טוב שמדברים כאן על מוזיקה

לא לא לא..........

אל תשנה את המילים!!!! או את המשמעות! אני לא יודע מה קרה.... אבל....... כל אחד ששומע מטאליקה... והוא ינעו משחק אותה מטאליסט וזה... אוהב את כל האלבומים עד האלבום השחור.... תסביר למה זה?

Uv Kruvi

New member
חיפשת מוזיקה...לא?

חיפשת מוזיקה...רצית לדבר על מוזיקה... לא היה נעים לך שאנחנו מדברים על "הסטוריה" או כל דבר אחר... תבין... הפורום חדש...רק מהיום...כל ההודעות הקודמות הם סתם כי שעמם לנו.. :) ומה זה משנה אם זה ת´ראש מטאל או מישהו יודע איך קוראים לזה?! נראה לך שאכפת לי אם אני אוהב טראש מטאל או ד´ת מטאל או ווואט אבר?! אני אוהב מה שאני אוהב...לא משנה אם קוראים לזה "טראש מטאל" או "ניר"... בכל מקרה.... רצית לדבר על הסגנון... על הקטע של "הם התמסחרו אחרי הבלק אלבום" לא יודע... לפי דעתי בכל אלבום שתיקח יש את השיר המגניב והמספק הזה שאתה תשמע אותו מליון פעם.. ויש את השיר הזה שתשמע פעמיים ותתחרט שהוא נמצא בדיסק בכלל... בלי קשר למטאליקה... ואני לא יודע אם זה קשור להתמסחרות או ללא משנה מה...

a_duck

New member
האמת שזה כן מה שרציתי...

סבבה, מצדי תדבר על הסולמות שהם מנגנים וכל זה... אבל מה הקשר להודעה שלי? אני דיברתי על שינוי סגנון... אתה רוצה להגיד שהיה לך משעמם והחלטת לנתח את כל השירים שלהם, תכתוב בהודעה חדשה... כי התגובה לא הייתה ממש קשורה... ואני דווקא ממש לא אוהב את כל מה שבא אחרי ג´סטיס ואין בחומר החדש שלהם שיר "מגניב" שאני אשמע יותר מפעם אחת אמ...בקשר להתמסחרות...אתה מסכים איתי שבלאק אלבום הוא אלבום יותר קליט מהקודמים? כאילו אם תקח ילדה ששומעת בריטני מה לדעתך היא תאהב יותר, את NOTHING ELSE... או את DAMAGE INC?

Uv Kruvi

New member
חחח....

יש בזה משו...(עם הילדה אני מתכוון) והאלבום באמת יותר קליט... וגם יש הרגשה של מעיין "שינוי"... לא אמרתי שאין...

Crappitallica

New member
היצחקתני!

חיפשתי מוזיקה, ואמרתי לעצמי שמע, אנשים אוהבים מטאליקה, בוא נלך על זה. אכן כל שיר מתחיל ונגמר ובאמצע ובכל חור מי מינור... אמרתי שמע לא נורא אז מה... ואז גם המוזיקה פשוטה (מעבר לסולואים) ואמרתי טוב שמע בכל זאת זה לא פטרוצ´י אבל יאללה נמשיך לשמוע... ואז מה שנשאר זה פשוט לאהוב אותם, לא בשביל האקורדים ולא בשביל הסולואים ולא בשביל המוזיקה המתוחכמת... ונחש מה קרה? אני לא אוהב אותם! אני והכת שלי מזמינים אתכם להצטרף! ביי יובי, שין שין ורויטליקה

a_duck

New member
גם אני ככה...

גם אני אוהב את הדברים שלהם עד הבלאק אלבום...וגם לדעתי ג´סטיס לא אלבום כל כך טוב כמו שעושים אותו...הם כבר פחות מהירים שם והתחילו להיות יותר האבי מת´ראש...

ZZoobi

New member
הירגע חבוב

היי היי ...אתה, רויטל יכולה ללמד אותך פול דברים על מטאליקה אז תירגע דבר ראשון...הפורום רק עלה תן לילדה קצת זמן להתארגן טוב? ואם הפורום נראה לך משעמם ..אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה..אז הבנו?! אני בטוח שאתה תוכל ללמוד הרבה דברים מהפורום הזה ..רויטל פשוט מ-א-ס-ט-ר כשמדובר במטאליקה..ויש לך הרבה ללמוד ממנה אז ´צ´יל אוט דוד´

Zed off

New member
איך אתה יודע?

אתה מכיר אותו? אולי המנהלות יכולות ללמד אותו על מה האישה של ג´יימס אוהבת ללבוש,אבל תאמין לי שבמוזיקה שלהם הוא מבין בסדר גמור...

RevitallicA

New member
את כככללל הדברים של מטאליקה!

דבר ראשון, ההודעות על הבגרויות נוספו עוד לפני שהפורום נפתח רשמית... אלה היו הודעות ניסיון...אז תירגע...הנושא של הפורום *הוא* מטאליקה... דבר שני, אני אוהבת את כל הדברים של מטאליקה... עם כמה שזה ישמע מוזר, אני הכי פחות "מתה" על האלבום השחור...הוא מדהים והכל, אבל הכי אני מתחברת ל master of puppets ול- and justice for all... דבר שלישי, אם יש לך ביקורת על הפורום או משהו דומה, אנחנו מבקשות שתשלח לנו במסר אישי, זה יהיה נוח יותר ונעים יותר. תודה.

צודקת חמודה...

אף אחד לא צריך לסבול השמצות... השמצות הם מחוץ לתחום... סה"כ... if u don´t wana be here... nobody makes u... למען הסדר הטוב Meimis

rainbowgirl

New member
אני הכי אוהבת

את האלבום השחור ואת ג´סטיס 4 אול. ננצל את ההזדמנות כדי להצטרף, אני קורל ,בת 13 אני אוהבת את מטאליקה,צ´ילדרן אוף בודום ,לד זפלין,ג´ימי הנדריקס,הדלתות,ועוד רבים... בהצלחה עם הפורום! קורל

../images/Emo45.gif כל הכבוד :)

זה היה אמור להיות בשירשור קישורים אבל נראה לי שהוא ירד לעזזל שמה למטה עם השירשור הארוך הזה....

ShiN ShiN

New member
תראה, תשמע...

קודם כל, אל תתחיל ישר בפורום דפוק... באמת שהוא רק היום עלה, ולפני זה היה לנו קישור ובגלל זה רק חברים שלנו נכנסו לפורום וניסינו אותו... דבר שני, תראה, מטאליקה היא הלהקה שאנחנו הכי אוהבות, אז כן, אנחנו יודעות דברים עליהם... דבר שלישי, אני אוהבת את מטאליקה של פעם בעיקרון... אני הכי אוהבת את מאסטר וקודמיו... ובאמת, לא מכריחים אתכם להשאר פה... אם לא מוצא חן בעיניכם הפורום, המילון או איך שאנחנו מנהלות את הפורום, תשלחו לנו מסר... תהנו...

לחיזוק דבריה של המלכה :)

תתבגרו קצת... ואם יש לכם בעיות... רויטל כבר אמרה... כל סיבה! תשלחו במסר... ואני בטוח שהן יענו לכם... כמו שצריך Meimis

guitar god

New member
אני מעדיף את 1

מטאליקה עד לאלבום הבלאק אחר כך זה נהיה ממוסחר מסריח כזה יש כמה שירים טובים אבל רק כמה

אני אוהב רק את קיל אמ´ אול

למרות שהשאר (כולל האחרונים, בסדר גמור ויש שם כמה שירים טובים).

למעלה