ועוד מקבץ קצר ../images/Emo163.gif
ארבעה גברים יוצאים בשבת בבוקר לדייג. במהלך הנסיעה הם מתחילים לדבר בינהם והראשון מספר, "אין לכם מושג מה הייתי חייב להבטיח לאשתי כדי שתרשה לי לצאת הבוקר לדייג, הבטחתי לה לסייד את כל הבית בשבת הבאה!" הגבר השני אומר, "זה לא נורא, אני נאלצתי להבטיח לאשתי לשפץ את המטבח ולהחליף את כל מכשירי החשמל!" השלישי מספר, "על מה אתם מתלוננים בכלל, אני נאלצתי להבטיח לאשתי לבנות בריכת שחיה בחצר!" עוברות כמה דקות והם שמים לב שהגבר הרביעי לא אמר דבר. "ומה איתך", שואל אחד החברים, "אתה לא נאלצת להבטיח לאשתך דבר כדי שתרשה לך לצאת לדייג?" "לא", הוא עונה, "אני איפסתי את השעון המעורר לשעה 4 בבוקר וכשהוא צלצל שאלתי את אשתי: 'דייג או סקס?' היא השיבה: 'תיקח מעיל, קר בחוץ'..."
אישה נוסעת באוטובוס ומנסה להניק את התינוק שלה שלא רוצה לאכול. "אם לא תאכל אני אניק את הבחור שיושב לידי", אומרת האישה לתינוק. התינוק עושה פרצוף. היא שוב אומרת, "הנה זה הולך לבחור, ולך לא יישאר כלום!" התמונה הזאת חוזרת על עצמה מספר פעמים עד שהבחור פונה לאישה ואומר לה, "כדאי שתממשי את האיום במהרה. אני כבר פספסתי שלוש תחנות..."
בלונדינית ועורך דין יושבים זה ליד זו בטיסה מת"א לניו-יורק עורך הדין שואל את הבלונדינית אם היא רוצה לשחק משחק מהנה. היא, שהייתה עייפה מאד ורק רצתה לנמנם מעט, סירבה בנימוס, הסתובבה ועצמה עיניים. עורך הדין התעקש ואמר שחוקי המשחק הם כאלו: הוא שואל אותה שאלה ואם היא לא יודעתהיא משלמת לו 5 ש"ח ולהיפך. שוב מסרבת הבלונדינית בנימוס וחוזרת לישון. עורך הדין, כעת עצבני מעט, מעיר אותה ואומר: "את יודעת מה, אם את טועה את משלמת לי 5 ש"ח ואם אני טועה אני משלם לך 500 ש"ח". הבלונדינית הבינה כי אם היא לא תסכים, לישון לא תוכל. היא מסכימה לאתגר והמשחק מתחיל. "מה המרחק בין כדור הארץ לירח?" הוא שואל. הבלונדינית מכניסה יד לארנק ונותנת לו 5 ש"ח. טוב עכשיו תורך מצווה העורך דין. שואלת הבלונדינית: "מה עולה במעלה הגבעה עם 3 רגליים ויורד עם 4?" העו"ד שלא יודע, מוציא את המחשב הנייד שלו ומתחיל לחפש במאגרי מידע שונים, ללא הצלחה. מתחבר למודם הסלולרי שלו ומתחיל לחקור באינטרנט, בקבוצות דיון, באנציקלופדיות ואפילו שולח אימייל לכל חבריו ומכריו, אך ללא הועיל. אחרי שעה הוא מעיר את הבלונדינית ונותן לה 500 ש"ח. היא אומרת תודה וחוזרת לישון. עצבני, מעיר אותה ואומר "נו מה התשובה???" שולחת הבלונדינית יד לארנק ונותנת לו 5 ש"ח. ומי אמר שבלונדיניות טיפשות?