טוב שירשור חדש

אני לא רואה את השתלטות...

של מודיעין...האירי את עיניי ! ושחושבים על זה...את יכולה לומר לדפנה...גם ככה היא יודעת שככה אני חושבת כמובן שהיא מרביצה לי על זה...אבל עדיין..

סיונול

New member
בטח הישתלטות..:) אני את מקס וליאור

חחחח ונראה לי שכמעט ורק אנחנו מגיבים כאן :)... ומה שדפנה מרביצה לך כלום לעומת מה שאני עושה, אני נהיתי אלימה בטירוף.. חחחח אני אשכרה מחפשת אנשים ללכת איתך מכות, אבל אותך אני אוהבת אז אני ירחם עלייך :)

מממ...אני הולכת להפגין בורות...

מי זה מקס וליאור ?! !? סיון למה אני מרגישה אבודה פתאום ?? אם את אוהבת אותי תביאי לי את הג'ינס המושלם שלך !!!

סיונול

New member
חחחח אל תרגישי אבודה :) אני יסביר

יש את מקס- NME שהוא בכיתה שלי... ויש את ליאור- LIL-MC שהוא מעירוני ב'.. רואה 4 אנשים ממודיעין בפורום אחד קטן... הישתלטות או מה? :) והגי'נס המושלם שלי כבר לא מושלם.. הוא מת :(

מהההההההההההההההההההה ?!

איך מת ?! מה מת ?! מההההההההההההה ?!?! אם את אומרת לי שזה בגלל פעולה מזדיינת אני הורגת אותך !!! טוב נו...המידע שנתת לי לא עוזר לי בשיט אבל חפיף נתגבר...

סיונול

New member
אל תתעסקי עם הצופים שלי...חחחח

לא זה לא בגלל פעולה, פשוט הוא קצת... ממש טיפ טיפה .. הרבה נפתח בצד ... ולא נורא לא משנה שאת לא מכירה אותם אבל הם ממודיעין זה מה שחשוב...

בהביבו

New member
איזה מאמר חדש יש בפורום????

כן - זה שקשור להקפ3ות שכתבתי לפניי מספר ימים! תקראו, ותסכילו! וליאור חמוד - ליחדעיתך אמוטיקון (
) אחר בתוכן יכול להקפיץ הודעה!

Little MC

New member
לא אכלתי את שלי..

לא לדאוג!!! וסיון, תאמיני שיש
ואת מוזמנת לבדוק אם את לא מאמינה אוקי-דוקי?

אנשובי

New member
ברור

אצל מוקי השעא הזה ובכלל הזקן
שעיר אמיתי ואצל פילון איך לא... הגבה

למעלה