טוב, עכשיו אני מבולבל כבר לגמרי:

noname20041

New member
ויקטוריה בפתיח

נראית כאילו עכשיו, אבל ממש עכשיו קמה משינה

Dawn12

New member
לא, לא ברוק, טעות בידך

הפתיח היחידי בו מופיעות קיי, מק וג'יל הוא הפתיח הראשון שעלה לאוויר (עם ג'ק ואשלי בהתחלה, ואתה יכול לראות אותו גם באתר). ראול ממש לא מופיע בו. דיאן לא מופיעה באף פתיח גם היא. בדוק.

python 4

New member
הממ... ברוק.. על זה לא חשבתי

תודה. ובטוח דיאן מופיעה! ראיתי אותה באחד הפתיחים, אני בטוח.

junny

New member
המלצות

פייתון יקרי, כשתזדקק להמלצות לתפקיד מפיק צחמ החדש, או שמא - מעצב הפתיח של צחמ פנה אלי אני אדאג שהם יקבלו אותך לעבודה

python 4

New member
יו, איזו חמודה!

יש לך קשרים עם מפיקי צח"מ? אל תגידי לי - קוראים לך ג'וני בֶּל. את יכולה לסדר לי באותה הזדמנות משהו עם כריס? אני מעדיף להתעסק עם כריס מאשר להתעסק עם הפתיחים. תודה!

אור2221

New member
לא הייתי ממליצה

אתה באמת רוצה להיות שם באמצע כל הסלט, בין אד סקוט, קיי אלדן וג'ק סמית'?? אני לא הייתי ממליצה, למען בריאותך הנפשית :) אור.

junny

New member
האמת ש...

מרי וסבתא שלי חברות מאוד טובות עוד מימי הפלמ"ח- אני יכולה לבקש מסבתא שלי שתעזור לך

junny

New member
האמת ש...

מרי וסבתא שלי חברות מאוד טובות עוד מימי הפלמ"ח- אני יכולה לבקש מסבתא שלי שתעזור לך

ריאן ריאן

סתכלו אותו, החוצפן האריך שיער וביקש את רשותי....

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif נראה לי

שאני צריך להתחיל לבקר בפורום צ'וקות. מסתבר שלא מתעסקים שם רק בהרמוני אלא גם בתשוקות אמיתיות!

python 4

New member
מה ז'תומרת

אנחנו מתעסקים שם רק בתשוקות אמיתיות. אף אחד לא באמת רואה את הזבל הזה.

חוץ ממני אני היחידה שחושבת שהיא

רצינית כולם לוקחים אותה בצחוק אבל זה אופרות סבון רצינית וקשה המתעסקת בקשיים היום יומיים של כול צרפתי מכובד

רונני2001

New member
יש לי תשובה בשבילך..(+מצורפת הורדה)

שים לב ש... הם "סוגרים" כל פתיח בדמות שמצטלמת ממש יפה באופן ממש מיוחד. לדוגמא, קת'רין, שנראית ממש כמו מלכה, סוגרת ממש יפה את הפתיח, במקרה הזה, גם ויקטוריה ממש עושה את העבודה כמו שצריך, יש לה מראה שמתאים לכך... יש חוסר התאמה מבחינת קירבת הדמויות, אבל צריך לזכור שכל דמות מקושרת לדמות אחרת בצורה זו או אחרת... באופן כללי, נראה לי שהם לא ממש התעלמו מהקשר שבין הדמויות לבין האופן שבו הדמויות מופיעות בפתיחים, אבל הם התמקדו הרבה יותר באופן הוויזואלי של הפתיח (בגלל זה יש כפל הופעת הדמויות בפתיחים שונים). דבר נוסף (לא ממש סגור על זה) - נראה לי שזה מרמז על קשר עתידי או משהו... במקרה של ויקטור וניקי, כשראיתי אותם ביחד, ניחשתי שהם ישארו ביחד וניקי לא תלך עם בראד (מה שכתבתי פה זה לא ספויילר - אין לי מושג אם כך באמת יקרה) הורדת הפתיח הרלוונטי (5.1MB)

למעלה