תשתחרר... הוא כתב את זה ממש יפה ולדעתי זה רעיון ממש טוב פשוט לכתוב סיפור עם תיאורים של דברים שהייתם רוצים לעשות ביחד (אפילו הדברים הכי פשוטים) כדי שיהיה לכם למה לצפות...

והנה שיר, שחיברת עכשיו.../images/Emo8.gif תהנו.

חלף הסהר מעל ראשה, חלף גם העצב מעיניה. היא ציפתה לבואו כמו הרוח שמלטפת את קצות העלים בסתיו. היא היתה כולה מחוייכת ומצפה לזיק עיניו שיאמור לה שגם הוא אוהב, שגם הוא נשאר עד תום הלילה השקט.

אני ובועז שרים לך

את לי לילה כל לילה. קבוע. את לי לילה וככה אני נרדם. את לי לילה ואין לי יום את לי לילה אני ובועז. שרים. כי רק אותך ארצה הלילה ואין לי כלום מתחת לשמיכה רק לב בודד שמחפש אהבה. את לי לילה ואני חושב ורואה סרטים מדמיין, מה היה יכול... אילו...אולי. את לי לילה והלב מתפוצץ. חום גופך כל כך חסר. את לי לילה את רק בחלומות. את לי לילה ואני כמו השמש. נהיה קרובים - אבל לעולם לא ניפגש.

למעלה