את מתכוונת שטן? חחחחחח
B bזוהר New member 12/4/06 #33 כן, שטן לא סאטן היא אמרה שאני שטן וגל אמרה שאני זונה רק את אהבת אותיP:
T tipeshet New member 11/4/06 #18 שעות... אני (עומר) אהיה בת"א מסביבות 13:00 נגה תגיע בסביבות 16:00 זה הכל
T tipeshet New member 11/4/06 #20 אנשים! לא לשכוח! ../images/Emo18.gif * חטיפים\ שתיות\ אוכלים * קלפים\ טאקי\ דומינו ראלי\ שבץ נא * גיטרה\מפוחית\ קזו\פסנתר * מצב רוח טוב בתודה, נגה ועומר.
אנשים! לא לשכוח! ../images/Emo18.gif * חטיפים\ שתיות\ אוכלים * קלפים\ טאקי\ דומינו ראלי\ שבץ נא * גיטרה\מפוחית\ קזו\פסנתר * מצב רוח טוב בתודה, נגה ועומר.
B bזוהר New member 11/4/06 #21 מה אנשים? אפרשזיפים! אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים. אפרשזיפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הגיעוווווווווווווווווווו ק ע5ח4ק06ו4506פטה56 תביאו אפרשזיפים! נקטרינות! כן! כן ! ואלפי מאוהבים אם היו נפתחים לי האייקונים. נגה ועומר קשוחות מצחיקות בואו נקבע ל14:00?
מה אנשים? אפרשזיפים! אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים אפרשזיפים. אפרשזיפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הגיעוווווווווווווווווווו ק ע5ח4ק06ו4506פטה56 תביאו אפרשזיפים! נקטרינות! כן! כן ! ואלפי מאוהבים אם היו נפתחים לי האייקונים. נגה ועומר קשוחות מצחיקות בואו נקבע ל14:00?
B bזוהר New member 11/4/06 #23 חחחח איזה מצחיק זה. השירשורים בעמוד: מפגש פורום תאריך סופי למפגש פורום מפגש פורום קצת סדר טוב קבענו D:
חחחח איזה מצחיק זה. השירשורים בעמוד: מפגש פורום תאריך סופי למפגש פורום מפגש פורום קצת סדר טוב קבענו D:
ל ליביברבי New member 11/4/06 #26 פאקינג שיט! לא הבנתי לבסוף באיזו שעה קבענו. (אני קשת קליטה מסתבר) תעזרו לי! כעת! (ואני נקבה רשמית. כמעט נתקעתי במשו כשסידרתי את השער במראה של האוטו)
פאקינג שיט! לא הבנתי לבסוף באיזו שעה קבענו. (אני קשת קליטה מסתבר) תעזרו לי! כעת! (ואני נקבה רשמית. כמעט נתקעתי במשו כשסידרתי את השער במראה של האוטו)