הפשטידה שלי....../images/Emo50.gif
בקשר לפשטידות אז יש לי בסיס לרוב הפשטידות שאני מכינה זה עם ירקות וניתן להחליף בכל מיני סוגי ירק(בנוסח מרים נוי אחת המטופלות שלי מפעם) בצל.כרובית.או בקורלי. פלפל אדום.גזר. חתוכים דק. לא משנה הכמות משהו כמו קערה בנונית לטגן חצי טיגון במעט שמן להוסיף ביצה אחת או שתים לפי הכמות אשל או גבינה למי שלא אוכל מוצרי חלב ניתן להמיר במים לפי כמות הגביע האשל או הגבינה. קמח אוסם כמעט 2 כוסות תלוי עם בא לך יותר שזה יהיה כמו עוגה. לערב עם מלח פפריקה ושום ועם בא מפולפל גם הולך לפי הטעם. לשמן תבנית בנונית כמו פירקס. למלא אותה במלית ולכסות ולאפות בחום בינוני כמעט 35 דקות שכחתי לומר להוציא את הכיסוי מניר הכסף כמובן 10 דקות לפני הסוף בעיקרון המתכון הזה היה לאובן גריל(לא היה לה תנור) ובתיאבון כמובן ואם מנסים אז לשלוח לי בפקס את הריח סתםםםםםםםםםםם. לי אין כמויות מדודות אני משערת שאני כמו הסבתא שלי...בבישול ובאפיה אז ניסיתי לתרגם פחות או יותר. נאנוש