טוב, רוצה להכיר אתכם אז....סקר

b a b y s

New member
טוב, רוצה להכיר אתכם אז....סקר../images/Emo70.gif

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות?
ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם
לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו?
לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה?
סוג ה
המועדף עלים הוא_______
הדבר השנוא עליכם הוא_______
הגעתי לפורום דרך_________
ואחרון חביב, אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז שימו את התמונ שהכי מייצגת אתכם ואולי אבל רק אולי בסוף גם יהיה לנו פה חוץ מסקר גם שירשור תמונות כמו שצריך.....
שיהיה לנו יום נפלא ושבת שלום

asian girl

New member
בבקשה.. תכירי אותי../images/Emo192.gif

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות? אמרנו שיש רק 24 שעות? סבבה..
00.30 - טיסה ללונדון
05.30 - הגעה והזמנת חדר הכי מפואר במלון הכי מפואר..אמבטיה עם קצף אמבט ואחרי זה מסאג' לשעה. 07.00-08.00 - הולכת לישון במיטה ענקית ונוחה על סדינים ממשי בצבעים עדינים.. 08.30- ארוחת בוקר: גבינות, יין, סלט, פירות, מיצים טבעיים, טוסטים.. אה, נו, אבקת חלבון + כל מיני תוספי מזון (איך אפשר בלי?
) 09.00- טיול בעיר. אתחיל עם קניות ואסיים עם קניות. מה קונה? אז ככה: הלבשה תחתונה, נעליים, בגדים, תכשיטים... בחנויות הכי יוקרתיות... 14.00 - ארוחת צהריים. מסעדה טובה עם תפריט מגוון של בשרים, סלטים, קינוחים ובקבוק יין טוב.. 15.00- ממשיכה עם הקניות. 18.00 - חזרה למלון.. שוב מסאג' לשעה ואחרי זה אמבטיה עם שמנים.. 19.00 - ארוחת ערב מזמינה לחדר.. אוכל הודי... אורז, לחם, בשר חריף, ובקבוק יין. 20.00 - טיסה חזרה.. במשך היום עושה טלפונים וקונה בית קטן כזה
עם 8 חדרים קרוב לים וג'יפ ארוך עם כל התוספות האפשריות.. 01.00 - בן גוריון... ג'יפ מחכה לי בחניה..
ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם - הרגע שבו כתבתי את הסעיף הקודם...וואלה, נהניתי כאילו זה קרה באמת..
לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו? - הבנתי שמדובר רק על עצה אחת? קשה..
אבל הנה: כל מי שחושב על גניבה, רצח, אונס, מרמה, שקר, כל מחשבה גזענית, או פוגעת בזולת וכדומה - מת באותו רגע
לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה? - אפשרות לתקן את הטעויות שאנחנו עושים.. אבל כל טעות רק פעם אחת..
סוג ה
המועדף עלים הוא_______טבעי זה הכי טוב
הדבר השנוא עליכם הוא_______אלימות הגעתי לפורום דרך_________בחירה שלי. אף אחד לא הזמין אותי אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז שימו את התמונ שהכי מייצגת אתכם .... - תמונה בכרטיס שלי..

magenta73

New member
טוף

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות? אמ... גם אני הייתי טסה ללונדון, האמת... מסתובבת בכל קמדן לוק... קונה מלא בגדים, נעליים ושטויות לבית. וכל מיני מאגזינים מדהימים שיש להם שם...ומחפשת איזה הופעה שווה...וקונה מצלמה טובה ומדפסת טובה... וכן, גם מסאג' יכול להיות נחמד, אם הייתי מצליחה להכניס אותו פנימה, מסעדה טובה, אלכוהול טוב... ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם אמ... אין לי רגע אחד. יש רגעים יפים של אושר. אין אחד חזק יותר מהאחר. לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו? אני לא חושבת שיש אלוהים. אם היה, הייתי מייעצת לו להתפטר. ולפני שהוא מתפטר, לרדת אל העם, לצאת בנאום, להגיד שאין אלוהים אחד, אין דרך חשיבה אחת שהיא נכונה או טובה יותר, ושכולנו אחד. שווים. לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה? קריאת מחשבות? סוג ה
המועדף עלי הוא.... שונאת
הדבר השנוא עליכם הוא... עקשנות וראייה צרה. הגעתי לפורום דרך... לבד. ואחרון חביב, אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז שימו את התמונ שהכי מייצגת אתכם ואולי אבל רק אולי בסוף גם יהיה לנו פה חוץ מסקר גם שירשור תמונות כמו שצריך.....

Vdrums

New member
NICE

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות? קונה כמה בתים ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם - היום בו הכנסתי תופים הביתה לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו? תבטל את הדתות לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה? בית שמתנקה לבד סוג ה המועדף עלים הוא? זה נשאר במיטה הדבר השנוא עליכם הוא? חוסר כנות הגעתי לפורום דרך? הודעה על זה שהוא נפתח והנה אני אשמש דוגמא!!!

shaniza

New member
אז ככה

יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום- לוקחת טיסה לניו יורק, משתכנת במלון, נוסעת לB&H (חנות ענקית של ציוד צילום, וידאו וסאונד) קונה שם כל מה שחסר לי ועוד כמה מתנות לחברים אהובים, חוזרת למלון לקצת פינוק ואוכל טוב ואז בחזרה הביתה לחלק את המתנות ולראות את החברים מתמוגגים מאושר.
ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם- אחד מהרגעים היה הרגע בו קיבלתי לידי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי .
למרות שזה לא חלק מהשאלות..אני מוסיפה את אחד הרגעים הכי עצובים בחיי- הרגע בו הבנתי שפרצו לנו לדירה בלילה וגנבו לי את המצלמה הדיגיטלית שקיבלתי חודש לפני.
לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו? וואי זה קשה. בתור התחלה- שיפסיק ליצור אסונות טבע .
לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה? טלפורטר. להגיע לקצה השני של העולם תוך שניות.
סוג ה המועדף עלים הוא_______ כולם נראים לי אותו דבר.
הדבר השנוא עליכם הוא_______ שקרים. מהסוג שיכול לפגוע.
הגעתי לפורום דרך____ נכנסתי לעמוד הבית של תפוז כדי לחפש פורום אופיס והיה שם קישור להודעה מכאן. הנושא עניין אותי אז הגעתי. ונשארתי.

shaniza

New member
../images/Emo202.gif ותמונה מייצגת...

התלבטות רצינית... הנה אחת.

b a b y s

New member
מצטרפת ועונה

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות?
קונה מתנות לכל החברים, תורמת כסף לתפוז שישדרגו כבר את המערכת המזעזעת הזאץ ולסיום מפנקת את עצמי בכל המתנות והפינוקים האהובים עליי...
ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם
הרגע שבו חזרתי לארץ לפני חודש וחצי אחרי ארבעה חודשים בקנדה
לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו?
לצאת לפנסיה ולתת לאנשים הפשוטים להחליט
לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה?
חיסון נגד רוע וטימטום... שאר ההמצאות הטובות כבר יגיעו בעקבות זה..
סוג ה המועדף עלים הוא_______
"עלית" של דורקס
הדבר השנוא עליכם הוא_______
שקרים
הגעתי לפורום דרך_________
בוקר הזוי אחרי לילה של אלכוהול ואחרון חביב, אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז שימו את התמונ שהכי מייצגת אתכם ואולי אבל רק אולי בסוף גם יהיה לנו פה חוץ מסקר גם שירשור תמונות כמו שצריך..... שיהיה לנו יום נפלא ושבת שלום

mika tal

New member
הסקר ../images/Emo8.gif

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות?משקיעה בנדל"ן ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם- יש לי אח קטן בן 11 שהוא נולד הוא היה מלאך בלבן.. הוא עדיין "חסד מופלא" בעיניי.. לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו?רד אל העם! לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה? מכשיר שניתן להעביר בו שומנים/ קילוגרמים, אך לא ניתן להחזיר. סוג ה המועדף עליך-הוא מוסיקה- הדבר השנוא עליכם הוא-צרות עין הגעתי לפורום דרך_סקרנות ואחרון חביב, אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז שימו את התמונה שהכי מייצגת אתכם ואולי אבל רק אולי בסוף גם יהיה לנו פה חוץ מסקר גם שירשור תמונות כמו שצריך.....

gilad269

New member
מה צריך לענות גם

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות?הולכים לקניות,מסעדה,נוסעים לתל אביב,ומסימים במסיבת ריקודים לוהטת ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם?שהיתה לי אהבה לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו?תאמין תמיד למנשים לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה?גבר שיהיה לו מחזור כל חודש סוג ה המועדף עלים הוא_ריקודים,וכל דבר שאפשר לעשות עם נשים______ הדבר השנוא עליכם הוא שקרים_______ הגעתי לפורום דרך__חפשתי משהו יעיל שיחבר בין נשים לגברים חות מהאברים התחתונים בגוף_______ תמונה כרגע אין לי,אבל ברגע שיהיה תקבלי מסר אישי.מקובל עלייך?

b a b y s

New member
עשינו עסק../images/Emo13.gif

אבל איך שולחים בתפוז מסר אישי עם תמונה?!?

gilad269

New member
מותק

מכירה תמשפט שנגיע לגשר-נעבור אותו. אז שיהיה,נדע למצוא תפתרון.

asian girl

New member
וואלה.. הייתי אומרת

שאתה מסתפק במועט.. כל היום למסיבת ריקודים?
וואלה....

gilad269

New member
האמת

שאני לרוב מסתפק במועט,ואני יכול לעשות עם כסף הרבה דברים,אבל חפשתי משהו שקרוב לנשים,גברים,ומה שביניהם ומסיבת ריקודים היה הכי קרוב.

למעלה