טוב שירשור חדש

Little MC

New member
טוב שירשור חדש

זה הלך טוב בפורום סאב והצל אז נעשה כאן.. אר יו רדי??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איברים אהובים אצל מוקי ופילוני ... כל אחד ירשום את האיבר האוהב עליו אצל מוקי או אצל פילוני.. ידיים.. רגליים.. אולי גם ת'***.. אפשר גם לצרף תמונות (אבל בלי חומור פורנוגרפי) ~~~~~~~~~~~~ איזה דה ז'ה וו..

NME

New member
אני אוהב

את הרגל של פילוני

בהביבו

New member
אהה ואיך שלא אשתתף במשחק...

אם הריי האיבר הכי מושך אצל מוקי, לפחות אותי ולפחות זו הסיבה שאני דיי מגדל כרגע, וזה השלב שאני ניארה פחות טוף (כן כן.. קוצים בסיגנון יותר התאים) שיער! זהו השיער שלו. אני אגדל, ואני כבר אראה מה אפשר לעשות עם הבוחטה שתבוא!

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

choul

New member
בלאאאאאט סיון

אל תגידי שיש למוקי כזה גוף האמת בכלל אין לו משהו בקושי ריבועים גם כן כנראה הוא משמין גם לא הבנתי למה בהופעה ההיא הוא הוריד את החולצה מה יש לו להראות? תראו אני מתחיל להשמין

סיון מצטערת לומר לך...

אבל למוקי אין גוף...הוא נמוך ואין בגוף שלו משהו מיוחד...( אם תגידי לדפנה שאמרתי את זה סופך יהיה רעעעעעעעעעע !!) זה שהוא בן אדם מקסים זה משהו אחר...ובמאמת שיש הרבה מעבר למראה חיצוני... ואם כבר משהו אז העיניים !! יש לו עיניים חיזריות יפות כאלו !!

סיונול

New member
חחח מחר על הבוקר לי ולדפנה יהיה

דיבור קטן על איך להיתנהג למישהיא שאומרת שלמוקי אין גוף ויש לו עיניים חייזריות... אני מציעה לך להישאר בבית בשבוע הקרוב...

choul

New member
אין לו גוף וזהו....

הוא פשוט כמו כל בנאדם אחר בן כמובן למרות שרוב הבנים יותר רזים

choul

New member
ראיתי טוב מאוד

זה לא גוף הראיתי לחבר שלי ת'תמונה בניצנים ובאמת הוא אמר משהו נכון מה יש לו להראות את הגוף שלו אין לו כזה גוף כשיהיו לו ציצים אז נדבר(כוונה לשרירים כן?) עד אז שישאיר את החולצה וכנראה סיון כל האנשים שאת מכירה שמנים דובים כי זה לא רזה יש לי דוגמה לרזה זה ילד מהכיתה שלי יש לו רק עצמות אין לו עור אבל אין למוקי לא גוף והוא גם לא רזה כל כך כנראה הוא סתם הזיע בהופעה

Little MC

New member
סיונ'וש.. בשביל להקפיץ צריכים לכתוב

תוכן להודעה.. לפחות 10 תווים
אם תכתבי רק נושא זה לא יעזור

סיונול

New member
אבל אם שמים כזה ציור או איך שלא

קוראים לזה,בתוכן זה גם מקפיץ... תאכל ז@#$@ :)

Little MC

New member
ציור נחשב תו אחד

אם תשימי 10 ציורים אז זה יקפיץ "תאכל ז@#$@ :)" - אכלתי בבוקר תודה

סיונול

New member
אבל עובדה זה קפץ :)...

חחחחחח אני אכלתי אתמול.. :) ורק שתדעו שמודיעין השתלטה כאן על הפורום :)

למעלה