טוב נסיון לעורר אתכם...ההופעה ב9.11

tamarulik

New member
וואי, אני ממש רוצה

אבל הצבא הזה החליט שעד שאני לא מתמוטטת פיזית בעקבות התמוטטות נפשית הוא לא מפסיק לשבוז אותי אז באמת שכבר אין לי מושג אם אני אהיה באזור. אבל אם כן אני ממש רוצה מפגש (ועם אוהד יותר טוב כי אין לי חתימה על הדיסק) אז אני מחזיקה אצבעות

herut123

New member
אבל רגע..

לכל מי שבא אולי נשים עלינו משהו שנזהה אחד את השני? אבל רק אם אחנו הרבה, אממ כמה אנחנו?

herut123

New member
אממ אולי

אפשר לשים איזה צמיד בצבע כחול או גומיה על יד ימין משהו כזה..

פשוט נגיד היי שמי--- וזהו../images/Emo13.gif

אני ביישנית אבל אם אראה פנים מוכרות אגיד שלום, זה לא מזיק
אני מכירה כבר כמה מכם. בטח אתם לא תפספסו אותי, שכחתם, אני מגיעה לכל הופעה

ranch22

New member
אממ...

בואו ננסה למצוא משהו משותף... לכמה מפה יש את הצמידים של אמסטרונג?חחח

נייייר

אתה רוצה לגרום לי להתקפת צחוק או מה? הזוי שכמותך!! ולכל האנשים, אל תחשבו שום דבר רע... זה סתם קטע דבילי שמוכיח שאני תמימה ברמות!! ואגב סרטים כחולים ניר... הודעת אס אם אס בפלאפון ניעור סודה אי יכולת לאכול פיצה וכמובן... יוסי וג'אגר חחחחחחחחחחחחחחח

אתה הזוי!!

בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד אז שים לב הי הי איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד נסה להיות קשוב ללב כי הלב פועם כי הדם זורם אסןר להירדם פתח את העיניים זקוף את האזניים תתחבר ולא תרצה ללכת צא ללכת ועוד עצה לדרך תבטח בלבבך כי זה הוא הסוד תאהב את עצמך סליחה לכולם על הבלאגן... זו השעה!!! חיחיחי

herut123

New member
חחחח עדי ../images/Emo6.gif

ואולי באמת צמיד של אמסטרונג צהוב אני בטוחה שלרוב יש לא? כי חייב משהו שנזהה כל פעם

לצערי אין לי צמידים../images/Emo4.gif

בכל מקרה לא יהיה לכם קשה לזהות אחד את השני. במיוחד לא אותי, כאחת שהייתה בהופעה שלו 9 פעמים וזאת תהיה הפעם ה10... ככה שגם אם לא תרצו להיתקל בי, יצא דווקא שכן
איתכם הסליחה

למעלה