טוב תראו יש לי משחק אני גם בפורום ש

טוב תראו יש לי משחק אני גם בפורום ש

של עדן לנצח ופרדייז הוטל ושם המציאו משחק אני אומרת שאלה של שתי דמיות ואתם עונים מי עדיפה ושואלים עוד שאלה... רובין או קמיל?

../images/Emo44.gifקמיל..

מהסיבה שאת קמיל אפשר להשפיל לפחות.. רובין הייתה פשוט טיפשה שגם שירדו עליה היא לא הבינה את זה..
אני אוהבת לראות את קמיל נושכת שפתיים שג'ניס יורדת עליה

oren456

New member
טוב הנה שלי

לדעתי קמיל כי רובין היא סתם בכיינית כמו קייטי . והנה השאלה שלי: אם הייתה(גם לבנים וגם לבנות) לך הזדמנות לשנות משהו אצל כל אחת מהמתמודדות ,מה היית משנה? תשובה שלי: ג'אנשה- לא הייתי משפר כלום שרה-כנ"ל יואנה-הייתי משנה לה את השיער,ולא כמו קקדו חחח אפריל- לא משנה כלום סיומארה-חחח הייתי עשה לה טיפול 10,000 קמיל- את השפתיים בת'אני-את השדיין אנה-לא משנה כלום התר- כלום שנדי- הייתי מבקש ממנה לישון מרסדס- לא משנה כלום,היא פשוט אורגזמה לעיניים שלי חחחחחחח קייטי- הייתי מביא לה כל שנייה טישו לבכי שלה

טוב תראו לא כל כך הבנתם את המשחק אז

הנה ההוראות למשחק...::: אני ירשום עכשיו שתי שמות ואתם תכריעו מי יותר מצאת חן בעיניכם נגיד ואותי שאלו את השאלה ...רובין או קמיל? אני לפי דעתי ירשום רובין ואז ירשום יואנה או שרה?... זה למשל:... אז עכשיו תענו על רובין או קמיל ותמשיכו הלאה ....ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

6565

New member
רובין או קמיל....

זה די קשה כי אני שונאת את שתיהן!
טוב אז בכל מקרה אני בוחרת את רובין כי היא ה-ר-ב-ה פחות מעצבנת ומתנאשת מקמיל

special16

New member
פחחחחחחח

מה רע בשפתיים של קמיל?! זה אחד מהדברים הכי יפים בה ..!!! והחזה של בתאני?? מה רע????? היא צריכה להיות שטוחה?????????

טוב שניהם מתוקות ממש אבל

אני קובעת שמרסדס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 היא יותר טובה והרבה הרבה יותר יפה... סורי קאסי אהבתי גם אותך..!!! והשאלה.. שאנון או קייטי?

אז לשאלה:

בת'אני. והשאלה שלי: מרסדס או מרסדס? (ברור שהיא הכי יפה!) חחח... סתם... איליס או שנדי???

למעלה