טוב נתחיל נקי. טיה מה עם הפשטידה???

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

tiaa1

New member
בוקר טוב לכולם,בוקר טוב סייב....

היתה נפילה של המחשב אתמול(לא עלי...אין מה לדאוג) אבל אשמח לקבל מרשם של פשטידת אורז....

mira ker

New member
פשטידת פיצפוצי אורז../images/Emo42.gif

פשטידת פצפוצי אורז וקוטג' החומרים : חב' מרגרינה,2 כפות מרק בצל, 3 ביצים, 2 גביעי גבינת קוטג' . אופן ההכנה : לערבב היטב את כל החומרים, להוסיף 2 כוסות פצפוצי אורז ,לערבב הכל יחד. לאפות 15 דקות בחום בינוני , בינתיים לטגן טבעות בצל ,להניחם על הפשטידה, ולהמשיך לאפות עוד 20 דקות. אפשר להחליף את הקוטג' בטופו רך.

mira ker

New member
פשטידת אורז מתוקה../images/Emo42.gif

פשטידת אורז החומרים :1 כוס אורז, ליטר חלב, קליפת לימון שלמה, קורט מלח, חבילה מרגרינה, 4 ביצים, כוס סוכר (או לפי הטעם). אופן ההכנה: מבשלים את האורז במים במשך דקות אחדות ושופכים את המים. מוסיפים את החלב, ואת קליפת הלימון והמלח ומבשלים באש קטנה מאוד עד שהאורז סופג את כל הנוזלים, מקררים. מערבבים היטב את המרגרינה, החלמונים, הסוכר, מוסיפים את האורז המקורר ומערבבים. מקציפים את החלבונים ומערבבים בקלות באורז. אופים בתבנית משומנת (רצוי פירקס) אוכלים קר או חם. במקום חלב אפשר להשתמש בחלב סויה

sayv

New member
להלן מתכון ה"מגלובה" או איך שקוראים

לזה, של סוני, בווריאציה צמחונית, צריך: כוס אורז, ירקות ושאר דברים טובים, תבלינים, תפו"א, שמן זית, כלי בישול למקרוגל- עם מכסה. איטריות- אופציונאלי. חותכים תפו"א לפרוסות דקיקות- מסדרים על תחתית ודפנות הכלי אחרי שנמשח במעט שמן זית. בקערה - מערבבים האורז, עם הירקות הקצוצים (שום, בצל, עגבניות, גזר ועוד לבחירתך... לדעתי אפשר לשים גם טופו, צימוקים, שקדים.. מה שבא ולפי הטעם) ועם אטריות אם יש ורוצים (עוזר לקונסטרוקציה הפשטידתית), ועם קצת שמן זית, תבלינים (מלח, פלפל , פפריקה, שמיר, פטרוזיליה, כורכום/חוואייג', אבקת מרק- וסוני אומר אפשר להוסיף טיפת קינמון בשביל הטעם ה"לבנוני") - מערבבים טוב ושופכים מעל התפו"א בכלי הבישול. מכסים במים, מכסה ולמיקרוגל. זמן בישול אופציונאלי, אם זה אורז לבן משהו כמו 20 דקות, להוסיף מים אם נגמרים, לא נורא אם האורז מתבשל יותר מדי כי המהות היא פשטידתית. מוכן? נותנים קצת לאדים לצאת ו- הופכים על צלחת הגשה. בתאבון....

my last sony0

New member
הכל היה יכול להיות נחמד../images/Emo41.gif

אם לא היית תוקעת באמצע את המטרידן סוני עם הטיפת קינמון שלו ן btw - קינמון לא יכול להיות בטיפות כי זה לא נוזל.

my last sony0

New member
אני לא מבין../images/Emo41.gif

איך שועלה משופשפת כמוך צריכה לקבל מתכונים מפישרית צעירה שיכולה להיות הבת שלך.

מרוצה

New member
פשטידות../images/Emo187.gif../images/Emo91.gif../images/Emo50.gif

שלום טייה. שלום לכולם. הייתי בפורום מתכונים של וואלה. וואלה יופי של מתכונים. שכחתי הפורום הוא בפורומי הבריאות. יש מכל טוב. גם דיאטטי וגם רגיל. והפשטידות יעשו לכן את היום. בתיאבון. בהצלחה.

מרוצה

New member
../images/Emo24.gifתשובה../images/Emo9.gif

בקר טוב אי אפשר לענות לך באימייל.

tiaa1

New member
היי מרוצה

תודה על ההפניה לפורום של פשאידות....אני מאד אוהבת לאלתר לבד, ואני צמחונית המייל שלי [email protected] תודה

tiaa1

New member
כמה חמודים.....אחד שחור כזה הייתי

מאמצת....במקום הופה הי שהיה לנו. מירה תודה בעד קובץ התמונות ששלחת לי. ההבדל היחידי- אני מצלמת תמונות אוטנטיות...בלי פוזות הוליוודיות שהחיות עושות. זוכרת את תמונת החתולה טיה ליד השולחן של הילד? עלתה לבד וחיכתה ....המצלמה אצלי כל הזמן בטווח יד...שבוע טוב

mira ker

New member
אני יודעת שאת מצלמת. אבל בתור אחת

שלא מצלמת, אני משתדלת להביא את המקסימום. חחחחחחחחחחחח

גילי101

New member
את מוזמנת להביא עוד תמונות ../images/Emo9.gif

את השתים כבר שמרתי אצלי במחשב

tiaa1

New member
לא כ"כ מוצלח כי זה קטן...

למעשה מיקה כבר ביקרה בכל המכשירים החשמליים שהצליחהלהדחק לתוכם. אנחנו לא מפעילים מכונת כביסה או מייבש או תנור וכו' לפני שעושים ספירת מלאי...אנסה למצוא תמונה של רוני כשהיה קטן ועוד הצליח להשתחל למיקרו ואם לא אז אמצא את רחלי נשמתה עדן... למהאיאפשר לשלוח יותר מתמונה אחת?

tiaa1

New member
גיליתי שניתן להגדיל את התמונה אז..

עוד אחת של סתיו

למעלה