טוב עכשיו רציני ואמיתי

NighTy

New member
אבל דנה ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אנ'לא מכיר אפחד יהיה לי המון פדיחות ולא נעים:{

אוי זיו ../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif

איך אתה רושם את זה בשביל שכולם יגידו לך: "זיו יהיה כיף, אנחנו אוהבים אותך, אנחנו חברים שלך, ונהיה איתך ובלה בלה" חחח אתה צומי חמוד
אז כל מה שרשום שם, קח גם ממני וחוצמזה אתה מכיר אותי לא?

NighTy

New member
מי את? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

שיאוו איזה חכמה איך גילית!?!?

NighTy

New member
אה ו..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

תשאלי אפילו את עדי ו...אפרת נראה לי..הן בעצמן הסתכלו עליי כאילו אני מחבל. עובדה!

Just Adi

New member
לא נכון מאמי../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

לפחות לא יותר מידי

Just Adi

New member
טוב לפי החישובים ../images/Emo80.gif

המדוייקים לחלוטין (כמעט) שלי, אם כולם יעמדו בהבטחתם (ואם לא אני אברר איפה אתם גרים ואבא אלים ואגרום לכם לרצות לדעת איך מרגיש למות, *עדי לא אלימה*) נהיה בערך עשרה אנשים במפגשששש יאי!!! אני רוצה לחלק מי יביא מה פלייייייייזזזזזזזז אני אהיה טובה מה אתם מסכימים לי? בלי שאני אצטרך לאיים על אפחד?! וואו תודה לא הייתם צריכים
אני עכשיו מהעבודה ששל ההורים שלי, תיכף הולכת לעבוד באיזה קניון ולהשפיל את עצמי ע"י צעקות וניפוץ עדשות... אחרי 4 שעות שינה בגלל דור
לא נורא אני עדיין אוהבת אותו חמווווווווווד אני עייפה אמא אני רוצה לישון והיום בערב שני האחיינים שלי באים וצריך לעשות בייביסיטטר קוראים לי חייבת לזוז לאב יו אול!

NighTy

New member
אנשים ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני מביא איתי ידידה מכיכרמיאל הרחוקה! (כן, אני מדבר על כרמיאל, אבל בגלל שכל שתי מטר שם זה כיכר, זה הפך לכיכרמאל) ומשם אני ישר נוסע אליה, לצפון הארץ:)) אז תתנהגו יפה, קוראים לה ענבר! ו..הממ...אולי אני אהיה פחות זמן כי אנחנו הולכים לסרט או משהו (?) שאלה: התיכנון הוא להיפגש בבוקר או בצהריים או אחה"צ או בערב כמובן!?

NighTy

New member
מה אני ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אמור להבין מהתשובה הזאת?

למעלה