טוב.. שאלון.. להעיר את הפורום

yaelelele

New member
טוב.. שאלון.. להעיר את הפורום../images/Emo9.gif

שאלון.... מה מעדיפים : בקי שיער ארוך או קצר (כמובן שתמיד שולטת!) סטיבי: אוהבים אותה או לא אוהבים חושבים שהארי השתפר עם קלייר רואה את המצב הנוכחי.. מה היא חושבת טוב אין לי הרבה שאלות! ביגגל שיש הרבה חדשות נעשה גם משהו אישי שם: גיל: איזור מגורים: כיתה: תחביבים: מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?: גובה: איי סי קיו: מסנג'ר: חיה אהובה: איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?: עישנת פעם?/מעשנת?: חבר? (חייבים להיות בעניינים : מוסיקה שאת/ה אוהב/ת: עדה: צבע עיניים: הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים: יש לך חיות בבית? (אילו): שתית פעם אלכוהול?: סרט אהוב: סידרה לא צריך לשאול.. מה עוזר לך להירדם בלילה?: מה גורם לך לחייך?: פדיחה שהייתה לך בחיים: סיפור קצר מצחיק: אחים/אחיות?(עם יש אח אז דברו איתי חח סתם סתם: סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים): וזהו מספיק לא מקווה שזה אולי יעסיק אתכן מלא לחשוב על העונה הבאה כל הזמן..

בלופ../images/Emo187.gif

מה מעדיפים : בקי שיער ארוך או קצר
(כמובן שתמיד שולטת!): נמנמ אני חושבת שארוך סטיבי: אוהבים אותה או לא אוהבים
חושבים שהארי השתפר
נופ עם קלייר רואה את המצב הנוכחי.. מה היא חושבת
היא מאושרת מהחתונה של טס וניק ,היא מקבלת בחילה מהארי וסנדרה והיא ממש מתגעגעת לאכלס ובום משהו אישי שם:מורי גיל: 23 איזור מגורים: ירושלים כיתה:א' תחביבים:לצייר מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?: אני רואה מאמצע העונה השניה אבל כבר ראיתי את כל העונות ששודרו עד עכשיו גובה:168 איי סי קיו:345762024 מסנג'ר:[email protected] חיה אהובה:כלב איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?: בקי
או כל דבר שיוצא עם אלכס עישנת פעם?/מעשנת?: פעם חבר? (חייבים להיות בעניינים :אין לי מוסיקה שאת/ה אוהב/ת: ישראלי עדה:אשכנזיה צבע עיניים:חום ירוק הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים:מומו,מומין,ומומית יש לך חיות בבית? (אילו): כבר אין לי שתית פעם אלכוהול?:יפ סרט אהוב:ריקוד מושחת,ריקוד צמוד והנסיכה הקסומה סידרה לא צריך לשאול..: למה לא? מה עם חברים
בנות גילמור,מכושפות
מה עוזר לך להירדם בלילה?:מוזיקה מה גורם לך לחייך?: החברים שלי פדיחה שהייתה לך בחיים:חסוי סיפור קצר מצחיק: אני לא כל כך יכולה אחים/אחיות?(עם יש אח אז דברו איתי חח סתם סתם:יש לי 2 אחים ואחות סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים): אין לי משו מוזר ממש וזהו מספיק לא לא |! מקווה שזה אולי יעסיק אתכן מלא לחשוב על העונה הבאה כל הזמן..

moriants

New member
תשובות

בקי-ברור שקצר! סטיבי הבחורה מתחבבת עלי בהדרגה למרות שהיא נכנסה לנעליים גדולות (קלייר) הארי לא מתה עליו-אבל מישהו צריך לעשות תפקיד כזה אני מניחה שם: מור גיל: 24 איזור מגורים: חיפה כיתה: סיימתי תחביבים:טלוויזיה, מחשב, ספרים מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?:מההתחלה איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?: קלייר עישנת פעם?/מעשנת?:לא ולא חבר? (חייבים להיות בעניינים :אין מוסיקה שאת/ה אוהב/ת:הקורס, אלניס, ביטלס צבע עיניים:חום שתית פעם אלכוהול?: אינדיד סרט אהוב: חומות של תקווה סידרה לא צריך לשאול.. וכמובן בנות גילמור, מה גורם לך לחייך?: הרבה דברים פדיחה שהייתה לך בחיים: לא מספרת סיפור קצר מצחיק: אין לי כח לזה עכשיו אחים/אחיות? אח ואחות שיהיה יום טוב

yaelelele

New member
בוקר-טוב...(קמתי עכשיו..../images/Emo4.gif)

מה מעדיפים : בקי שיער ארוך או קצר: קצר.. סטיבי: אוהבים אותה או לא אוהבים: בהתחלה לא אהבתי עכשיו אוהבת מאד
חושבים שהארי השתפר: לא.. , הכל הצגה.. עם קלייר רואה את המצב הנוכחי.. מה היא חושבת: היא שמחה בשביל ניק וטס ומרוצה מהמצב. (חוץ מהקשר המשפחתי של הארי) אישי..: שם:יעל גיל:15 איזור מגורים:רחובות כיתה:י' (תקועה בחוק חינוך חובה) תחביבים:לרכב , לנגן , לשיר , לכתוב. מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?:מההתחלה.. (שטס בדיוק הגיעה בערך) גובה:167 איי סי קיו:147997651 מסנג'ר:[email protected] חיה אהובה:תוכים , סוסים , כלבים איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?:בקי
עישנת פעם?/מעשנת?:פעם.. וניגמר
חבר? (חייבים להיות בעניינים :אין מוסיקה שאת/ה אוהב/ת:שנות החמישים שישים ומטאל. עדה:חצי אשכנזיה חצי אורוגוואית צבע עיניים: חום בהיר (אנשים קוראים לזה עיניי צועניה חחח) הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים:סבתא , יעל בלי שיניים יש לך חיות בבית? (אילו): תוכי מקסים! (מצורפת תמונה) שתית פעם אלכוהול?: כן וזה מגעיל! סרט אהוב:שודדי הקאריביים סידרה לא צריך לשאול.. מה עוזר לך להירדם בלילה?: אני מנדנדת את עצמי כמו תינוק חחח מה גורם לך לחייך?:לראות אנשים שאני אוהבת. פדיחה שהייתה לך בחיים: רשמתי על ראי אני + מישהו ולב ואז אמא שלי הפעילה מייבש וראתה את זה חחחח סיפור קצר מצחיק: אחותי שמה אלכוהול בריאותי 70% בכוס וחשבתי שזה מים ושתיתי.. בעעע מזל שלא הרס לי ת'קיבה. אחים/אחיות?:שתי אחיות.. (קשה קשה) סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים):יש לי הרבה... חבל על הזמן שלנו חחח.

שלי../images/Emo9.gif

מה מעדיפים: בקי שיער קצר...אני אישית לא זוכרת אותה עם ארוך סטיבי: אוהבת אותה!! הארי: לא השתנה! קלייר: תהיה שמחה בגלל ניק וטס...נראה לי תיקח הכל טוב כי אין דברים רעים ממש בסידרה...חוצמזה שהבת שלה עזבה אבל אם קלייר הייתה אז היא לא הייתה עוזבת אז... שם: ליאור...אבל כולם קוראים לי בולי גיל: ב4 ל2 18. כיתה: כיתה י"ב שנה אחרונה שלייייי תחביבים: מחשב,מוסיקה,לצאת ולטייל אה וכמובן טלויזיה מאיזה פרק בעונה את רואה: מהפרק שבו פיטר גילה שקלייר בהריון ואלכס אמר שזה ממנו...אלא אם כן הפרק שהוא גילה שהוא מאומץ זה לפניו...אני לא זוכרת מה מהם היה ראשון.... גובה: 16"4...ס"מ אייסיקיו 329348576 מסנג'ר [email protected] חיה אהובה: אמממ נראה לי חתול...:/ איזה דמות הכי מתאים לי להיות: קלייר... עישנת פעם/מעשנת: כן לצערי חבר: כבר לא מוסיקה: היפ הופ+ראפ...+לינקין פארק+שוטי הנבואה חחח עדה: לצערי תמניה...וחלבית..אני גאה רק בחלבית!! צבע עיניים:חום בהיר עם קצת ירוק כינויים:בולי, מאי הקטנה, לילו, לילה נראה לי זהו:/ יש לי חיות: כלבה...היה לי חתול לבן מדהים..והוא מת:( הייתה לי עוד כלבה שנדרסה(פגע וברח:(), ארנב...וזהו..והיה לי פעם איגואנה אבל נתתי אותה מתנה לבנדוד שלי חחחח שתיתי פעם אלכוהול: כן!! טעים! סרט אהוב: אושן 11+12 והסרט "כופר" של מל גיבסון והסרט "אמריקה x" עצובב ביותרר עוזר לי להירדם בלילה: טלויזיה או מוסיקה גורם לי לחייך: חברות שלי...הידיד הכי טוב שלי... כשאני נזכרת בx שלי...והמשפחה שלי חחחח פדיחה בחיי: אמממ...לפני שנהינו חברים שלחתי לx שלי הודעה שאני רוצה אותו...והפלאפון לא היה אצלו הוא שכח אותו אצל חבר שלו... וכולי נהייתי אדומהההההההההההההההההההההההה סיפור מצחיק: פעם בנדוד שלי הקטן נסע באוטובוס מהבצפר הבייתה והוא איחר מאוד...אז אמא שלו שאלה אותו למה איחרת?? אז הוא אמר "הנהג הזה, הערקי הזה לקח אותנו לשכונה של מלא ערקים..." אז דודה שלי אמרה לו "אבל מאמי, גם אתה ערקי"...אז הוא התעצבן ואמר.." אמא שלך ערקית!!! אני לא ערקייייייייי..." והתחיל להתעצבן ולצעוק...ודודה שלי נקרעההה מצחוק...הוא היה בטוח שזה קללה חחחחח אחים/אחיות: יש לי אח בן 22....גר בחו"ל....ואחות בת 23 סטיה מוזרה:...אני חולה על קולההה אם זה נקרא סטיה

יש לי שני תיקונים...סורי

1. הפרק שרשמתי שאלכס מאומץ..לא התכוונתי למאומץ זה היה בטעות...התכוונתי לפרק שהוא גילה שהארי זה לא אבא שלו. ו2. הגובה שלי יצא שם לא טוב... זה 164 ס"מ

sibonishani

New member
התארסתי אתמול...

בלי הסדרה משעמם בחיים אז צריך למצוא אטרקציות חדשות

moria007

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב!!!!../images/Emo23.gifאיך הוא הציע?

כמו ניק המתוק?????????

sibonishani

New member
שאלון

שם:שני סיבוני גיל: 24.5 מקצוע: עורכת דין איזור מגורים: אשקלון מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?מההתחלה וראיתי אותה כבר פעמיים: איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..? טס בשילוב עם ג'ודי חבר? התארסתי אתמול מה גורם לך לחייך?מחשבות על הארוס שלי

sibonishani

New member
שאלון

בקי: קצר סטיבי: מלכה הארי: השתפר אבל חרא נשאר חרא קלייר: אומרת לעצמה, במצב הזה, מזל שאני מתה שם:שני סיבוני גיל: 24.5 מקצוע: עורכת דין איזור מגורים: אשקלון מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?מההתחלה וראיתי אותה כבר פעמיים: איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..? טס בשילוב עם ג'ודי חבר? התארסתי אתמול מה גורם לך לחייך?מחשבות על הארוס שלי

sibonishani

New member
סורי לא עניתי כי לא ראיתי ת'תגובות

הוא לקח אותי לגבעה מהממת שממנה רואים את כל העיר והכין בה מראש מעגל של גומות שהיו בהן נרות, בתוך המעגל היתה שמיכה עם זר פרחים ויין. לפני שהגענו הוא אמר לי לעצום עיניים והדליק את כל הנרות ורק אז הרשה לי לעלות לשם. כמובן שקפאתי מקור. ואז ישבנו ושתינו יין ושאלתי לכבוד מה אנחנו שותים, הוא אמר- לכבודנו, ואז הוא הוציא את הטבעת ושאל... אבל כמו אצל ניק וטס היתה גם פדיחה- כשהרמתי את זר הפרחים לא ידעתי שהטבעת נמצאת עליו (היא היתה בקופסא בצורת פרח, תקועה על גבעול) ומסתבר שהפלתי את הטבעת ולא שמתי לב בכלל (... והוא כמעט חטף התקף לב, עד שהוא מצא אותה...) ולא עניתי לו כי בכיתי... רק אחר כך אמרתי לו שאני מקווה שהוא הבין שזה כן.

נועה167

New member
אני../images/Emo26.gif

מה מעדיפים : בקי שיער ארוך או קצר? אממ בהתחלה הוא היה ממש ארוך וזה לא יפה.. ואח"כ היא הסתפרה קצר מידי חח אז הייתי אומרת כמו שהוא היה באמצע ככה... סטיבי: אוהבים אותה או לא אוהבים- מתה עליה חושבים שהארי השתפר? לא! עם קלייר רואה את המצב הנוכחי.. מה היא חושבת? שמחה בשביל טס שהיא עם ניק. שם: נועה גיל: 17.5 איזור מגורים: כפר סבא כיתה: י"ב!! תחביבים: מוזיקה, טלויזיה, אינטרנט וכו' מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?: לא זוכרת בדיוק זה היה מזמן.. אולי עונה שנייה ככה, אבל השלמתי אח"כ חלק. גובה: 1.57 :/ איי סי קיו: 135084852 מסנג'ר: [email protected] חיה אהובה: כלב איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?: אממ נראה לי סטיבי.. או קלייר.. לא יודעת :/ עישנת פעם?/מעשנת?: לא חבר? (חייבים להיות בעניינים : אין מוסיקה שאת/ה אוהב/ת: אממ הכל בעיקרון.. שומעת הרבה גלגלצ' עדה: אשכנזית צבע עיניים: חום ירוק הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים: אממ לא מצחיקים אבל, נועי בעיקר יש לך חיות בבית? (אילו): לא :( הייתי רוצה כלב שתית פעם אלכוהול?: יאפ סרט אהוב: נמווו סידרה לא צריך לשאול.. חח יש עוד דברים שאני אוהבת... אי.אר, משמרת שלישית, חברים, מכושפות ועוד. מה עוזר לך להירדם בלילה?: אני נרדמת בקלות חח מה גורם לך לחייך?: בנות מקלאוד חח וחברים שלי :) פדיחה שהייתה לך בחיים: אממ לא זוכרת כרגע.. סיפור קצר מצחיק: ? אחים/אחיות?(עם יש אח אז דברו איתי חח סתם סתם: אח ושתי אחיות סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים): ... תנו לי לחשוב על זה חח וזהו מספיק לא מקווה שזה אולי יעסיק אתכן מלא לחשוב על העונה הבאה כל הזמן..

shllomts

New member
תשובות לשאלון- וגם: אני הכי זקנה?

שאלון.... מה מעדיפים? : בקי שיער קצר סטיבי?: היא השולטת האמיתית... חושבים שהארי השתפר?- לא, אבל זה מה שנחמד בו... עם קלייר רואה את המצב הנוכחי.. מה היא חושבת?- היא בודאי תהיה משועשעת באיזשהוא שלב ואחר כך מבועתת. ואז תעשה סדר בעניינים. שם: שלומית גיל: 28 מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?: עונה שנייה גובה: 157 איי סי קיו: מסנג'ר: [email protected] חיה אהובה: נמרים (כל הסוגים) איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?: מהסדרה?- הייתי רוצה להיות סטיבי, או אולי קלייר. אבל לצערי אני יותר קייט... עישנת פעם?/מעשנת?: לא ולא חבר? (חייבים להיות בעניינים : כן מוסיקה שאת/ה אוהב/ת: הכל, תלוי במצב. לא אוהבת דברים קיצוניים (לא מזרחי כבד ולא רוק כבד וכו'... עדה:מרוקו- פולין צבע עיניים:ירוק הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים: שימפנזה, פרציפלוחה יש לך חיות בבית? (אילו):כלב שתית פעם אלכוהול?:כן סרט אהוב: ואו, יש המון... סידרה לא צריך לשאול.. כמובן! מה עוזר לך להירדם בלילה?: מוזיקה, טלויזיה, ודברים שיפה להם השתיקה מה גורם לך לחייך?: מוזיקה, גשם, ילדים, דברים שיפה להם השתיקה פדיחה שהייתה לך בחיים: כל רגע יש פדיחה חדשה אחים/אחיות?(עם יש אח אז דברו איתי חח סתם סתם: יש אח... אבל קצת גדול עליך (35) סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים): מבקשת בבורגר קולה עם המון קרח.

Nira22

New member
טוב.. אז...

לבקי מתאימה כל תסרוקת. סטיבי: חמודה. הארי? נשאר אותו הדבר... קלייר? נשואה לאלכס ומגדלת יחד איתו את בום ובנוסף עוד ילד בדרך (מאלכס כמובן...), מאושרת בשביל טס וניק ומנסה לתמוך בסטיבי כפי שטס עשתה.... שם: נירה בת 23 איזור מגורים: אשקלון כיתה: בגן תחביבים: לישון לישון ולישון ובנוסף: מחשב, מוסיקה, קריאת ספרים (כשיש זמן) יציאה עם החברים צופה בסדרה מהפרק של מסע הבקר (של ניק טס וקלייר) אמצע עונה 2 (כמובן שהשלמתי את החסר בש.ח.) גובה: חצי מטר איי סי קיו: 291185818 מסנג'ר: [email protected] יונק אהוב: דולפין הדמות שהיא הכי אני בסדרה: שילוב של קלייר ובקי לא מעשנת חבר? אין מוסיקה: כל מוסיקה שנשמעת לאוזן (חוץ ממזרחית ראפ אופרה וכדו'...) עדה: תימניה עיניים חומות כינויים דביליים: סדוקה אין חיות בבית כן שתיתי לראשונה במוצ'אש שעבר (חצי מרבע כוס) סרט אהוב? אין משהו ספציפי... סדרה: נו באמת... מה עוזר לי להירדם בלילה? המחשבה על דברים טובים שקרו לי במשך היום ובכלל או כשאני מאושרת, האזנה למוסיקה (בדיסקמן) מה גורם לי לחייך? לראות את האנשים האהובים עליי והיקרים לי... פדיחה? לא זכור לי.. אין סיפור מצחיק שעולה לי בראש עכשיו... אחים אחיות: 2 אחים ואחות סטיה מוזרה: התאמת צבעים לבגדים ...

שירB

New member
תשובות לשאלון

בקי שיער קצר
סטיבי: מתה עליה
הארי השתפר קצת... עם קלייר רואה את המצב הנוכחי.. אני מסכימה: היא חוזרת לקבר. זה נהיה אחרת לגמרי שם:שירה גיל: 17 איזור מגורים:צפון כיתה:י"ב תחביבים:לקרוא, לטייל, לבשל, לצייר...לפסל... (כל דבר של אמנות ועיצוב), לנגן,להקשיב למוסיקה, לראות טלוויזיה, חדר כושר, לישון, להסתלבט ולעשות חיים! מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?:הראשון גובה:1.60 איי סי קיו: מסנג'ר: חיה אהובה: כלב
איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?:טס עישנת פעם?/מעשנת?:לא חבר? (חייבים להיות בעניינים :לא מוסיקה שאת/ה אוהב/ת:כמעט הכל עדה: אשכנזית (זה משנה?!) צבע עיניים:ירוק-חום הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים:רישה יש לך חיות בבית? (אילו):כלב וחתולה (שטנית) שתית פעם אלכוהול?:כן סרט אהוב:THE PRINCE'S BRIDE סידרה לא צריך לשאול..בנות מקלאוד, חברים מה עוזר לך להירדם בלילה?:מוסיקה מה גורם לך לחייך?:ילדים קטנים, בדיחות של חברים, כשאנשים מחליקים במקום ציבורי...אבל זה לא יפה פדיחה שהייתה לך בחיים:החלקתי במקום ציבורי סיפור קצר מצחיק: אחים/אחיות?(עם יש אח אז דברו איתי חח סתם סתם:יש אחים ואחיות ואח שלי ממש חתיך אבל תפוס...מצטערת
סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים):התקפי נקיון

למעלה