פטנט נפלא לארוח פרווה.
קונים בסופר (אם כי אפשר להכין בבית אבל זה כזה וואג'רס שעדיף שלא, תאמיני לי מנסיון), מנג'טים משוקולד. יש כאלה, משוקלד מריר, בצורה של מנג'טים. מכיים מוס שוקולד פרווה מ-ד-ה-י-ם ממיסים 200-300 גרם שוקולד מריר. בנפרד מפרידים חלמונים וחלבונים. מקציפים חלבונים עם סוכר (מעט, לפי הטעם, יש גם שוקולד לא לשכוח). וטיפל'ה מיץ לימון. לקבלת קצף יציב. אחרי שהשוקלד נמס כבר, מוסיפים בהדרגה את החלמונים וטורפים היטב, שלא תקבלי חביתה. וקצת ליקר שוקולד, או ליקר קפה, או ברנדי לחיזוק הטעם. שהתערובת של השוקולד כבר פושרת, לערבב פניה בתנועות קיפול את הקצף. מקבלים יופי של מוס. עכשיו, פשוט מזלפים אותו יפה לכוסות המוכנות מהשוקולד (אגב, אם אין לך, או לא בא לקנות, אפשר לחתוך פרוסות תותים, ולהניח את המוס מעל בקעריות הגשה, או למזוג באלגנטיות לכוסות שמפנייה גבוהות, לפורר מעל מעט שוקולד מגרר, ולקשט עם פירות יער או כל מה שבא לך.) ללשמור במקרר.