כאשר תרצי, נשמח שתצטרפי.
R RichardSmith New member 25/5/07 #29 טוב, כרגע את צעירה... בהחלט תלוי ברצון הוריך. אבל כאשר תיהי בת 18 ותרצי לבוא למפגש הפורום, אם כולנו עדיין נהיה חברים כאן... אז נשמח להפגש.
טוב, כרגע את צעירה... בהחלט תלוי ברצון הוריך. אבל כאשר תיהי בת 18 ותרצי לבוא למפגש הפורום, אם כולנו עדיין נהיה חברים כאן... אז נשמח להפגש.
א אלמוני היחידה New member 25/5/07 #30 טקסס הולדם הוא אפשר לומר הסוג הרשמי של הפוקר מכיוון שהו זה שמשוחק בכל התחרויות והוא דורש הכי הרבה שכל.
טקסס הולדם הוא אפשר לומר הסוג הרשמי של הפוקר מכיוון שהו זה שמשוחק בכל התחרויות והוא דורש הכי הרבה שכל.
מ מתן4ל New member 25/5/07 #25 ***איך אתם הגעתם לדירוג שלכם?*** נדמה לי שלא הדגשתי את זה מספיק בהודעה שלי, אבל השרשור משעמם *בגלל* שאתם לא מסבירים, שכל אחד יסביר רקג איך הוא הגיע לדירוג שלו... (לא חייב לצאת מזה דיון פילוסופי מעניין - אתם מוזמנים סתם לענות ולהעלם אח"כ )
***איך אתם הגעתם לדירוג שלכם?*** נדמה לי שלא הדגשתי את זה מספיק בהודעה שלי, אבל השרשור משעמם *בגלל* שאתם לא מסבירים, שכל אחד יסביר רקג איך הוא הגיע לדירוג שלו... (לא חייב לצאת מזה דיון פילוסופי מעניין - אתם מוזמנים סתם לענות ולהעלם אח"כ )