טוב.פרשתי לערוץ אחר--לא מסוגלת יותר לשיפרה!

mor402

New member
שונאת את שפרה!!!

אני לא מצליחה להבין איך היא יכולה לשפוט כל בן אדם כאילו היא הכי מושלמת? יוסי אמנם השתמש בקללה כדי לבטא איך שהוא מרגיש אבל היא פשוט עושה את זה במילים אחרות.... ואיך היא מרכלת עוד על אשר?!

ליאורי13

New member
אבל היא גומרת את האוכל לאחרים

היא אמורה להתחשב ביתר דיירי הבית היא דורשת ולא מקיימת - דוגרי ? חבל לי עליה

mor298

New member
את כל כך צודקת.

ליאון לגמרי מטפס על העצבים, הוא כל כך רוצה לרצות את ש"ז שהוא כבר לא שם לב מה הוא מדבר, העיקר שיהיו מרוצים ממנו, ממש מטומטם.

צאפרן

New member
ומה שמצחיק הטמבלית חושבת שאוהבים אותה מחוץ

לבית בגלל זה היא מסתובבת כמו טווס נפוח. אבל שתצא בחוץ היא תקבל בום לפנים שלא תתאושש ממנו הרבה זמן.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נרדמתי לשעה כשהשלשיה ישבו

אבל רק בבקשה אל תקראי למוטציה הזאת נסיכת הנילוס טוב?

Dark Angel בת

New member
לא נמאס לכם לטחון שוב ושוב ושוב ושוב ו-

שוב! את אותו הנושא??? אוכלת שיהיה לה לבריאות. היא נשארת רגועה ומרוצה. ומה קורה לעצבים שלכם? לא חבל?

מי שטוחן פה זה רק שפרע

עד עכשיו כשהיה להם תקציב נורמלי אז צחקנו עליה שהיא בהמה גסה כי היא לא מפסיקה לפתם את עצמה,סבבה, אבל עכשיו התקציב מצומצם והיא מחסלת את כל המטבח, וזה ממש לא הגיוני שבבית של 7 אנשים(הוצאתי את עינב) עם 500 שקל לאוכל, לא ישאר לאחרים מה לאכול!!! בקצב הזה כל האוכל מתחסל מחר!!

mor298

New member
אני חושבת ששחר יגיע

הוא יאכל את שפרע לארוחת צהריים וככה נתפטר ממנה.

מצטערת מעומק ליבי אם העלבתיך.סורייייי

קבלי התנצלותי. לא ראיתי שזהו הכינוי שלך בפורום. היא פשוט מתנהגת כמו נסיכה ומאוד מזכירה לי פאטמה מצרית ..ומכאן ההקשר.

עדידי15

New member
מסכימה.

הנוכחות שלה על המסך מעצבנת. היא שחצנית, מתנשאת, רכלנית וחושבת שהיא יותר טובה מכולם.

quarantine

New member
גם לי הפרצוף הזחוח מציק.

לגבי הרייטינג, לא מזיז להם לדעתי הרייטינג בערוץ 20. אין שם פרסומות וזה לא מכניס כסף. המטרה של ערוץ 20 זה לעשות פרומו מתמשך לתוכנית בראשון ושלישי וזה מצליח להם. מאוד לא ברורה לי הצורה שמציגים את שיפרה בערוץ 2. השינאה שלה כל כך בולטת שזה עבר את הגבול, והגיע למצב שחייבים להראות את הצד הזה. אני מתחילה להאמין שיש לה באמת איזשהו מקושר בהפקה שגורם לה להראות כך. כשכן מנסים להראות את הצד מכוער שלה זה לא מוצג עד הסוף. אלה מראים חלקים. הבעיה היא שרק האנשים שרואים באינטרנט ובמשך כל היום בערוץ 20 מבינים על איזה בחורה מדובר. הקטע של שי היה זהה. הציגו את הצד השלילי שבו רק כשזה עבר כל גבול ולא הייתה להם ברירה כי זה מה שהוא עשה במשך 24 שעות רק לתחמן ולהסית וללכלך. ובסוף מה שהראו לא שיקף אותו. התוכנית הזאת הראתה לנו שבכל תוכניות הריאליטי, יכולים להציג לנו דמויות בצורה שההפקה בוחרת להציג, וזה לאו דווקא משקף את המציאות.

דורון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה באמת הפך כבר לבלתי נסבל!

בשבוע האחרון ראיתי גג שעה בערוץ 20. באמת שאני כבר לא מסוגל לראות את הפרצוף שלה
קורה פה משהו מוזר, הבחורה שנואה פי כמה וכמה מהמועמדים שכבר עפו אבל למרות זאת היא נשארת שבוע אחרי שבוע בתוכנית. יש גבול גם להתעללות בצופים...

jaycom

New member
הלכתי לראות מונית הכסף

לא מעניין שפרה וצבר.. כל היום חופרים לנו בראש.. ברגע שיעבירו לונסה עינב איתי יוסי שמישהו יעדכן.. תעשו טובה נשמות טובות..

למעלה