טוב פיפול..

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך
אל תגידי "נפרדו", אפילו לא בצחוק.

נראה את שניהם יחד ממש עוד מעט, באוקטובר. ואני מסכימה לגמרי איתך לגביי "הדרבי הגדול", באיזשהו שלב ממש צפיתי בתוכנית "בכוח"... היא לא מצחיקה, הזוייה לגמרי (מישהו הבין מה הולך שם..?) ובאופן כללי היתרון היחידי בתוכנית הוא קיציס כי הוא מושלם וכי אני לא צריכה להסביר למה. ואגב, נראה לי שהתוכנית היא יותר של אלי ומריאנו ופחות של קיציס. אני לא חושבת שהפכו את קיציס ל"כבשה קטנה וורדרדה" (אחלה דימוי) וגם אם ככה הוא נתפס אז זה בטח לא בגלל הביקורות שהיו עליו לגביי ההתנהגות שלו באקדמיה כלפיי המתמודדים, מהסיבה שצילמו את הדרבי הרבה לפני שהתחילו עם האקדמיה. [יא, זיינתי קצת ת'שכל. תסלחו לי
]

Yuvalenko

New member
את צודקת במאה אחוז!

ואת גם חכמה מסתבר... רק את היית עולה על זה שצילמו את זה לפני האקדמיה, ולכן אין מצב שזה שייך לביקורות לגביו מהאקדמיה. באמת כל הכבוד לך!
ואגב, אני חייב לצטט אותך במשפט שאמרת: "...קיציס כי הוא מושלם..". רגע רגע רגע.. שניה.. תנו לי רגע להבין משו כאן.. את טוענת ש.. קיציס מושלם?!?! אני חושב שאם באמת היית מאמינה בזה, היית אפילו .. אני יודע.. נניח... משנה ת'ניק שלך ל"קיציס המושלם".... אפילו...

אני תמיד צודקת.

ואגב, מה זה המשפט הזה- "...ואת גם חכמה מסתבר"?!?!?! איך אתה מסוגל להגיד כזה דבר למי שגילתה את "דיר חזיר, דירים חזירים", אה?! זה לא היה ברור כבר מזמן?!
ועליתי על כל העניין עם האקדמיה והדרבי, רק בגלל שיצא לי להיות בצילומים של הדרבי...וזה באמת היה לפני הרבה הרבה זמן. ואל תגזים, בחיים אני לא אשנה ת'ניק שלי ל"קיציס המושלם"... בכל זאת, יש גבול
...

Yuvalenko

New member
../images/Emo3.gif

אני אוהב איך את תמיד עונה לכל נושא ששואלים אותך, לפי סדר, מופרד בפסקאות.

למעלה