יואנה איליס או אפריל?
M MaYuShKuSh New member 22/12/04 #27 ג'יזל... והשאלה... ניקול(ככה קרו לה? הבלונדה מהעונה שעברה.. או בת'אני? למרות שזה די ברור...
O oren456 New member 22/12/04 #28 ../images/Emo58.gifבתאני והשאלה שלי: קמיל או אווה (הזוכה של העונה השלישית)
מ מכורה לפיתוי שלך New member 22/12/04 #29 אווה, למי שלא יודע.. מתמודדת בעונה השלישית... ג'יי אלכסנדר או ג'יי מנואל?? (מסלול) (איפור)
T The coffee house New member 22/12/04 #30 אמממ ג'יי אלכסנדר../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif אהה ג'ניס דיקנסון או קימורה לי סימונס(שופטת מהעונה הראשונה) זאתי מימין ליד טיירה למי שלא זוכר/ת
אמממ ג'יי אלכסנדר../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif אהה ג'ניס דיקנסון או קימורה לי סימונס(שופטת מהעונה הראשונה) זאתי מימין ליד טיירה למי שלא זוכר/ת
6 6565 New member 23/12/04 #32 מרסדס או קיסי... אממ... הבחירה קשה מאוד אבל מבחינה חברתית קיסי מנצחת כי כולם אהבו אותה ובכו כשהעיפו אותה אבל גם מרסדס חמודה
מרסדס או קיסי... אממ... הבחירה קשה מאוד אבל מבחינה חברתית קיסי מנצחת כי כולם אהבו אותה ובכו כשהעיפו אותה אבל גם מרסדס חמודה
H Hadassmn New member 24/12/04 #37 כ"כ... אבל כ"כ... ג'נאשה היא היתה הכי יפה שם לדעתי וחוץ מזה העיפו אותה רק בגלל ג'ניס דיקנסון ובגלל הגובה שלה!
כ"כ... אבל כ"כ... ג'נאשה היא היתה הכי יפה שם לדעתי וחוץ מזה העיפו אותה רק בגלל ג'ניס דיקנסון ובגלל הגובה שלה!