בעליל!
מודעת אני שהשמאל שלנו , חורג מסטיית התקן של השמאל העולמי, עפ"י ההגדרה העולמית ואם היה איזשהו כנס עולמי של כל המפלגות השמאלניות פר ארצות , היינו מסולקים בבושת פנים כי אנחנו רחוקים מלקיים את הדרישות "השמאלניות" העולמיות (אם יש דבר שכזה) הוי, אני יכולה לדמיין כנס שכזה, הזוי לגמרי : כל מפלגה שמאלנית , המייצגת את השמאל במדינתה , נדרשת לקרוא את שיעוריי הבית שה"מורה" השמאלני הגדול נתן לה (מעניין מי זה- האח הגדול? ) , מה היא יישמה מערכי השמאל במדינתה שלה . והנה השמאל שלנו , מנסה להעתיק את שיעורי הבית שלו מצרפת , שוויץ, שבדיה (שמממממש לא מפגינים הומניטריות לשמה ולא נותנים לשמאל שלנו להעתיק...) אך ללא הצלחה , מראה מחברת של מטלות ריקה , ננזף קשות על אי הכנת שיעורי בית , שלא לומר על אי נוכחות סדירה ומסולק בבושת פנים מארגון השמאל העולמי על אי עמידה בקריטריונים ואי עמידה בחובותיו השמאלניות. אידיאולוגיות אינן אמורות להיות מושחתות . מודעת אני לפוליטיקה הבוחשת בקדירה . אבל בכל זאת לא ליישם את תורת השמאל מחשש שמא זה יגרום עוד יותר רע, בזוי בעיני . זה נקרא: השלמה סבילה עם הרוע . כלומר משלימים עם הרע והמכוער בארצינו ואינם מנסים כלל להילחם בו ולתקן עוולות או ליישם אידיאולוגיות כי הם בהחלט מאמינים שאם הם כן יצאו לרחובות למחות , ליישם את האידיאולוגיה שלהם , ליישם את האמון שהבוחרים שלהם נתנו בהם, העניין יצא מכלל שליטה ויביא לסבל גדול. אחלה, העיקר הכוונה...