טוב, עכשיו יש לנו שלילי רשמי,

הרמוניה

New member
עמית יקרה ../images/Emo108.gif

קיוויתי -בעיקר בשבילך אבל גם בשבילי-שמשהי תציל את הכבוד האבוד של המנסות החודש-אבל כנראה שזה לא היה רשום בכוכבים הפעם
(זה הכי קרוב) יש הקלה מסוימת בלהיסתער ישר על הטיפול הבא והפרוטוקול הבא... מקווה שבפעם הבאה 10 דפים לא יספיקו בשביל להכיל את הברכות עבורך.... הרבה אהבה הרמוניה

עמיתי שתשמחי אותנו בקרוב ..

ותעלי קצת את המורל של הפורום ...בזמן האחרון עצוב פה נורא אז יאללה לעבודה ... אוהבת |הצלחה| יונית

מצטערת... על הכישלון. ../images/Emo128.gif

אבל טוב שמייד את מתעשתת ומתחילה בפרוצדורות להחזרת החבר´ה שלכם הממתינים לכם בחוץ בקור. הם רוצים את אמא. יאללה. לעבודה.

אלסי

New member
לכבוד : הגורים של עמית ../images/Emo85.gif

בחוץ כבר סתווי וקריר ומה יהיה יותר נחמד מלהתכרבל בתוך רירית חמימה ומטופחת שיכינו במיוחד בשבילכם. אז עמית,קדימה לעבודה עם גוף משוחרר מהיפרים ושחלות במימדים קונבנציונליים, שישיארו מקום לגור או שניים להתמקם בנוחויות.

ligo

New member
עמית

שיהיה בהצלחה! שהמוקפאים היחידים שתצטרכי יהיו בורקסים! (או שניצלים, אם בא לך). מחזיקה אצבעות ליום חמישי

שחר חדש

New member
עמיתוש ../images/Emo25.gif

חבל לי כל כך. כל הכבוד על האופטימיות. הלוואי שיצליח לך.

אויש, עמיתוש, נאחזתי בשביב

התקווה מאתמול וחבל שלא עזרו כל האנרגיות שניסיתי לשלוח. את נשמעת לי אופטימית וזה מצויין. צריך רק לשכנע את הגורים שלך שאצלך הרבה יותר טוב מאשר בפריזר. מחזיקה אצבעות להתחלה חדשה
מרב

עמיתוש יקרה ../images/Emo24.gif

את המזל טוב אני שומרת לפעם הבאה. בינתיים את יכולה לקבל ממני
ו
והמון המון תקווה שבפעם הבאה יהיה רק טוב...
כוכי

פנינה ו

New member
עמיתוש ../images/Emo23.gif

אני מבינה שכבר השלמת עם השלילי אז כנראה שאין מה להוסיף למרות שהמשכתי להאמין שיש סיכוי עבורכם אז שיהיה בהצלחה בהמשך איתכם לאורך כל הדרך פנינית

יעל@

New member
עמית ../images/Emo39.gif

מצטערת לשמוע על השלילי, ומחזיקה אצבעות שהמקופאים יפשירו, יגדלו ויהיו לתינוקות מקסימים וחמודים. אוהבת יעל

יפעתי&

New member
עמיתמית ../images/Emo46.gif אוףףףףףףףף

באמת קיויתי בשבילך טוב שאת פעילה בעניין ושהסנפרוסטים יבינו שלהפשיר ולהשאר בבטן זה הכי כייף מבחינתם... מתוקה שלי שיהיו רק בשורות טובות...

עמית ../images/Emo24.gif אוהב

מצטערת על ה
ומעריצה על
רצף הנסיונות טוב לראות שאת שומרת על האופטימיות. אז
מתוקה

love joy

New member
עצוב נורא ../images/Emo11.gif

דווקא הייתי כל כך בטוחה לגבייך החודש ועקבתי אחריך הודעה אחר הודעה. עצוב לי בשבלך, ואני שמחה שהחלטתם מיד להמשיך הלאה, כל הכבוד!!!! מאחלת המון הצלחה מכל הלב (ומקווה שההחזרה לא דורשת זריקות) אוהבת ושולחת חיבוק ענק. LOVE JOY

אפרת**

New member
../images/Emo10.gif אויש...

מה שכן עמית.. את ממש זריזה. ולפחות בניגוד אלי יש לך גורים בהקפאה. מה שאני עדיין לא זכיתי...
שתצליחו במוקפאים.
אפרת.

מירה@

New member
אוףאחד גדול ועייף

אני כל כך מצטערת. כל כך קיויתי בשבילך. מחזיקה לך אצבעות לקרטיבים מירה

עמית@

New member
תודה רבה לכל המשתתפות והמחבקות

התרגשתי, באמת חיבוק של
בכל הזרועות האפשריות. עמית

עמיתי היקרה, מקווה אילתך לטוב

יבש לי מעיין המילים. כל מה שיוצא לי מהפה נשמע טפל ולא אמיתי. מקווה שהקפואים החמודים יהיו מתוקים כמו גלידה טעימה. מחבקת אותך ויודעת שעוד נכונו בפורום הזה הרבה בשורות טובות מזוהרה שנפרדת היום סופית מהריונה השני.

../images/Emo14.gif אני יודעת שזה קשה....

וזו בין אחת ההחלטות הקשות שיש לבצע בחיים.
ואין לי מילים לנחם... כי אני לא חושבת שיש מה לומר לנחם.... עצוב נורא.... וכואב נורא.....
אני איתך, לאורך כל הדרך
ולניחום אני מביאה לך משהו שאת אוהבת
מגבינה.... שלך תמיד
סאני.

טלי2

New member
אם ככה, אין זמן להתעצב, רק ל - ../images/Emo13.gif

בתור מעודדת ותיקה שלך, אני שולחת כבר עכשיו משלחת שכנועים, שיעשו מאמץ ויבהירו לגורים שלך , שהפעם זאת הפעם, וכדאי להם להשאר..... אז ב
ו

למעלה