טוב נתחיל נקי. טיה מה עם הפשטידה???

  • פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

tiaa1

New member
היי סייב בור טוב לכולם

אתמול עשיתי יופי של פשטידת כרובית עם רוטב לבן+קצת חרדל....ביי
 

tiaa1

New member
מי זה זוהר??? התינוק בתמונה?

אנא אל תפיץ תמונות של ילדים....
 

my last sony0

New member
איזה מחשבות רעות עוברות לך בראש../images/Emo41.gif

מהתינוק החמוד הזה שמביע את דעתו
 

sayv

New member
תודה.. מכירה את זה.. שלחו לי את זה

אפילו היום שוב במייל....
 

tiaa1

New member
רציתי קצת לחדש....

פשטידות פיצפוצי אורז אני מכירה, רק רוני(הגימלאי שתום העין)אוהב במיוחד.. בדר"כ אני מעדיפה בלי הרבה ביצים ובלי סויה/טופו....וכמובן רק מירקות טריים לא סןפרוסט...
 

sayv

New member
פשידת כרובית נשמע טוב...

אני צריכה לקנות שמנת צמחית ולנסות.... אגב אני מכירה מישהי שפעם מצאה חילזון בכרובית שלה במסעדה.... מאז היא קונה רק סנפרוסט...
 

tiaa1

New member
אפרופו החלזון "שלך"../images/Emo60.gif

כל ירק שאני מכינה לבישול...אני משרה במי מלח חמים יצי שעה. אף חלזון לא נשאר אדיש. אני קודם מפרקת את הברורלי/ כרובית לפרחים...שוטפת, ומי שלא רוצה לצאת עובר אמבטית מלח... ובדיחת קרש לפני השינה.... מה יותר גרוע מלמצוא תולעת בסלט? למצוא חצי תולעת.....גיחי גיחי..... לילה טוב, אני פורשת לישון עכשיו...כל כך התעיפתי מלא לעשות כלום היום... מעניין שבדר"כ יש לי מצב רוח נאחס במוצאי שבת...זה עוד מתקופת התיכון כשהגיע סוף השבת ולא הכנתי שיעורים או לא היה לי דייט... ודווקא עכשיו...יש לי יומן מלא דייטים למחר...ומצב הרוח שלי בעליה. חוץ מזה מזג האויר מתחיל להתקרר כאן...הולך להיות כיף אמיתי...לילה טוב לכולם אם ירד גשם אתם מוזמנים...
 

נאן

New member
הפשטידה שלי....../images/Emo50.gif

בקשר לפשטידות אז יש לי בסיס לרוב הפשטידות שאני מכינה זה עם ירקות וניתן להחליף בכל מיני סוגי ירק(בנוסח מרים נוי אחת המטופלות שלי מפעם) בצל.כרובית.או בקורלי. פלפל אדום.גזר. חתוכים דק. לא משנה הכמות משהו כמו קערה בנונית לטגן חצי טיגון במעט שמן להוסיף ביצה אחת או שתים לפי הכמות אשל או גבינה למי שלא אוכל מוצרי חלב ניתן להמיר במים לפי כמות הגביע האשל או הגבינה. קמח אוסם כמעט 2 כוסות תלוי עם בא לך יותר שזה יהיה כמו עוגה. לערב עם מלח פפריקה ושום ועם בא מפולפל גם הולך לפי הטעם. לשמן תבנית בנונית כמו פירקס. למלא אותה במלית ולכסות ולאפות בחום בינוני כמעט 35 דקות שכחתי לומר להוציא את הכיסוי מניר הכסף כמובן 10 דקות לפני הסוף בעיקרון המתכון הזה היה לאובן גריל(לא היה לה תנור) ובתיאבון כמובן ואם מנסים אז לשלוח לי בפקס את הריח סתםםםםםםםםםםם. לי אין כמויות מדודות אני משערת שאני כמו הסבתא שלי...בבישול ובאפיה אז ניסיתי לתרגם פחות או יותר. נאנוש
 
למעלה