טוב, עכשיו אני מבולבל כבר לגמרי:

python 4

New member
טוב, עכשיו אני מבולבל כבר לגמרי:

פתיחה מס' 2 - 'עו"ד וצרות אחרות':
כריס
פול
מייקל
נינה
תומס
ראיין
ויקטוריה
מה הקשר לויקטוריה? ולמה לא הצמידו את הטריש לראיין? ולמה מייקל מופיע בלי דיאן? מוזר מאוד. אני אמשיך לחקור את הנושא. ובלי קשר - אתמול בילי לא יודע מי זאת דיאן, ועכשיו ליבי לא יודעת שקול עזב. יש להם בכלל טלפונים בג'נואה?

Charmed24

New member
אשלי והליפסטיק../images/Emo25.gif-נוראי../images/Emo88.gif

מה זה היה??? ובכלל, התספורת החדשה כ"כ מתאימה לה. היא הייתה כזו מתוקה בתספורת הישנה, ועכשיו היא נראית סתם ביטצ'ית כזאת, והעיניים שלה נראות חתוליות
כאלה... בקיצור לא אהבתי
אוליביה גם כן עושה לי חררה... הראש הקטנטן הזה שלה, והפיאה המגוחכת הזאת... יאללה שתמות כבר, פעם אחת שיתנו לסרטן לנצח אותה, ולא להפך (טוב, זה נוראי מה שאמרתי, אבל היא רק דמות דמיונית, אז מותר לי) הניומנים האלה כולם דפוקים. כל אחד ואחד מהם. שרון היא הפקידה שלהם עכשיו? עונה לטלפונים? ולמה היא לא סותמת לויקי הזאת את הפה, לא נמאס לה שמתייחסים אליה כסוג ב' בבית
הזה? ויקטוריה 'ממש' טיפלה יפה בשיחה עם ויקטור
, והוא גם כן שאל אותה: "אמא לא אמרה לך איפה היא או שפשוט אין לך מושג איפה היא?" שאלה מאד אינטיליגנטית. חבל שלשרון ולויקי אין במה להתעסק חוץ מהיחסים של ההורים הזקנים שלה... וניק יותר גרוע משתיהן. איזה נודניק הוא היה במשרד של פול. קויתי שפול ישכיב אותו על הברכיים ויתן לו מכות בטוסיק
באמת ילד מפונק וטיפש. שמחתי לפחות לראות את פול צועק עליו. עאלק "אם משהו יקרה לאחותי איי אם הולדינג יו ריספונסיבל"... קטעי מייקל דווקא היו נחמדים. למה הוא חושק בדיאן הזקנה הזו שנראת כמו דודה שלו? רק השד
יודע... חחח... הקמצנית הזאת לא הייתה יכולה לקנות לו משהו קצת יותר נחמד מהמשקולת המכוערת הזו? הוא מימן לה ולשפחה שלה שייט, וגם לא ממש חסר לה כסף (די בזכותו...), אז שלא תקמץ אני מחבב את קאלי. לא סובל את ניל. חטטן ולקקן. חבל שלא מסדרים לנו איזה רומן שחמט בין מייקל לקאלי. לכל אלה שמחכים שקאלי תעוף, אני חושב שהרבה יותר יעיל יהיה עם ליב תעוף במקומה וזהו. בזאת סיכמתי את הפרק היומי
אה רגע... על ניקי
ובראד לא אמרתי כלום. טוב נו, הם לא היו מעניינים מספיק היום סאלאמאט.

ים כחול

New member
צ"ארמי סליחה אם אני נישמעת שחוקה

אבל אתה ענננננננננננננננננננק
בסוף תחשוד בי שאני גרופי שלך ואם תקבל מכתבים סדרתיים בטח ישר תשלח את פול אליי
יו ממש התגעגעתי לסיכומי המחץ שלך

Charmed24

New member
אה רגע זה לא את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אופס...לא נעים לי מפול הוא כבר בדרך אליך...

python 4

New member
הי רגע

אני יכול לשלוח לך גם מכתבי מעריצים? אולי תשלח את פול גם אלי. בטח כריס תבוא איתו כדי לתחקר אותי. אולי היא אפילו תאלץ לקשור אותי לכסא. טוב אני אפסיק כאן. המכתבים בדרך אליך.

Charmed24

New member
שמע...

פול עסוק כי שלחתי אותו לימית הכחולית, ולכן הוא נאלץ לשלוח אליך את אימו... (שאגב, לה יש שיטות עינויים יחודיות לחקור חשודים, שאני מנוע מלפרטן ע"ג הפורום)

python 4

New member
לא

לאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק לידיעתך, מרי אסורה על פי אמנת ז'נבה. שאני לא יצטרך לקחת אותך להאג!

python 4

New member
מצד שני,

שלח לי את מרי. נדסקס על הא ועל דה, על כריס ועל ביצועיו של צהובי במיטה.

noname20041

New member
../images/Emo58.gif הקשר:

הצמידו את ויקי לראיין בגלל מה שהולך לקרות (אמנם יש זמן עד אז אבל בכל זאת..): ויקי וראיין יעמדו להתחתן וטרישה תתתחזה לויקי ותירה בראיין נשמתי שימות, יהי זכרו ברוך, דקת דומייה בבקשה!

python 4

New member
אבל יותר הגיוני, בשלב הזה,

להצמיד לו את הטריש. מצד שני יכול להיות שאין מקום להכניס את הטריש, כי כל משפחת דניסון צריכה אז להיכנס גם (כלומר מייגן והמתחזה ההוא, טוני) ואין מקום בשלושים שניות לעוד שני פרצופים. לדעתי היה צריך להוציא מפה את ראיין, שהרי כבר לא קשור לנינה. היה צריך לעשות כריס-פול-נינה-תומס-מייקל-דיאן ואולי מדיאן לעבור לג'ק (אם לויקי מותר להופיע פעמיים אז גם לג'ק מותר) ואז יש לך פתיח של עו"ד וספיחיהם. או שיותר טוב לעשות כריס-פול-לין-נינה-תומס-מייקל ואז באמת אין שום בעיה. ובפתיח אחר צריך לעשות את משפחת דניסון המורחבת: מייגן-טוני-טריש-ראיין-ויקטוריה (אם את מתעקשת)- המממ... מצד שני אפשר לדחוף גם את הווינטרס יחד עם הדניסונס: מייגן-טוני-טריש-ראיין-ליבי-מקי-קאלי-שיניים, ואז שאת רואה את הפתיח הזה את יודעת שצריך פשוט לסגור את הטלוויזיה וזהו.

Dawn12

New member
אם כבר פתיחות

אני הייתי רוצה פתיחה של 'המשרתים והמזכירות': מיגל-אסתר-מיימי-מריסה-לין-ובסוף - קוני המלכה!
ולמה באמת טרישה לא מופיעה באף פתיח?? ממש לא ברור לי לפי מה הוחלט מי לא ראוי מספיק להופיע בפתיחה. איפה דיאן? איפה ראול? שלושתם הולכים להיות איתנו עוד הרבה מאוד זמן... לא מספיק שלראול אין כסף, והוא לא מספיק נחשב כדי להסתובב עם בילי, עכשיו הוא גם לא מספיק חשוב כדי להופיע בפתיחה? המצב של הילד עגום. בקשר לפרק, צ'ארמד סיכם אותו בצורה נפלאה עם הרבה דברים שרציתי להגיד אז נוותר להיום.

python 4

New member
כריס, שימי לב:

ראול מופיע בפתיח של הצ'נסלרס (עם קיי, מק וג'יל), ודיאן מופיעה נדמה לי בפתיח של האבוטס. אני אמשיך לחקור את הנושא ובסוף השבוע אני אגיש את מסקנות המחקר. הטריש לא מופיעה כי המטרה של הפתיחים (חוץ מלהצהיר שאתם רואים צעירים חסרי מנוח, ולא למשל ER אם לא שמתם לב וחשבתם שליבי בחלוק לבן היא קורדיי אחרי תאונת דרכים קשה במיוחד) המטרה של הפתיחים היא למשוך צופים לסדרה ולא להרתיע אותם ולכן וויתרו מראש על התענוג של הטריש. מה גם שבטח נגמר להם התקציב, הרי התקציב לפתיחים הוא מוגבל והם היו צריכים לצלם את כל השחקנים עושים חצי סיבוב דרמטי וזה עולה כסף. אגב, בא לי לתבוע את ערוץ 3. כל פעם שהם לא מראים לנו את הקרדיטים בסוף אני מתרגז.

python 4

New member
ועוד משהו,

שמתי לב שרק הנשים וראיין עושים סיבוב דרמטי. יתר הגברים פשוט בוהים במצלמה, מי בחיוך ומי בפרצוף חמוץ (ניק). כאמור - סיכום מרתק בסוף השבוע. היו עימנו.

Charmed24

New member
זה לא פרצוף חמוץ ../images/Emo5.gif

זה הפרצוף הקשוח שלו
ה-ל-ו-א-י שיעיפו את ג'ושוע מורואו הטיפש הזה, ושבאותה הזדמנות תתנפנף איתו גם שרון קייס. מצידי שיפתחו סדרת בת...

../images/Emo45.gif אני איתך

ניק הוא בהמה מטומטמת שאם אבא'שלו לא היה מיליונר הוא היה איזה עבריין או מקסימום פועל בניין שחוזר הביתה לאשתו בסוף היום, שותה בירה ועושה גרעפס. אשתו, אגב, לא הייתה שרון. זאתי רצתה אותו בגלל הכסף, ושלא יספרו לי סיפורים. בקיצור, אפשר לוותר על שניהם.

junny

New member
../images/Emo92.gif

די אני לא אוהבת שמדברים ככה- נכון שאני מתה על ניק ושרון אבל זה לא קשור לכל אחד דעה אישית אני לא מסוגלת לסבות את גק אבל בלי דיבור לא יפה בבקשה. לא אישי עליך- פרצוף חצוף, בדר"כ אני אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת, אבל תבטאו את עצמכם יותר בעדינות בבקשה. ציניות למשל זה אחלה ואפילו מצחיק

לא התכוונתי להעליב אף אחד...

(טוב, אולי רק את ניק ואת שרון)-- אבל אני באמת חושבת שניק לא היה מי שהוא היום לולא ממונו של אביו. הדמות שלו היא קלאסית לילד עשיר ו-
, בניגוד לויקטוריה למשל, שנבנתה כדמות חכמה, שנראה שהייתה מצליחה גם אם אביה לא היה מיליונר (או מיליארדר...). ואם בניק ושרון עסקינן - שמתם לב שכל הבעיות שלהם נובעות מחוסר-תקשורת משווע? "הוא יחשוב ש...", "היא תחשוב ש...", "אולי הוא חושב ש..." וכו' וכו', מאז שהכירו ועד ימינו אנו. יאללה, אתם נשואים, תדברו!!!

junny

New member
לא נעלבתי

פרצוף חצוף- אמרתי לך.. זה לא אישי ובדרך כלל אני מאוד אוהבת לקרוא את הערות הציניות והחמודות שלך. פשוט נפלתי על ההודעה שלך.. הבקשה הופנתה באופן כללי בקשה לחברי הפורום אבל.. אני חייבת לציין שכרגע ביקרתי בפורום של ימ"ח להתעדכן ואני שמחה להיות שייכת לפורום הזה- הבוגר ומשעשע

python 4

New member
אני בשוק!

ניק הוא אולי היפיוף היחיד לרפואה שיש בג'נואה סיטי. ותאמינו לי שאין הרבה כאלה שם. אוקיי, אולי הוא קצת פחות חמוד ממה שהוא היה פעם, כבר אמרתי כאן שאהבתי יותר את המראה ה 'אל תתעסקו איתי אני ערס עם כסף' שהיה לו בתקופת מאט/כלא, ואגב בפרק הראשון שראיתי אותו עם שיער קצר היה לי ממש עצוב, כאילו אמרתי לעצמי שזו סופה של תקופה נפלאה. איפה היינו? כן, אישתו לא רצתה אותו בגלל הכסף אלא בגלל השיער. או יותר נכון, היא באה בשביל השיער ונשארה בשביל הכסף.

למעלה