טוב, נמאס לי

טוב, נמאס לי../images/Emo70.gif

בשבועיים האחרונים הפורום הזה מידרדר מיום ליום. כשהוא נפתח, הצטרפו הרבה גולשים חדשים, שנוספו על חברי הקומונה הותיקים, וכולם שמרו פחות או יותר על איזושהי תרבות דיון וגם תרמו לפורום לא מעט. ראיתי שיש התקדמות יפה, אז חשבתי (יחד עם נטי), למה לא, נעשה איזו תחרות בפורום. זה יתרום גם לפורום וגם נצ'פר קצת את הגולשים. בשבועיים האחרונים, בערך מאז שפתחתי את תחרות המאמרים, שהייתה נעוצה בראש הפורום במשך כל השבועיים רצוף, לא הייתה אפילו התייחסות עניינית אחת לתחרות הזאת. במקום זה, נראה שאתם נהנים יותר להשתלח אחד בשני ולריב על שטויות. אז בסדר, תריבו, תתווכחו על שטויות אם זה מה שעושה לכם טוב. לי אין שום כוונה להשקיע יותר בפורום כשהאנשים שאני משקיעה בשבילם לא מעריכים את זה בכלל. לילה טוב שיהיה לכם. אושרית.

morancho1

New member
אושריתי,

אני מסכימה איתך שיש פה תקיפות אינפנטליות ומיותרות במאה אחוז. אבל לגבי התחרות? זה אחלה רעיון, והלוואי שהיה לי את הריכוז הנדרש בשביל זה. יש כל כך הרבה דברים שאני צריכה לעשות ולא עושה כי אין לי את הראש לזה, זאת תקופת מבחנים לרפואנים ולחץ למועמדים. אל תשכחי שרבים מהכותבים פה הם חדשים ואין להם הרבה מושג לגבי תהליכי מיון כדי לרשום עליו מאמר.. אושריתי, כמה שרצינו שהפורום הזה יהיה דרך לקבל ידע, זאת אידיליאה, הרי ברור שאנשים שמתעסקים בנושא שנוי במחלוקת כמו רפואה, עם כל הלחץ שקיים מסביב, יתווכחו מתישהו. אני לא מסכימה על הדרך וויכוח שהיא מטומטמת לחלוטין, אבל את הצורך אני מבינה. ולגבי ההשקעה- את עכשיו צריכה ללמוד בכלל, אני לא רואה סיבה להשקיע פה יותר מדי, יש לך שתי עוזרות שעושות את זה בשבילך כדי שאת תוכלי ללמוד בלי כאב ראש. תני לנו לנהל את ה"ויכוחים" ולהתמודד עם ה"עצבים" ותשאירי את עצמך עם ראש רגוע. מבטיחה לך שנעשה עבודה טובה:)

זאת לא תקופת מבחנים לאף אחד

ואם אני מצאתי זמן לכתוב מאמר, גם אחרים יכולים למצוא זמן, אם הם רוצים. כנראה שזה לא מספיק חשוב לאנשים כאן.

guyavhuji

New member
תראי... תשמעי...

דבר ראשון, אל תקחי את זה קשה. את מעמידה פה רף להשקעה שקשה מאד לעבור. ולגבי המאמרים - לא כל אחד יכול לכתוב על הנושאים שהעלית. רוב האנשים פה הם עדיין מועמדים, והם קהל למידע הזה, אבל לא יכולים לייצר אותו. ומי שכבר לומד - אנחנו באמת עמוסים (או במקרה של שנה א' - חושבים שאנחנו עמוסים
). ובחינות לצערנו לא מגיעות רק בתקופת בחינות, וגם כשאין בחינות צריך ללמוד, וגם כשלא לומדים צריך לעבוד, וכשלא עובדים צריך לחיות... את מבינה לאן אני חותר. לא קל לשבת בסוף היום ולהתחיל לכתוב (בטח לאנשים כמוני, עם יצירתיות של איגואנה). כל הכבוד לך שעשית את זה, אבל זו באמת בקשה לא קטנה. והאמת - אולי את באמת משקיעה יותר מדי, ומגיע לך קצת לנוח. בכל מקרה, אל תתרגשי. נשתדל להיות ילדים טובים.

סיון87

New member
דוגרי

זה באמת קצת מעצבן שכל שירשור על תחרות מאמרים הופך לנצל"ש מפלצתי, אבל אושריתו'ש, אל תתני לזה להכעיס אותך, כמו שמורני אמרה, רוב האנשים שנכנסים לפורום הם אנשים שצריכים אותו, ולכן חלקנו אף מעבירים את זמנם בציפיה למאמרים תוך כדי התווכחויות טפשיות בנצל"שים.. לכן, אני מציעה שכל מי שמכיר רפואנים ינצל את קשריו וישכנעם לכתוב לפורום. המילה "מאמר" טיפה מלחיצה ומרחיקה את הכותב הפוטנציאלי, אולי עדיף להציג את זה בתור "כמה טיפים". זה נשמע תמים, אבל תאמינו לי- כשמתחילים לספר על חוויות-קשה מאד להפסיק..

אושרית!

ממש על תתני לזה להכעיס אותך. זה קורה בפורומים רבים וטובים, ואת לא יודעת (או נקווה שכן יודע) עד כמה אנחנו מעריכים את כל המאמצים שאת עושה למען הפורום הזה. אני בטוחה שאנשים לא היו באים לפורום לולא התשובות האיכותיות שאת ו - 2 ה"עוזרות" נותנות לנו. ובאמת, בלי הפורום לא הייתי שורדת את הפסיכומטרי. אל תתייאשי :) ומי שלא מוכן להשקיע אפילו קצת בשביל לכתוב מאמר או להגיב לעניין לאנשים, שיעשה חושבין עם עצמו איך הוא היה מרגיש אם היה בקצה השני...

michaelmanr

New member
מאמרים? ייאוש?

כל כך הרבה כתוב פה בפורום שממש קשה לכתוב מאמר על נושא שלא נכתב עליו כאן עדיין ויחד עם זאת יעניין וירתק את הגולשים. אז פשוט אני ואני מאמין שגם הרבה אחרים אומרים לעצמם "סייג לחכמה שתיקה" כעת אני אומר לך שאני מבין את הסיבות שאת מנהלת את הפורום הזה ואני באמת חושב שאת עושה דבר חשוב מאוד (מצווה הייתי אומר) כשהפורום הזה נותן תשובות לכלכך הרבה אנשים שכבולים למקצוע וכלכך רוצים ללמוד אותו ואת די המענה היחיד שלהם להתלבטויות ושאלות. יישר כח . "אל יאוש בעולם כלל"

The Reaper

New member
את יודעת כמו מה זה נשמע לי?

אוי יו יו יויי, אף אחד לא רוצה לכתוב לי מאמר, אף אחד לא רוצה להשקיע, אוי יו יו יויי!!! קודם כל תקחי פחות ללב ותני קצת יותר זמן. פורום ומאמרים לא נבנים ביום אחד וזה נאיבי היה לצפות שכך יהיה. לא כל פעם שקצת קשה צריך להרים ידיים, זו לא תכונה טובה למי שרוצה להתקבל לרפואה. אני מצרף לך סנונית ראשונה בעולם המאמרים. אני כתבתי אותו למרות מחוייבויות אחרות ושעות שינה מעטות ולו רק כדי שתחזור לך קצת האמונה. עכשיו קחי שתי נשימות עמוקות ותחזרי לנהל את הפורום הזה כמקודם.

יעלד12

New member
אני מבטיחה לכתוב מאמר: החוויות שלי

בשנתיים האחרונות. זה יהיה סוחט דמעות, אני מבטיחה. וגם כתבתי כבר נאום לעבודה שלי, שאני מודיעה שאני עוברת לרפואה, וכמה זה היה חלום, וכמה צריך להגשים חלומות וכו' וכו'. אז כשזה יהיה רלוונטי- צפו לפרסום מרגש. אושרית יקירתי, להערכתי תוך חודש חודשיים הפורום יהיה כה מפוצץ בכל מיני מאמרים וחוויות- שיהיה ממש מגניב להיכנס ולקרוא. אחרי הכול, אנחנו עכשיו בתקופת לחץ ואי וודאות נוראית (אני לפחות) ואני מתה שזה יגמר כבר. שבת שלום, יעל

uriler

New member
אושרית ../images/Emo13.gif

קודם כל, דיר בלאק את מפסיקה לעשות את העבודה הטובה שאת עושה! דבר שני - אני מכיר את המצב שלך... אומנם הפורום שלי קצת פחות סוער, אבל אני מנהל עוד יותר טרי ממך ואני יודע את הקושי בניהול הזמן, גם ללמוד וגם לדאוג לפורום. לכן לצערי ל]ה אני כמעט לא מגיע... אבל מורן צודקת - תני לה ולנטי לעשות את מה שהן יודעות הכי טוב, ותסמכי עליהן. אם את צריכה לנוח, תדעי שהן יודיעו לך אם נוכחותך דרושה בפורום באופן דחוף. והכי חשוב - תזכרי כמה הפורום הזה נתן להמון אנשים (מכל הבחינות) עוד שהיה קומונה, ותדעי שאת הבאת אותו לרמות גבוהות הרבה יותר. שתהיה שבת שלום, צאי קצת לטייל, לשמש, נקי ת'ראש - ותחזרי אלינו רעננה

היה מכות ולא ראיתי?!

טוב נו זה בהחלט הוכחה שאני יכולה להיות ממש אנטיפטית.. אני בכלל לא שמתי לב שיש פה ירידות או כאלו.. אבל נו לא חדש... ועכשיו לתגובה קצת יותר רצינית: 1. לגבי תחרות המאמרים אני אפילו לא הצעתי את השתתפותי ממסר סיבות: א. אני לא יודעת לכתוב מאמר אף פעם לא למדתי ולנחש זה רק במבחנים בהיסטוריה. ב. אני בתקופה מגנים ובגרויות מטורפות. ג. אני לא חושבת שאני אצליח אלא אם כן אני ישב חודשים לכתוב מאמר ברמה ועם תוכן עמוק ומענין... אז אני מצטערת.. אם מישהו רוצה יש לי המון רעיונות למאמרי אבל אני צריכה מישהו שיהיה המוציא לפועל. ואושרית אני אוהבת אותך ומעריכת את מה שאת עוה פה ואני מאמינה שככה רוב חברי הפורום אז אל נא תראי זאת כזלזול או משהו לפחות מצידי:) ולגבי המכות... אני בטח חלק מזה למרות שבהחלט השתדלתי כמה פעמיים לשתוק ולא להגיב כי היה פה איזה שרשור מעצבןן... וזה התנהגות לומת התנהגות בוגרת מגיע לי פרס על זה (אל תדאגי אושרית לא ממך אני אבקש כר מאמא) ואני עוד הכי צעירה פה....

אני יכולה לרשום תשובה לשאלות בגרויו

ת. כל השאלות החוזרות של מה כדאי לי להרחיב וכאלו וגם להסביר למה מקצועות חובה מורחבים דווקא מעלים את הממוצע. אבל אני ממש לא יכולה לכתוב מאמר.. אני יכולה הכי הרבה לעשות את זה כשאלות תשובות..... וגם לא כרגע.... מצטערת פשוט יש לי השנה איזה 6-7 בגרויות וכמעט לכל בגרות 2 מגנים): עד מתי התחרות תהיה פתוחה?

למה לקחת ללב?

יקירה, אני חושבת שבגלל שאת משקיעה ככ הרבה מרץ ומחשבה בפורום (ועל כך כל הכבוד!) את טועה לחשוב שאחרים יעשו כך. לכל אחד יש סיבות משלו אם לכתוב או לא, וכל אחד משתמש באינטרנט בכלל ובפורום בפרט כראות עיניו. טיבעי שיהיו כמה אנשים ינצלו את הבמה למריבות לסרות ערך. מה שעושה להם טוב. מה שאני מנסה לומר זה שאת צריכה פחות לקחת ללב, בסופו של דבר אנשים יכתבו מאמרים נהדרים והכל יבוא על מקומו בשלום. אם אני אמצא נושא שיש לי מה לחדש עליו, אני אשמח לצרף אחד משלי. בינתיים- תמשיכי עם העבודה הטובה!

Maias

New member
צודקת הבחורה

בפורומים האלה רבים יותר משעוזרים. תזכרו שלהתווכח באינטרט זה כמו להשתתף באולמפיאדת הנכים , גם כשאתה מנצח , אתה עדייך נכה .
בכל מקרה זאת פשוט לא השאמה של אף אחד , או שאין זמן , או שאחרי שמתקבלים ומתחילים ללמוד , כל הפורומים האלה נראים לא מעניינים. מי שרוצה מאמרים יש מלא בפקולטות , אולי בגלל זה אף אחד לא השתתף. תמשיכי עם העבודה הטובה . ותדעי שרוב הגולשים הם סמויים ושומרים על זכות השתיקה. הם נכנסים לקרוא מידע וצריך לספק להם אותו.

natalysh

New member
נמאס כבר מהשורה

"להתווכח באינטרנט זה כמו להשתתף באוליפיאדת הנכים...". זו שורה מטומטמת שלא מוסיפה כבוד לכל מי שמשתמש בה.

אחרי שנחתי קצת ונרגעתי

יש לי כמה דברים להגיד: ההודעה הראשית של השרשור נכתבה ברגעים של משבר, אחד הגדולים שהיו לי בכל הזמן הזה שאני מנסה להתקבל. כמובן שהמצב בפורום לא עזר ממש, אבל רובן המוחץ של הסיבות למשבר לא קשורות בכלל לפורום, וזו הייתה טעות להוציא את זה כאן ובצורה הזאת. כל מי שכתב כאן שהשקעתי יותר מדי בפורום הזה בזמן האחרון, כנראה צודק, אולי באמת אכפת לי יותר מדי. מצד שני, אם הייתי רוצה שהמצב יישאר כמו שהוא, הייתי מסתפקת בקומונה שהייתה ולא הייתי טורחת בכלל לפתוח פורום. בקשר לתחרות המאמרים, אולי זה היה מוקדם מדי בשביל הפורום. אני אשקול לפתוח תחרות אחרת כשיהיה חופש לרוב האנשים כאן, אולי אז זה כן יעבוד. ועכשיו הבהרה לכולם, למקרה שעד עכשיו זה לא היה מובן: הפורום הזה קיים בשבילכם, ובזכותכם. אני לבד לא יכולה להיות פורום שלם. לימודי רפואה והעיסוק ברפואה זה מסלול שלא קל להתקבל אליו ועוד יותר קשה לעבור. הפורום הזה נועד להוות בית חם לכל מי שחושב על לימודי רפואה, מועמד, סטודנט, סטאז'ר, מתמחה וכן הלאה. אם אתם לא תעזרו אחד לשני, מי יעזור לכם
אם אתם לא תכתבו ותשקיעו בפורום, הפורום פשוט לא יהיה קיים. אני לא מבקשת הרבה, רק קצת תרבות דיון ועזרה הדדית. לפני שאתם שולחים הודעה, קראו שוב את ההודעה שאליה אתם מגיבים, קראו את התגובה שלכם ותחשבו אם באמת הבנתם מה שהצד השני מנסה להגיד והגבתם בהתאם. אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני, לא כדי לפגוע אחד בשני, וחבל מאוד שמתפתחים כאן ריבים בגלל אי הבנות קטנות וטפשיות. אני רוצה להגיד תודה לכל מי שהגיב כאן בניסיון להרגיע ולעודד. עזרתם לי לחזור קצת לפרופורציות. שיהיה לכולם סופ"ש קליל ומהנה (לפחות מה שנשאר ממנו)
אושרית.

למעלה