טוב עכשיו אני צריכה את עצתכן המלומדת!!!

חן גול

New member
פטנט נפלא לארוח פרווה.

קונים בסופר (אם כי אפשר להכין בבית אבל זה כזה וואג'רס שעדיף שלא, תאמיני לי מנסיון), מנג'טים משוקולד. יש כאלה, משוקלד מריר, בצורה של מנג'טים. מכיים מוס שוקולד פרווה מ-ד-ה-י-ם ממיסים 200-300 גרם שוקולד מריר. בנפרד מפרידים חלמונים וחלבונים. מקציפים חלבונים עם סוכר (מעט, לפי הטעם, יש גם שוקולד לא לשכוח). וטיפל'ה מיץ לימון. לקבלת קצף יציב. אחרי שהשוקלד נמס כבר, מוסיפים בהדרגה את החלמונים וטורפים היטב, שלא תקבלי חביתה. וקצת ליקר שוקולד, או ליקר קפה, או ברנדי לחיזוק הטעם. שהתערובת של השוקולד כבר פושרת, לערבב פניה בתנועות קיפול את הקצף. מקבלים יופי של מוס. עכשיו, פשוט מזלפים אותו יפה לכוסות המוכנות מהשוקולד (אגב, אם אין לך, או לא בא לקנות, אפשר לחתוך פרוסות תותים, ולהניח את המוס מעל בקעריות הגשה, או למזוג באלגנטיות לכוסות שמפנייה גבוהות, לפורר מעל מעט שוקולד מגרר, ולקשט עם פירות יער או כל מה שבא לך.) ללשמור במקרר.
 

מאיוש י

New member
סכנת סלמונלה../images/Emo5.gif

לא להשתמש במתכונים עם ביצים שלא עוברות בישול או אפיה ממש ממש ממש מסוכן.
 

יוכי68

New member
הנה רעיונות נוספים לקינוח חביב

כוסיות קצפת רי'צ ופודינג שוקולד וסוכריות
 

שחמטית

New member
הצצתי וניפגעתי:)

רק באתי לראות מה חדש כאן ואליו תמונות מגרות יש כאן, וכבר מצאתי... אז מהר מתכון לקיץ' פודינג המגרה הזה בבקשה...
 

יוכי68

New member
שחמטית, הקינוחים הוכנו במסיבת פרידה

ע"י משהי (בן ברוך) היא לא נתנה לנו מתכון מסודר אך בגדול ציינה שאלו כוסיות ובהן קצפת ריצ' + סוכר+ פודינד שוקולד+ נס קפה, פצפוצי שוקולד מעל. ולגבי המנגו: מרסקים מנגו +פודינג וניל ומעל מזלפים תלולית של קרם ודובדבן.
 
חן גול זה לא כזה וואג'רס. יש לקנות תבנית

עם שקעים בצורת גביעים. בעיקרון את ממיסה שוקולד. ממלאה את הגביעים ומיד שופכת את התכולה. נשאר מעטה על הדפנות. מכניסים למקפיא ואחרי שקופא משחררים ויש לך גביעים.
 
למעלה