טוב עכשיו אני צריכה את עצתכן המלומדת!!!

טוב עכשיו אני צריכה את עצתכן המלומדת!!!

מוזמנת לארוע בשבת וחשבתי להכין עוגה עגולה ויפה לקידוש. משום מה חלבי לא בא בחשבון דבר שמבאס אותי מעט כי נדמה לי שאני נשארת עם עוגת שוקולד עגולה או כל בחושה אחרת ואז רק אקשט אותה יפה. (כמובן שאם כן תמונה תועלה בזמן אמת) לא משתגעת על ריץ' כקצפת כך שהיער השחור וסיגנוניו לא מדבר אלי. לא בא לי על פאי או משהו בסגנון הזה. בכולופן אני שואלת את דעתכן אם יש למישהי הצעה אחרת . אני לא ממש בטוחה שהאפשרות שקיימת לא טובה אבל אשמח לשמוע דיעות.

למוןדבש

New member
זה מספר אז...

אני לא יכולה להקליד אותו לפורום אשלח לך במסר בשעות הערב כשאהיה בבית! זאת עוגה מעולה!

סבבה ביותר. שוב עזרה בהחלטה:

יש לי שתי אפשרויות: האחת: עודה בחושה טובה. שוקולד או פרג של למון מקושטת בבצק שוקולד מקציפן נראה אם אצליח להביא קישור אבל זה מאתר מתוק נט. השניה עוגה ספירלית מעט מסובכת אבל יפיפיה בפנים ושוב נראה אם אצליח להביא קישור.

גולדה רק עכשיו ראיתי...

גם אני הייתי הולכת על הספירלה.נראה מרשים וטעים... אני אישית לא אוכלת חלבי כך שריץ מבחינתי זה אחלה...

יוכי68

New member
גולדה, אני הייתי הולכת על הספירלית

היא מרשימה ביותר, גם אני שמתי עין עליה ומוכרחה לנסות.......זה נראה כאילו מסובך אבל לא ממש........זו עוגה שכולם ידברו עליה לטובה ב"ה.

יוכי68

New member
תוסיפי פודינג וניל ויצא מצוין

את יכולה למרוח מעט ריבה טובה על חלק מהספירלה ולהוסיף את הקצפת, כך יתקלו הטועמים בטעם מיוחד. מה הבעיה שלך עם ריצ'?

../images/Emo88.gif נפלה החלטה! יוכי פשוט לריץ' יש

קצת טעם של כאילו כזה. אני אוהבת מאד להקרים עם ריץ' אבל בהקצפה מעט פחות בכל אופן אני הולכת איתך בהחלטה. וכמובן שאעדכן...

מאיוש י

New member
לא להכין לפי המתכון במתוק נט

אני הכנתי משם את עוגת השחמט ועוד כמה עוגות לא יצא משהו הטעם. עדיף שתכיני לפי מתכון טורט אחר שיש לך ותעשי על אותה טכניקה של ספירלה

מאיוש תודה! יש לך מתכון מתאים? פשוט

עוגת השוקולד שלי לא נראית לי תעמוד בלחץ מאחר והיא רטובה רטובה.

מאיוש י

New member
כל מתכון לטורט יתאים לך

או לרולדה אם את מכינה טורט פשוט תקטיני קצת את הכמות את יכולה להשתמש במתכון של עוגת היער השחור שרשמתי למטה פשוט תאפי אותה בתבנית התנור ותקטיני קצת את הכמות אחרי שאפית אותה בתבנית התנור תחתכי אותה לרצועות שוות ואז תתחילי להרכיב את העוגה העוגה הזו מאוד פשוטה הכנתי אותה כמה פעמים בהצלחה

למעלה