אולי היא התכוונה לתאריך עברי
P pini430 New member 24/10/03 #22 הרבה חשמל ובחינם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואגב יש לי תמונות גרועות בהרבה מהתמונה הזו.. אז כדאי מאוד שתיעני לדרישותיי..
הרבה חשמל ובחינם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואגב יש לי תמונות גרועות בהרבה מהתמונה הזו.. אז כדאי מאוד שתיעני לדרישותיי..
H h e n y New member 25/10/03 #23 שכח מיזה... ../images/Emo46.gif עכשיו דווקא לא אני דורשת שתפסיק וסער- חמוד- התכוונתי, כמו שלירון, אמר לתאריך העיברי ואני כן חוגגת אותו ככה שאני מצפה לקבל פעמים מזל"ט
שכח מיזה... ../images/Emo46.gif עכשיו דווקא לא אני דורשת שתפסיק וסער- חמוד- התכוונתי, כמו שלירון, אמר לתאריך העיברי ואני כן חוגגת אותו ככה שאני מצפה לקבל פעמים מזל"ט
ס סער טובי New member 25/10/03 #24 אממממ אבל רק דבר אחד כשאמרת יום לפני סיום בית הספר... זה יוצא רק השנה... נכון? כי הרי בית הספר לא נגמר לפי שנה עברית... או שאולי ככה זה אצלכם?
אממממ אבל רק דבר אחד כשאמרת יום לפני סיום בית הספר... זה יוצא רק השנה... נכון? כי הרי בית הספר לא נגמר לפי שנה עברית... או שאולי ככה זה אצלכם?
H h e n y New member 25/10/03 #25 לאאאא אתה לא מבין עפ"י התאריך העיברי שלי נופל על על התאריך הלועזי יום לפני סיום בי"הס- ב' תמוז- 21.6 מבין???????????
לאאאא אתה לא מבין עפ"י התאריך העיברי שלי נופל על על התאריך הלועזי יום לפני סיום בי"הס- ב' תמוז- 21.6 מבין???????????
H h e n y New member 26/10/03 #29 הלוואי עליי.....מקנאה...../images/Emo153.gif טוב.. אבל אתה לא נחשב...