טוב עוד יומיים המסיבה הגדולה.

Super Alonit

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!1111

אל תעשו לי את זה!
ענבר, תשאילי לי שנה שתיים... או לשם דיוק, שנה וחודשיים וחצי.
אני רוצה ללכת!

The Cat Woman

New member
זה ממש לא בטוח... זה רק נבואות הזעם של

האקס המתועב שלי. מה הוא מבין בכלל? הוא לא קשור לליין של חמישי, הוא קשור לליין של שישי.

היויו

New member
כי זה מפגש, כי זה במיוחד בשבילנו,כי אנחנו

ארגנו את זה ובין היתר גרמנו למסיבה? ובמילים אחרות - אף אחד לא מכריח אף אחד לבוא. רוצה לבוא? סבבה. לא רוצה ? גם סבבה.

היויו

New member
פףףף...

תוריד טונים, אני לא מסוג האנשים שנבהלים מהם,אני כן מסוג האנשים שעונים חזרה. אז אם עד עכשיו לא היה מה להרגיע,אתה נותן לי סיבה להתחמם וזה אף פעם לא כיף - בעיקר למי שאני מתחמם עליהם. ובמילים אחרות - ילד,שקול מילים.

מה טונים מה, זה פאקינג אינטרנט.

לא יודע בן כמה אתה או בן כמה אתה מתיימר להתנהג, אבל פשוט תרגע. אתה לא מכיר אותי, אז אין לך שום זכות להתנשא מעלי, אתה לוקח אינטרנט בעודף רצינות.

היויו

New member
לא התנשאתי.

אם הייתי מתנשא, היית יודע. אמרתי שאם אתה לא רוצה להגיע כי אתה חושב שזה בזבוז כסף,אל תגיע. כנראה שאתה לא מודע לכל מה שהלך כאן בחודש וחצי האחרונים, איך אנשים כאן עבדו קשה כדי בההופעה בכלל תקרה, וכשעושים משהו שהוא תכ'לס די מחווה עבורנו אתה מזלזל בו. מה אתה רוצה שאני אגיד? תגובה של "תרגיע זריז" זה משפט מהטירונות ואני,תודה רבה, כבר מזמן הספקתי לשכוח אותה שלא לדבר על להיות מפקד תקופה לא קצרה במקום לא קל. וגם זה כבר מזמן מאחורי, בדיוק כמו X שנים במילואים וצווי 8 על הדרך. אז "להתיימר להשמע מבוגר" זה דבר שאני לא עושה.אני לא צריך. אני נותן פה כבוד לכולם, ובדיוק כמו שאני נותן כבוד - אני מצפה שיתייחסו אלי בכבוד. לא יותר מלמישהו,לא פחות מלמישהו. בדיוק אותו דבר.

זה לא מה שהפריע לי../images/Emo12.gif

זה הניסוח של המשפט הראשון, לא חשוב. אני לא מזלזל בשום דבר! רק שאלתי שאלה לגיטימית ומאוד מאוד הגיונית. ומה שאמרתי שזה התנשאות זה לקרוא למישהו 'ילד'. בכל מקרה התייחסתי אלייך בדיוק כמו שאתה אלי, בכל מקרה, אין לי כוח זה וויכוח טיפשי ומיותר.

למעלה