טוב סיימתי את יום העבודה להיום

יוכי68

New member
אנחנו אוכלים דגים ב 3 סעודות

אחרי הדגים כבר אין כח לאכול.......אוכלים עם הרבה לחם......והפעם הכנתי לחם קרנצ'י....כל הזמן אני מכינה חלותת רכות וטעימות ולאחר הקסדה בא לי משהו יותר קראנצ'י..........נחתוך בסכין.......ונתייחס לכל פרוסה בכבוד הראוי לה.......חחחחח שמעתי שמחירי הלחם מאמירים למחירים לא הגיוניים........אני מתאמנת על אפיית לחמים כמו במאפיות....כנראה שאפסיק לקנות לחם.

מאיוש י

New member
צודקת אבל אני מכינה הכל

מאותו בצק לחם אלא אם כן זה לחם מיוחד שדורש סטרטר או תוספות כלשהן. אם אני רוצה שהוא יהיה קראנצי אני פשוט לא מורחת אותו בביצה אלא מורחת אותו במים מכניסה כלי עם מים לתנור. ונותנת לו יותר זמן אפיה.

יוכי68

New member
כך עשיתי........נהדר.........

עכשיו הכנסתי את עוגת הגבינה לפי המתכון שעל הקופסה הגדולה של הגבינה

cial 1

New member
../images/Emo106.gifמאיוש ערב טוב. אפשר גם חלבי.?

אפשר גם חלבי זה מעדן. עם גבינת פטה או שמנת על מצה של רצועות גמבה קליות לא חייב גם ניתן לתגן המבה רק לקלף מהקיפה. וזה מאוד טעים. מתאים לצמחונים? וכול הצבעים של הגבות בכלל.

cial 1

New member
דבר לא רוצה חמודה אפשר בנימוס ? נתת מעדן חציל

של גיללה של חצילים וזה אחד המעדנים הכי טובים בעולם. ובעולמו הגדול של החציל. בכול מצב. יש להכין ממנו. הכול עד לסיר הכי פשוט. טוב מודה לך על המתכון. ורמזתי שגם על בסיס חלבי זה מאוד טעים ומשובח. עם התוספות. מה היה קשה פה. וסליחה שחדרתי לתחת הודעתך. ויחד ערב רב לך.

כיאל תרשי לי להגיב על הודעתך למאיוש

קודם כל מאיוש לא כתבת לך שום דבר לא נימוסי. זה קצת קשה להבין מה את רוצה אם את לא כותבת בהקשר למה את שואלת ומגיבה. השירשור כבר בתפתח על דברים אחרים ופתאום את שואלת אם אפשר חלבי. מה חלבי? על מה חלבי?< עם מה חלבי? אין לך מה להעלב פשוט תקפידי לכתוב יותר ברור ויהיה יותר קל לכולם להנות האחת מין השניה. מקווה שאת מבינה שאין פה כוונה לפגוע אלא פשוט למטרת תועלת.

cial 1

New member
סליחה גולדה מאיר. אני כתבתי ברור. ../images/Emo140.gif

אולי לא בשרשור הנכון וגם יכול היה וקפץ? והיא שאלה מה את רוצה ממני זה לא יפה? אפשר בנימוס להביא את השאלה. ולגיד לחדש פה מה השאלה.. מה את רוצה ממני לא יפה אני לא בבית כאן בלי רצון. אני באהבה נדהמתי מאנשים טובים ממש אנושי חי ומשמח .אני הוקסמתי הרבה ממך ממאיוש וכמובן מי יוכי68 יפה היתה קבלת הפנים וכך אדם בודד כמוני רוצה גם להיות עם הצוות המדהים. מדי פעם. הכול חמים פה ממש כך. ולגבי גלילת החצילים ניתן ל הכין זאת בטעם חלבי. זה מעדן הרבה יותר טעים מי בשרי. דעתי בלבד? ועם גבינת פטה ורצועות הגמבות הכול תבול בשמן זיית את מרגישה בשרי? אני באהבה הגבתי. ומקבלת גם את תגובתך באהבה גולדי. גם את עם הדברים שלך מהממים. . גולדה מאיר1 ולך לילה טוב הכי חנים כמו המקום הזה חני

חני. הגבת באהבה וגם מהכרותי עד היום

עם מאיוש גם היא הגיבה באהבה. היא לא הבינה מה את רוצה.לא קרה כלום. זה מקסים שאת מוצאת פה אנשים חמים. לכולנו זה כייף להחכים, להתיעץ וללמוד. פשוט זה לא היה ברור על מה את כותבת ולכן כתבתי לך שאם הניסוח יהיה מדויק יותר יהיה יותר קל להבין, לענות וגם ללמוד ממך. זה הכל. לגבי גלילות החצילים כבר ידדוע שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני מכירה גם בשרי וגם חלבי ושניהם אהובים עלי מאד. תודה על המחמאות ולילה טוב גם לך.

cial 1

New member
יום טוב מתוקה גודה מאיר מחמם הלב ואת צודקת|כל

כלנית של המקום הזה. כן על הטעם והריח אין על מה להתווכח ובכות זאת יש לי הדגשה על גיבנת הפטה הרי היא מהכבשים עשויה והשמן זיית נותנים טעם ממש בשרי" הוספתי משמעות רק בגלל הפורום המדהים שלכם בתחום האוכל ואני אדם מסורתי ורק על כויישר כשר אני אוהבת אתכן ממש כך חני להמשיך הלאה יום הכי טיעם גם לכולם כאן

מאיוש י

New member
../images/Emo140.gifcial 1 אני מצטערת אם נפגעת

אכן כמו שגולדה כתבה לא הייתה שום כוונה לפגוע. אני ממש לא הבנתי מה רצונך בהודעה שלך. אנא, בבפעם הבאה נסחי את בקשתך יותר ברור כדי שאדע מה רצונך ואוכל להגיב. יום טוב לך

cial 1

New member
א יום הכי מחמם וטב לך../images/Emo24.gifמאיוש.

חיבוק על כול מילה שלך. את צודקת יש לי ביה בנסוח שלי. על זה לא מבנים אותי לפעמים אבל עם הזמן אלמד .וביחד סליחה . יום טוב לך וגם מודה לך על כול מתכון או סתם אמירה יפה שלך הכול מתוק. חני

יוכי68

New member
רותי יש לי פלאפון כזה......בלי אינטרנט

בלי SMS, בלי צלצולים מי יודע מה.....

cial 1

New member
יוכי68 יום טוב ל| אתמול גילתי אתר לשיחות חינם

אני אכתוב אותו בקישור מותר והמצחיק עלי לא תמיד מצליחה לתת קישור מבקשת איך אם לא קשה. האם אני כותבת זאת לבד. לדוגמה את . הכותובת אינטנט נילווה רק בתגובה קצרה ממך אם אפשר. תודה ויום מנעים לך יוכי68 חני

יוכי68

New member
חני, עלייך להעתיק את הכתובת של האתר

ע"י "העתק" ואח"כ בכתובת נלוות תדביקי את כתובת האתר שימי לב שכבר כתוב לך HTTP אז אל תעתיקי פעמיים..........נסי עד שתצליחי.

למעלה