טוב, רוצה להכיר אתכם אז....סקר

סקר לפני הבחירות-משונה לי שאני מגיב

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות?
--לטייל ברחובות ניו יורק ולקנות לכל חברי מתנות יקרות .ולי איזה ארוחה גורמה במסעדה בצינה טאון
. ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם-
היו והיו והלכו ובאו.
לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו?-
שיעשה שלא יהיה אלימות בעולם ויגרום לאנשים לחייך .ושירד מהמרומים מידי פעם אלי לשיחה בארבע עיניים.
לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה?-
להיות רואה ואינו נראה.
סוג ה המועדף עלים הוא__
שניצל עם טחינה וציפס בפיתה
_____ הדבר השנוא עליכם הוא__
_עושק ותחמנות
____ הגעתי לפורום דרך_
המלך ויצרי_
_______

mika tal

New member
אני רואה שהעסק מתפתח יפה../images/Emo13.gif

אנחנו עונים לסקר, שולחים תמונות...

b a b y s

New member
ואת מה?

לא עונה? יאללה תעזרי להתקדם... ולא לשכוח תמונה!

orvoar

New member
גם אני גם אני

אם היה לכם יום אחד להשקיע רק בעצמכם וסכום בלתי מוגבל של כסף לביזבוזים באותו היום, מה הייתם בוחרים לעשות? מכון להורדת שיער, שיזוף מהיר, קוסמטיקאית טיפול 10000, שאיבת שומן, הרמת חזה, קניות של בגדים, נעלים, איפור, בית, ורכב איסוזו טרופר 4X4 חדש אוטומט. חוזרת הביתה מתקלחת מהיום המעייף ומתלבשת בחוטיני אדום. ספרו על רגע מאושר אחד בחייכם אכן הרגע הזה של הכתיבה היה ללא ספק מאושר בחיי-ועוד יותר אם ייתגשם. לו הייתם נבחרים להיות יועצו של אלוהים איזה עצה הייתם נותנים לו? אין סיכוי שהייתי נבחרת להיות יועצת של אלוהים אז מה הטעם. לו יכולתם להמציא המצאה אחת חשובה מה היא הייתה? לגרום לכל העולם להבין שכולנו אותו דבר בסופו של ענין. סוג ה המועדף עלים הוא_______ אממממממממממממ. הדבר השנוא עליכם הוא_______ שקר. הגעתי לפורום דרך_________ שיעמום בתוך אתר תפוז שלמרבה הפלא עבד. ואחרון חביב, אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים..........אז בנתיים אני שותקת.

asian girl

New member
את לא תספיקי ביום אחד

להפוך לדוגמנית.. פיתרון הכי פשוט: תבקשי שטיפת מוח... ככה לא תחשבי על השטויות
סתם... סתם... לא להיפגע עכשיו ולא לבכות

shaniza

New member
היא היתה צריכה

לרשום שזה ההמצאה שלה... שכל אחת תוכל להפוך לדוגמנית על תוך יום

למעלה