טוב פיפול..

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
טוב פיפול..

בניסיון נואש להחיות טיפה תפורום, אני פותחת שרשור על קיציס ופרידמן לשם שינוי.. אז..... קודם כל- לפרידמן לא היה אמור לצאת איזה סרט לפני כמה חודשים?..משו עם דוסים?.. ודבר שני-שמתם לב שבזמן האחרון קיציס מופיע רק בתור מנחה תוכינות בידור ולא בתור הבדרן עצמו?8 נהיה סטייל ארז טל משו..-* ואני מצפה לראות נוכחות מלאה בתגובות!

mati88

New member
אני מגיבה אני מגיבה!

על הסרט של פרידמן לא שמעתי האמת, אבל אני אשמח לשמוע פרטים... ובקשר לקיציס... מכיוון שדנתי איתך בזה הרבה, אני רק אחזק את דברייך ואוסיף שאם הוא כבר מנחה, הולמות אותו הרבה יותר חולצות הטי שירט של חלומות. ובעצם גם הטקסט של חלומות.

kfm

New member
חשבתי שסיכמנו על נוכחות מלאה../images/Emo3.gif

הפורום מתייבששששש

lishhhh

New member
../images/Emo41.gif

ביום ראשון ב 21:00 ערוץ 10- קיציס באחורי החדשות!

Yuvalenko

New member
חם לי.

מה?!? אמרת הפורום מתייבש!!! אז כתבתי מה שעלה לי בראש!!! תאמיני לי, את כפוית טובה. פשוט נורא!! (אני מדבר למתן, אגב... ליש, התור שלך יגיע..) איך את מעיזה להגיד לי מה לכתוב כאן בפורום??????? עד שסוף סוף אני כותב משו, יש לך טענות כלפיי????.. חוצפה שלא תיאמן. אין לי יותר מה להגיד. את רואה? בגללך אין לי יותר מה להגיד! ...

kfm

New member
קודם כל

תודה רבהההההה רבה לליש
דבר שני, לאדוני המטוגן, עם כל הכבוד וכמובן שיש כבוד,אמרתי את זה לחברי הפורום שלא הגיבו,לא התיחסתי בכלל להודעות של מי שהגיב..מה אתה קופץ.. לך תעשה יוגה או משו..יא לחוץ

Testicles

New member
כן!

וחוץ מזה, אומרים מעזה. המורה שלנו ללשון, בכתה י"א, אמרה שלהעיז זה להוציא את העיזים, אז תרגיע...

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד!

להעיז את הצאן - לכנס את הצאן, לאסוף... (קצת הפוך ממה שאמרת). הֵעֵז - ההין, נהג באומץ, בתעוזה. השורש הוא ע.ז.ז. גזרת הכפולים, בניין הפעיל בגזרת הכפולים לא תבוא י' בניינית, אלא צירה בין פה"פ ללה"פ (הגבהת תנועה כתוצאה מתשלום דגש חזק משלים). ולמתן - אני קופץ. זכותי, הפה שלי ברשותי. ויוגה אני לא עושה. אני אוכל.

kfm

New member
אוך יובל מאיפה אתה יודע א

ת כל ערימת השיעמום הזאת?!

מלאכית16

New member
בכלל לאחרונה..../images/Emo110.gif|קר|

קיציס ופרידמן נפרדו לגמרי.. מתי רואים את שני אלו ביחד שוב
הם לא שלמים כשהם לחוד..הם מצחיקים-כן..אבל הם לא שלמים.. ובכלל- מישהו ראה את התוכנית החדשה שלו- "הדרבי הגדול"
כל כך חסר לי החושומור והציוניות שלו.. הם כל כך מתלקקים למשתתפים במקום לרדת עליהם עד הסוף..מה קרה
אחרי שכולם בכו שקיציס מרושע מידי באקדמיה אז החליטו להפוך אותו לכבשה קטנה וורדרדה
מרגיז קצת...

~*~gaL

New member
התרופה היחידה...

היא תוכנית משותפת של שניהם... או מש'ו שכולל את שניהם שהוא לא תוכנית... איזשהו פרויקט... וחבל שאין כזה דבר בינתיים... אבל מי יודע... אולי עוד יהיה מש'ו... ואז זה יהיה שווה את ההמתנה. אני מקווה.

kfm

New member
../images/Emo45.gifחוצ מהשורות האחרונות..

לדעתי הוא לא מתלקק למתחרים והוא לא נהיה כבשה ורודה..הוא פשוט משחק שם תפקיד של מנחה בלבד..הדרבי הגדול זה בכלל שעשועון ככה שנראהלי לא הוגן כלכך להשוות את זה לחלומות, אבל בלי שום קשר לדרבי או לכל תוכנית אחרת שהוא או פרידמן עושים, אני מתגעגעת אליהם ביחד

למעלה