טוב תגידו מזל טוב לסער!!!!! מזל טוב!!! {עוד פעם...} עד 10000000888 *מגדילה את המספרים*
H h e n y New member 22/10/03 #1 טוב תגידו מזל טוב לסער!!!!! מזל טוב!!! {עוד פעם... } עד 10000000888 *מגדילה את המספרים*
P pini430 New member 22/10/03 #3 מזל טוב ../images/Emo49.gif טוב אני כבר הבאתי לך וחני.. אני חושב שראיתי את קופידון באיזור שלך..
H h e n y New member 22/10/03 #5 מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מי זה *מוציאה את האדח* צריך להרוג אותו סתם ברצינות... מה {אהה וקוראים לי חן.!!}
מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מי זה *מוציאה את האדח* צריך להרוג אותו סתם ברצינות... מה {אהה וקוראים לי חן.!!}
ל לירונר New member 23/10/03 #8 יומולדת שמחחחחחחחחחח ../images/Emo49.gif המון המון אושר ועושר, בריאות והצלחה עד 357, שתזכה להיות מאושר כל החיים
יומולדת שמחחחחחחחחחח ../images/Emo49.gif המון המון אושר ועושר, בריאות והצלחה עד 357, שתזכה להיות מאושר כל החיים
ס סער טובי New member 23/10/03 #9 לא רוצה עד 357!! זה נוראי!! אתם יודעים מה זה בטח להיות כל כך זקנים??? כשאי אפשר לעשות כלום רק ולחכות למוות???????????? אבל שיהיה: תודההההההההההההההההההההההה
לא רוצה עד 357!! זה נוראי!! אתם יודעים מה זה בטח להיות כל כך זקנים??? כשאי אפשר לעשות כלום רק ולחכות למוות???????????? אבל שיהיה: תודההההההההההההההההההההההה
D dylan New member 23/10/03 #10 *אומר מזל טוב לסער* נו חן, בסדר? סער, תקשיב טוב.. המווון וכלמיני אושר ועושר וכל מה שתרצה וחוצמזה אתה מוזמן לקבוע בעצמך עד איזה גיל לחיות ועכשיו שככככללללל המברכים בירכו, אני תוהה אם זה שרשור יומולדת ראשון בפורום..
*אומר מזל טוב לסער* נו חן, בסדר? סער, תקשיב טוב.. המווון וכלמיני אושר ועושר וכל מה שתרצה וחוצמזה אתה מוזמן לקבוע בעצמך עד איזה גיל לחיות ועכשיו שככככללללל המברכים בירכו, אני תוהה אם זה שרשור יומולדת ראשון בפורום..
H h e n y New member 23/10/03 #11 אההמממ לא, תגיד את זה עכשיו בטון שונה כזה....משהו יותר עדין.... מה זאת אומרת אם זה שרשור יומלדת ראשון {דרך אגב אני רוצה ביומולדת שלי זרי פרחים וברכות כמו שצריך- ושרון הוסיפה: די.גיי, ואולמות, ומסיבות....ולהקות...}
אההמממ לא, תגיד את זה עכשיו בטון שונה כזה....משהו יותר עדין.... מה זאת אומרת אם זה שרשור יומלדת ראשון {דרך אגב אני רוצה ביומולדת שלי זרי פרחים וברכות כמו שצריך- ושרון הוסיפה: די.גיי, ואולמות, ומסיבות....ולהקות...}
H h e n y New member 23/10/03 #14 מה זה מספיק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לי יש יומולדת יום לפני סיום ביה"ס ואוי ואבוי מי ששוכח
מה זה מספיק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לי יש יומולדת יום לפני סיום ביה"ס ואוי ואבוי מי ששוכח
P pini430 New member 23/10/03 #15 טוב אז אני בטח אשכח.. אז.. יום הולדת שמח חן אושר ועושר והרבה בריאות
H h e n y New member 23/10/03 #16 ../images/Emo12.gifאני מניחה שתודה......./images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא אמרנו לך לא להשים תמונות של מאיה אתה בכוח רוצה שאני אקבל התקף לב ובכלל אני מבינה שאתה רוצה: להירצח/להיעלם/ לא לקבל חשמל חינם בכוח אה אפשר לסדר....
../images/Emo12.gifאני מניחה שתודה......./images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא אמרנו לך לא להשים תמונות של מאיה אתה בכוח רוצה שאני אקבל התקף לב ובכלל אני מבינה שאתה רוצה: להירצח/להיעלם/ לא לקבל חשמל חינם בכוח אה אפשר לסדר....
P pini430 New member 23/10/03 #17 נו,את יודעת מה יגרום לי להפסיק.../images/Emo8.gif להביא את התמונות האלה..
H h e n y New member 24/10/03 #19 ../images/Emo12.gif אתה לא יודע מה התאריך שלי../images/Emo35.gif 5.7.89{אני לא קטנה } ופיני, מה יגרום לך להפסיק
../images/Emo12.gif אתה לא יודע מה התאריך שלי../images/Emo35.gif 5.7.89{אני לא קטנה } ופיני, מה יגרום לך להפסיק
ס סער טובי New member 24/10/03 #20 5.7? יום לפני סיום לימודים??? אתם מסיימים ב-6.7????????????????????