אשלי והליפסטיק../images/Emo25.gif-נוראי../images/Emo88.gif
מה זה היה??? ובכלל, התספורת החדשה כ"כ מתאימה לה. היא הייתה כזו מתוקה בתספורת הישנה, ועכשיו היא נראית סתם ביטצ'ית כזאת, והעיניים שלה נראות חתוליות
כאלה... בקיצור לא אהבתי
אוליביה גם כן עושה לי חררה... הראש הקטנטן הזה שלה, והפיאה המגוחכת הזאת... יאללה שתמות כבר, פעם אחת שיתנו לסרטן לנצח אותה, ולא להפך (טוב, זה נוראי מה שאמרתי, אבל היא רק דמות דמיונית, אז מותר לי) הניומנים האלה כולם דפוקים. כל אחד ואחד מהם. שרון היא הפקידה שלהם עכשיו? עונה לטלפונים? ולמה היא לא סותמת לויקי הזאת את הפה, לא נמאס לה שמתייחסים אליה כסוג ב' בבית
הזה? ויקטוריה 'ממש' טיפלה יפה בשיחה עם ויקטור
, והוא גם כן שאל אותה: "אמא לא אמרה לך איפה היא או שפשוט אין לך מושג איפה היא?" שאלה מאד אינטיליגנטית. חבל שלשרון ולויקי אין במה להתעסק חוץ מהיחסים של ההורים הזקנים שלה... וניק יותר גרוע משתיהן. איזה נודניק הוא היה במשרד של פול. קויתי שפול ישכיב אותו על הברכיים ויתן לו מכות בטוסיק
באמת ילד מפונק וטיפש. שמחתי לפחות לראות את פול צועק עליו. עאלק "אם משהו יקרה לאחותי איי אם הולדינג יו ריספונסיבל"... קטעי מייקל דווקא היו נחמדים. למה הוא חושק בדיאן הזקנה הזו שנראת כמו דודה שלו? רק השד
יודע... חחח... הקמצנית הזאת לא הייתה יכולה לקנות לו משהו קצת יותר נחמד מהמשקולת המכוערת הזו? הוא מימן לה ולשפחה שלה שייט, וגם לא ממש חסר לה כסף (די בזכותו...), אז שלא תקמץ אני מחבב את קאלי. לא סובל את ניל. חטטן ולקקן. חבל שלא מסדרים לנו איזה רומן שחמט בין מייקל לקאלי. לכל אלה שמחכים שקאלי תעוף, אני חושב שהרבה יותר יעיל יהיה עם ליב תעוף במקומה וזהו. בזאת סיכמתי את הפרק היומי
אה רגע... על ניקי
ובראד לא אמרתי כלום. טוב נו, הם לא היו מעניינים מספיק היום סאלאמאט.