טוב סיימתי את יום העבודה להיום

מאיוש י

New member
טוב סיימתי את יום העבודה להיום

הנה חלק מהדברים גלילות חצילים ממולאות בקבב כאן הן לפני הבישול ברוטב
 

מאיוש י

New member
וארוחת הצהרים שלי חהחהחהחה

מרק אפונה בתוך קערת לחם ......יוכי הקסדה שעתה איתנו רק טוב.. עם מקלות שום
 

מאיוש י

New member
עשתה כמובן.

והיו עוד דברים עוגת שוקולד שבני הכין עוגיות קפה סיגרים עם גבינה ודובדבנים. ועוגת גבינה
 

טילי2

New member
אני זקוקה להוראות ברורות לקערת הלחם

איזה גודל הכדורים, כמה זמן להשאר לתפוח, כמה זמן לאפות, איך מורידים את הקצה, איך יוצרים חלל. את הבצק העתקתי ממתכון של יוכי, אם את עושה בצק אחר אשמח לשמוע.
 

יוכי68

New member
טילי, תכיני בצק של לחם אבל עם פחות מים

שיהיה קצת קשה..........התפיחי פעם אחת.......צרי כדור בינוני......עבדי לכדור חלק והניחי להתפחה מלאה עד להכפלת הנפח........... חממי תנור ל 200 מעלות טורבו ושימי בתחתית תבנית עם כוס מים רותחים.......המתיני כמה דקות והכניסי את הכדורים - לא לצפות בביצה............אפי עד להזהבה יפה...הפכי את הכדור והקישי על תחתיתו..אם נשמע צליל חלול הכדור מוכן. הוציאי וצנני על רשת - חובה. חתכי את ראש הכדור - לא יותר מידי - כיפה דקה. הוציאי את תוכן הקערה...........והנה מוכן. ניתן להקפיא....להוציא ולחמם מעט בתנור.
 

מאיוש י

New member
המתכון רשום למטה.

רשמתי אתמול ליוכי איך אני מכינה אותן תדפדפי קצת למטה
 

מאיוש י

New member
../images/Emo41.gifמתכון לגלילות חצילים בבקשה

להכין קציצות אני מכינה כך מערבבת חצי קילו בשר טחון אפשר גם פחות אני רושמת איך שאני מכינה ואת תקטיני או תגדילי כמויות לפי צרכייך. חצי קילו בשר טחון חצי צרור פטרוזיליה חצי צרור כוסברה כרישה אחת חתוכה לקוביות אם זו לא העונה אפשר לוותר ולשים בצל מטבלת בפלפל שחור,מלח,מרק עוף, מוסקט ,מעט גינג'ר טחון,כורכום 2 שיני שום כתושות ומוסיפה פירורי לחם בערך 5 כפות גדושות אם צריך תוסיפי עוד ליצור קציצות מאורכות . בסיר לטגן 2 בצלים קצוצים וגמבה קצוצה ושן שום קצוצה. להוסיף את הקציצות בזהירות ולתת להן טיגון קצר מאוד מכל צד ולהוציא מהסיר. לשים כל קציצה בפרוסת חציל מוארכת שטוגנה קודם{ אני מטגנת אותם במחבת פסים כמעט ללא שמן} לשים בסיר שטיגנו בו את הקציצות 2 וחצי כוסות מים או יותר לפי גודל הסיר.כשהמים רותחים לתבל ב 2 כפות רסק כף פפריקה ואותו תיבול כמו בקציצות...... כשהמים רותחים להכניס בזהירות את גלילות החצילים ולבשל עד לצמצום הרוטב.אפשר גם לשים בתנור אם רוצים
 
נשמע טעים......נראה מקסים מה עוד אפשר לבקש?

תודה רבה. ינוסה לשבת הקרובה, יש לנו אוהבי חצילים "כבדים" ונראה לי שהם ישמחו לגלות משהו חדש.
 

יוכי68

New member
מאיוש, הכל טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אין ספק שהקסדה עשתה איתנו רק טובבבבבבבבבבבבבבב, את רואה כמה טוב להכנס להרפתקה איתי! החצילים 10.........במחבת פסים? ואיזה מרק בקערה היפהפיה? כל הכבוד לך..............גם הקציצות נראות חבל"ז.........הכנת ללא טחינה במכונה? מאיוש, אני הכנתי לחם קשה מבחוץ ורך מבפנים........ קציצות דגים ברוטב עגבניות חריף לגדולים ולקטנים קציצות דגים עם בטטה ותפו"א הכנתי גם בורקסים גדולים ועליהם רוטב פטריות וזיתים הקובנה של רותי בתנור.....נראה מה קרה בהמשך......... מרק אטריות ביתיות לעכשיו אכין ביצים קשות ועגבניות מרוסקות ויש סחוג.....לקובנה.....במקום חמין סלט גזר מגורר עם מיונז, סלטה מטבוחה, מלפפון בשמיר........טחינה, חמוצים......מספיק.......... בא לי להכן עוגת גבינה מהירה וקלילה........נראה אם אספיק.
 

מאיוש י

New member
היי איזה הספק....

אנחנו חושבות דומה גם אני הכנתי לצהרים מרק איטריות. הקציצות ללא טחינה רק קצוץ דק. והחצילים במחבת פסים אני לא אוהבת לטגן אותם זה סתם קלוריות אני מניחה אותם כך ללא שמן במחבת הפסים לקראת הסוף אני מברישה כל אחד בטיפונת שמן, עם מברשת וזהו. דגים אף אחד לא אוהב אצלי זה רק לי ולבעלי .....ולי להמשך השבוע........
 
למעלה