טוב.פרשתי לערוץ אחר--לא מסוגלת יותר לשיפרה!

טוב.פרשתי לערוץ אחר--לא מסוגלת יותר לשיפרה!

אני כבר עם פריחה בכל הגוף למראה אותו פרצוףףףף זחוח על המסך במשך ימים על גבי ימים על גבי ימים. זה כבר הפך להיות מוגזם עד כדי מיאוס טוטאלי של התוכנית--וחבל. ואם בכל פעם כשהיא על המסך --כולם יעברו לערוץ אחר--זה כמובן יתבטא ברייטינג ואולי סוףףף סוףףף בהפקה את המיאוס שלנו. כל ההודעות שנשלחות בעניין בפורום --לא ממש מזיזות להם--כי זה לא פוגע בכיס שלהם ובכסף. לעומת זאת...להעביר ערוץ שמשמעו הורדת רייטינג ופחות כסף--זה מאודד ידבר אליהם ! האובר מסך שניתן לה לנסיכת הנילוס כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגורם סבל של ממש ! דיי לאכזריות !! להזכירכם..זאת לא תוכנית יחיד של איש אחד, אלא של קבוצה של אנשים. לא יאומן.

שאלה רצינית - האם האכילה של שפרה זאת אסטרטגיה

האם היא עושה זאת כדי להתיש דיירים אחרים בבית ולגזול מהם מצרכי מזון חיוניים? מישהו חשב על זה?

mor298

New member
האכילה של שפרה

היא עושה את זה על מנת למלא את הזמן,וגם מסכנה הקיבה שלה גדלה היא זקוקה ליותר ויותר אוכל מדי יום

אוהדושש

New member
זה לא יאמןן!! ערוץ 20 נהפך לערוץ המשעמם ביותר

די נמאס משפרה וצבר,צבר ושפרה כל היום. יש בוילה אנשים מעניינים פי אלף, עד שלא נזכה לראות אחרים, אני מפסיק לצפות...

לונה 2

New member
בחיי שבכל פעם שאני פותחת מסך היא

אוכלת ומלקקת אצבעות. אני יודעת שזה נשמע רע, אבל לא מסוגלת יותר עם הנוכחות שלה במשחק. וזה מתחיל לקרות לי גם עם רנין וליאון. אפילו הרגש הקיצוני שפיתחתי אליהם מתחיל להפחיד אותי. (זו רק תוכנית לעזאזל!)

אנשים פה כותבים את ההודעות האלה על האכילה שלה

הם מתלוננים שהיא אוכלת הרבה שתוכל מה שבא לה זה הבעיה שלה לא שלהם זה הבריאות שלה ושיהיה לה לבריאות .........!!

אנחנו מתלוננים כי באמת שזה כבר מוגזם

ולא רק זה החוצפנית עוד צועקת בתקציב השבועי שלא צריך לטחון כל היום.....שיא החוצפה.

אני יגיד לך מה מוגזם ........

שכל הפורום פה מלא שרשורים הודעות לא משנה מה רק על שפרה על הרגלי האכילה שלה התנהגות דיבור הכל זה כבר מעצבן דברו על משהו אחר יותר מעניין זה לא מעניין מה היא עושה כל היום מי שלא נאה שיעביר ערוץ פשוט.......!!!

rinatt1

New member
מה לעשות זה רק! מה שמראים לנו. על מי נדבר??

ובאמת שנמאס לי לראות אותה בערוץ 20, אני כבר יומיים מעבירה ערוץ כל פעם שמראים אותה.. ומה שיצא זה שביומים ראית רק שעתיים מערוץ 20 כי 46 שעות הנותרות הראו אתתתת שיפרה ... כמובן שידברו עליה... וגם מה שהיא עושה בכל הזמן שמראים אותה זה ככה: אוכלת, סורגת, אוכלת, נחה, אוכלת , אוכלת, מרכלת , אוכלת, נחה,אוכלת, אוכלת, עושה ריצה, אוכלת-שעה, נחה,אוכלת, אוכלת, מרכלת וכו' וכו' ממשיך ככה כל הזמן. אז מה יגידו שהיא לא אוכלת.?... היא רק אוכלת רוב הזמן ונגמר כבר התקציב. ואני פונה אליך אולי תדברי עם ערוץ 20 ותבקשי שיפסיקו לשדר לנו רק שיפרה וצבר, צבר ושיפרה.. דייייייייייי כבר כמה אפשר.

אין להם ברירה הדיירים האחרים אין להם תעסוקה

והם כל הזמן ישנים אז מראים את שפרה צבר ולאון גם משועממים אז הם אוכלים מדברים מרכלים עושים ספורט מרוב שיעמום אין כבר מה לעשות...!!

למעלה