אני לא סותר את עצמי
תקרא טוב את מה שכתבתי החל מההודעה הראשונה שלי בשירשור הזה...
ניסינו, טעינו... צריך לנסות דרך אחרת על מנת לשמור על ביטחון מדינת ישראל.
אבל עדיין הגישה שלי שונה מהותית מהגישה שלך. אסור להתעלם מהם אפילו שהם לא רוצים אותנו כאן וצריך להכיר בעובדה שהם לא יילכו לשום מקום.
אני לא סותר את עצמיאתה שם לב שאתה סותר את עצמך?
ראשית, אתה אומר שאני מכליל. לא, זה אתה מכליל אותם תחת הכותרת של "המחשבה שלהם על חיים תחת שלטון חמאס גורמת להם להעדיף את ישראל גם אם לא יודו בכך." ברור שטוב להם יותר תחת שלטון ישראלי. הם מקבלים בריאות, הם מקבלים חשמל, עבודה... אף אחד לא חוטף להם את הילדים ומשתמש בהם בתור מגנים אנושיים ולא מלמד אותם לשנוא מגיל 3... אם תגיד את המשפט הזה לחברים השמאלנים שלך, הם הרי יסקלו אותך באבנים.
אתה הרי הודית עכשיו שכל תהליך השלום מיותר לחלוטין ושני העשורים האחרונים, הטבולים בדם משני הצדדים הם טעות אחת נוראית. חיו להם הערבים תחת השלטון הישראלי והיה להם טוב. הם רצו להעיף אותנו לים אבל ידעו טוב מאוד שאין להם סיכוי והכל היה בסדר. היו פה קצת אבנים שעפו ופיגועים פה ושם, אבל זה היה זניח לעומת מה שוקרה עכשיו. אז שלום לך רותם וברוך הבא למחנה המפוקח. יש פה מי שנפל לו האסימון ב- 2001. יש מי שב- 82. לך זה קרה בפורום תח"צ ב- 2015. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.![]()
תקרא טוב את מה שכתבתי החל מההודעה הראשונה שלי בשירשור הזה...
ניסינו, טעינו... צריך לנסות דרך אחרת על מנת לשמור על ביטחון מדינת ישראל.
אבל עדיין הגישה שלי שונה מהותית מהגישה שלך. אסור להתעלם מהם אפילו שהם לא רוצים אותנו כאן וצריך להכיר בעובדה שהם לא יילכו לשום מקום.