טוב, סקר קצר- בני כמה אתם

n i v1

New member
לכל האנשים הצעירים כאן

חידלו להתבייש, הרשת מלאה באנשים צעירים וחוץ מזה, לרשת לא איכפת בני כמה אתם. הלוואי ולי היתה רשת כשהייתי בגילכם.

Esmena

New member
../images/Emo3.gifלאיסמנה אין מחשב .

מה שלא מפריע לה להסתיר את גילה. טאשה, את יכולה לפצוח בשיר. ניב, לא מתאים לך שקוף.

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

טאשה תמיד מוכנה לפצוח בשיר. רק תקווי שזו לא תהיה אופרה קלינגונית, כמו שאני תמיד מאיימת...

n i v1

New member
איסמנה יקרה

יודע אני את גילך אך כמובן לא אגלה כשכתבתי את המסר ההוא ידעתי שתחשבי שאני יורה חץ לכיוונך אך ידעתי שהחץ לא יצליח לחדור את שריונך העבה, על כן כיוונתי את מכתבי לשאר האנשים הצעירים ולא לך. ועוד דבר-רגע של רצינות- אני מבקש מכל המבוגרים בפורום הזה לקרוא לאנשים הצעירים שכאן בשמות הולמים ולא בשמות גנאי כמו צעירים, פעורים, תינוקות ושאר קישקושים, זה לא הולם את הפורום הזה. אתם יודעים למה אני מתכוון, ואני מקווה שאף אחד מכם האנשים הצעירים לא נעלב.

צודק בהחלט,

לגבי ההתייחסות לינוקות. ואני מסכים לא לכנות אף אחד מהילדים בכינויים כגון "זאטוט", "פיצקלה" ו"לך לאימא שתנקה לך את החלב מהשפתיים". אבל זה בתנאי שהצוציקים יקומו לנו כשנעלה לאוטובוס, שהבנות אף פעם לא יגידו לנו "לא" ושלא ילגלגו עלינו כשנתבלבל בין קירק להוא. נו איך קוראים לו, עם האוזניים.. נו, שויין. לא חשוב. על מה דיברתי? אה כן. נזכרתי. אז מי לקח את השיניים שלי?

Iris Carmon

New member
המשפט עם החלב לא יעבוד על כמה ילדים

כמוני לדוגמא אני מתכוונת ברגע שההורים שלי ירשו לי להפוך לטבעונית (מכתה ה´ אני נלחמתי איתם על צמחונות אז אני מפחדת לדעת כמה זמן יעבור עד שירשו לי להיות טבעונית.... נו טוב-בעוד 4 שנים אני כבר לא אצטרך להקשיב להם) טוב נו.... זה לא ממש חשוב פשוט משעמם לי.... זה לא כאילו שלמישהו אכפת ממה שנאי אומרת.... תתעלמו ממני, יש לי עוד כמה אנרגיות לבזבז מההופעה של אביב גפן ואינפקציה מאתמול (מדהים שעדיין יש לי למרות שהייתי שורה ראשונה. תקנאו)

צודק בהחלט,

לגבי ההתייחסות לינוקות. ואני מסכים לא לכנות אף אחד מהילדים בכינויים כגון "זאטוט", "פיצקלה" ו"לך לאימא שתנקה לך את החלב מהשפתיים". אבל זה בתנאי שהצוציקים יקומו לנו כשנעלה לאוטובוס, שהבנות אף פעם לא יגידו לנו "לא" ושלא ילגלגו עלינו כשנתבלבל בין קירק להוא. נו איך קוראים לו, עם האוזניים.. נו, שויין. לא חשוב. על מה דיברתי? אה כן. נזכרתי. אז מי לקח את השיניים שלי?

Bajoran Preist

New member
אהה-אה!

גשש בלש בפעולה. ניב אמר שהוא יודע מה גילה של איסמנה, אך לא יגלה. לאחר מכן הוא מתפלק לו לשאר האנשים הצעירים. מכן שאיסמנה היא צעירה. ע"פ שמה הלקוח מתוך הבגרות בספרות אני מעריך שהיא בת סביבות ה-20. ודרך אגב, אני שאלתי את השאלה הזאת במפורש בעמוד הקודם(איסמנה, באיזו שכבת גיל את?) ולא רק יריתי חץ מדומה. לא זכיתי לתשובה.

השליטה

New member
אני זקנת הפורום - דורשת הטבות../images/Emo166.gif

ותנאי פנסייה מוגדלים

למעלה