טוב.. שאלון.. להעיר את הפורום

adinabl

New member
אני עונה

בקי תמיד מהממת אבל עם שיער ארוך יש לה יותר אופציות של מה לעשות איתו ולכן היא יותר יפה עם ארוך! ברור שאוהבים אותה השאלה היא האם היא הצליחה למלא את המקום של קלייר??? והתשובה היא לא!!!!! הארי נשאר בדיוק כמו תמיד- משחק אותה זבלך אבל עושה בסוף את הדבר הנכון! היא חושבת שטס לא יודעת לנהל חווה, שהיא לא מאמינה שבום גרה עם פיטר והיא נגעלת מהנשיקה של אלכס וסטיבי עדינה 17.5 ירושלים יב הכל כולל הכל בעיקר מד"א... נראה לי שמהשניה אבל אני לא בטוחה כי זה שודר כל העונות ברצף בשידור חוזר.... מתבישת...-1.59 רק איי סי קיו:257358455 מסנג'ר:[email protected] חיה אהובה: נמר לבן!!!!! איזו דמות הכי מתאים לכן להיות- אני יודעת שאני בת אבל דייב.... עישנת פעם?/מעשנת?: חס וחלילה!!!- מזיק לריאות! חבר? (חייבים להיות בעניינים) : הלוואי אבל כל האוסטרלים חזרו הביתה... מוסיקה שאת/ה אוהב/ת: הכל חוץ ממזרחי והאוס עדה: אשכנזיה צבע עיניים: ירוקות עם כמה פסים כחולים הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים: דידי/ שנסקית/ג'ינג' יש לך חיות בבית? (אילו):היה לי כלב אבל הוא מת בדיוק לפני יום כיפור שתית פעם אלכוהול?:לא זה מסריח ואני לא אוכלת/ שותה דברים שלא מוצא חן בעיני הטעם שלהם סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח וגם ריקוד מושחת סידרה לא צריך לשאול.. מכושפות ברור שגם בנות מקלאוד מה עוזר לך להירדם בלילה?:אני נרדמת בלי עזרה מה גורם לך לחייך?: כמעט הכל!
פדיחה שהייתה לך בחיים: נפלה לי החצאית כשעמדתי ודיברתי עם בן אחד שנאי ממש אוהבת..... סיפור קצר מצחיק: איך קוראים לאישה שהמח שלה מת? אלמנה... אחים/אחיות?: 2 אחיות גדולות ו4 אחים קטנים- הרבה נכון? ממש סיוט! סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים):מתנדבים במד"א- חולה על סיפורי מלחמה מלאים בזבעה ואיכס!

ofer האחת

New member
../images/Emo103.gifאני ראשונה!!!

בקי שיער ארוך או קצר: ארוך. סטיבי-אוהבים או לא: היא בסדר אבל בחיים לא תחליף את קלייר או בקי. חושבים שהארי השתפר: טיפה אבל הוא עדיין מניאק. עם קלייר רואה את המצב הנוכחי... מה היא חושבת: לא יודעת אבלהיא בטח מרוצה שטס וניק יתחתנו (אולי לא כל כך מהקשר של אלכס וסטיבי) גיל: ב-5.2.05 אני איהיה בת 13 איזור מגורים: ניר-עוז בנגב כיתה: ז תחביבים: טלויזיה(בנות מקלאוד),מחשב, ספרים, סוסים( אני לא רוכבת קבועה אבל אני אוהבת לרכב) מאיזה פרק\עונה את רואה את הסדרה: מהעונה השניה בערך בפרק שאונסים את בקי. גובה: 1.57 מטר איי סי קיו: 323553212 מסנג'ר: אין חיה אהובה: חתול וסוס. איזה דמות הכי מתאים לכם להיות: לא יודעת אבל הייתי רוצה להיות כמו קלייר או ג'ודי. עישנת פעם\ מעשנת: לא ולא מתכוונת. חבר: אין מוסיקה :דנידין,פינק, בנות מקלאוד,אבריל לוין ועוד כמה.. עדה: לא זוכרת. צבע עיניים: חום. הכינוים המצחיקים שנתנו לך בחיים:יוספה, ציפורה, פופו. יש לך חיות בבית?: כן חתולה בשם ג'וחא. שתית פעם אלכוהול?: רק אם לטעות קצת ליק נחשב. סרט אהוב: "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך". מה עוזר לך להירדם בלילה: טלויזיה או השירים העצובים של קלייר ואלכס. מה גורם לך לחייך?: הרבה דברים. פדיחה שהיתה לך בחיים: היו הרבה. סיפור קצר מצחיק: איש אחד הלך הלך ונפל לבור,חה חה חה, עכשיו ברצינות סיפור אמיתי אבל לא מצחיק- הייתה לנו הופעה של דנידין(החתיך) ומסיקה בבית הספר ודנידין היה כזה חמוד הוא אפילו הציע לנו לשתות מהבקבוק שלו. אחים\ אחיות: אחות גדולה ואח קטן סטייה מוזרה: לא יודעת.

עכשיו אני ../images/Emo66.gif

טוב, אני מתחילה. אז בקשר לבקי, אני חושבת כמו נועה הכי יפה לה בינוני, קארה כזה
סטיבי, בהתחלה אכן הייתה מעצבנת ומעיקה אבל אח"כ נהייתה סבבה
הארי קצת השתפר ביחס שלו ל"בנים" שלו, בעקבות הקטע שהיה לו עם אבא של אלכס. אבל בגדול הוא נשאר אותו האגואיסט שהיה. ובקשר לקלייר, אני בטוחה שהיא הייתה מאוד מאושרת בגלל הצורה המדהימה שטס וכולן מצליחות להמשיך ולהחזיק את החווה, ולראות שטס וסטיבי מצליחות לתקשר בניהן יותר טוב מבעבר. וכמובן
בעקבות החתונה של ניק וטס.
ועכשיו למשהו אמיתי...
שם: אור (קיצור) גיל: 20 איזור מגורים: השרון כיתה: --- תחביבים: לקרוא, לראות טלויזיה, לטייל, לדבר, לצייר, לשמוע מוזיקה. מאיזה פרק/עונה את רואה את הסדרה?:מהפרק הראשון. אפשר לומר שברגע שראיתי את הפרסומת מיד זה עשה לי משהו בלב
גובה: 160 איי סי קיו: לא משנה. מסנג'ר: כנ"ל חיה אהובה: צפרדע, כלב, סוס, ציפור דרור. איזו דמות הכי מתאים לכן להיות..?: אממ.. אני קצת מבקי וקצת מטס. עישנת פעם?/מעשנת?: כבר שנתיים שלא מעשנת. חבר? (חייבים להיות בעניינים) : לא. מוסיקה שאת/ה אוהב/ת: אני אוהבת די הרבה... מוזיקה שחורה, קצת רוק, חסידי, עברי, מזרחית. עדה: תימניה. צבע עיניים: חום. הכינויים המצחיקים שנתנו לך בחיים: אולי בפעם אחרת. יש לך חיות בבית? (אילו): יש דג מנקה שמת ושוכב לו כבר חודש באקווריום
שתית פעם אלכוהול?: בוודאי
סרט אהוב: גוטיקה, הטורף וכמעט כל הסרטים שהולמרק משדרים. סידרה לא צריך לשאול.. באמת לא צריך לשאול, זה די ברור
ובנוסף, חוק וסדר ואהבתי גם פליסיטי. מה עוזר לך להירדם בלילה?: אממ.. מוזיקה וספר טוב. מה גורם לך לחייך?: כמעט הכל
פדיחה שהייתה לך בחיים: תמיד כששואלים אותי ישירות לא עולה לי שום דבר לראש
סיפור קצר מצחיק: איש אחד הלך הלך הלך התעייף ורץ. אחים/אחיות?(אם יש אח אז דברו איתי חח סתם סתם): יש לי ארבעה אחים
ואחות אחת בכורה. סטייה מוזרה? (דברים דבילים שעושים): חחחחחחח.....אוקיי
שכחו מזה

למעלה