טוב, תשמעו -

דוVשה

New member
טוב, תשמעו -

אחרי שירדתי על חצי חבילת ביסלי גריל [שליתה!!!!11] ואני מתמסטלת מהריח של המוס לשיער [יש לו ריח שאני ממש אוהבת, חבל שהחומר לא מחזיק ממש טוב] ואוחתי הלכה לישון ואין לי עם מי להריץ צחוקות בשעה זו בלילה [מה נסגר עם זה שכולם ישנים!? הלווו (
רעווותתתת את לא אמורה להיות ערה?) ] ומתחילים לרוץ לי כל מיני שירים בראש ומתחשק לי לעשות מסיבה אני אאלץ לכתוב שאלון!
- מה הביסלי הכי שולת!!!11?
- הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים? [וכן, אם אתם קוראים את זה בבוקר אז תחשבו כאילו זה לילה!].
- איזה שיר הייתם מתים שיקדישו לכם?
- מאיזה שיר הייתם מתרגשים רצח אם היה מוקדש לכם?
- מה יותר טעים: בריזר [לא משנה איזה טעם], מרטיני ביאנקו או קלואה?
- אם חבר/ה טוב/ה שלכם היה/תה מיידע/ת אתכם שהיא/הוא יוצא/ת עם מוסלמי, מה הייתם אומרים?
- בעד ניתוחים פלסטיים?
- שרית חדד או אייל גולן?
- שלומי שבת או ארקדי דוכין?
- עופר שכטר או יהודה לוי?
- סיינפלד או חברים?
- טימבקטו או זימבאוואה?
- צבא או אזרחות?
- ירושלים או יפו?
- אתם אנשים של בוקר או של לילה?
- זעתר או קינמון? טוב דיייייייי~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!! אין לי כוח יותר! היו שלום!

דוVשה

New member
../images/Emo20.gif

- מה הביסלי הכי שולת!!!11? ביסלי גריל וביסלי בצל!.
- הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים? [וכן, אם אתם קוראים את זה בבוקר אז תחשבו כאילו זה לילה!]. - 'הלילה זה הזמן, הלילה זה הזמן להרים ת'ידים לשממממייייייםםםםםםם, הלילה זה הזמן, הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לששממממיייםםםם, אז אני אומר[!] אור! תן לנו אור!!!! חלהלהלהלהלהלהלהלהלהל. - איזה שיר הייתם מתים שיקדישו לכם? Insatiable. - מאיזה שיר הייתם מתרגשים רצח אם היה מוקדש לכם? To the edge of the world, של פיית' נו מור. - מה יותר טעים: בריזר [לא משנה איזה טעם], מרטיני ביאנקו או קלואה? מרטיני ביאנקו. - אם חבר/ה טוב/ה שלכם היה/תה מיידע/ת אתכם שהיא/הוא יוצא/ת עם מוסלמי, מה הייתם אומרים? הייתי צריכה לדון על זה איתה עמוקות. - בעד ניתוחים פלסטיים? למי שזה עושה טוב, בכייף. - שרית חדד או אייל גולן? שרית המלכה!. למרות שהחדש של אייל גולן אחלה. - שלומי שבת או ארקדי דוכין? גם וגם. - עופר שכטר או יהודה לוי? אפאחד. - סיינפלד או חברים? איזו שאלה אכזרית! :( - טימבקטו או זימבאוואה? בית יתומים באפריקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. - צבא או אזרחות? טיול בחו"ל. - ירושלים או יפו? אממממ.... תלוי למה. - אתם אנשים של בוקר או של לילה? של בוקר הרבה יותר מלילה, ומסתבר גם של לפנות בוקר!. - זעתר או קינמון? שאלה לא פיירית! נהדרת שכמותי =].

behappy

New member
כשאתה באאאאאאאאאאאאא:|

- מה הביסלי הכי שולת!!!11? פלאפל ובצל וגם גריל הולך!!! ביסלי באמת שולת!! הא וגם פיצה! כמה שנים לא אכלתי ביסלי פיצה או ביסלי בכלל, אני צריכה שוב לגור עם בחורים! - הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים? [וכן, אם אתם קוראים את זה בבוקר אז תחשבו כאילו זה לילה!]. עכשיו עכשיו! יווו ביום הסטודנט הייתה הופעה מהממת של שוטי הנבואה והיה גשם והיה כל כך כלכ כך כייף!!! - איזה שיר הייתם מתים שיקדישו לכם? thank you של לד זפלין
וגם את תיכנסי כבר לאוטו וניסע של מאיר אריאל וגם קרן שמש מאוחרת של שלום. אין, אני אמס ואהיה של האיש שיקדיש לי אותם לנצח - מאיזה שיר הייתם מתרגשים רצח אם היה מוקדש לכם? כנל כנל!! - מה יותר טעים: בריזר [לא משנה איזה טעם], מרטיני ביאנקו או קלואה? בריזר זה חביב, ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד !! אוהבת מרטיני ביאנקו - אם חבר/ה טוב/ה שלכם היה/תה מיידע/ת אתכם שהיא/הוא יוצא/ת עם מוסלמי, מה הייתם אומרים? מאחלת לה את כל ההצלחה שבעולם,.. - בעד ניתוחים פלסטיים? כן, אם זה יכול לשפר מראה ובעיקר דימוי עצמי, למה לא. אני רוצה אחד באף!!!! - שרית חדד או אייל גולן? אייל גולן הכפרה! - שלומי שבת או ארקדי דוכין? ארקדי של פעם, ושלומי שבת הולך טוב בהקשרים מסוימים - עופר שכטר או יהודה לוי? עופר שכטר שולתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! - סיינפלד או חברים? סיינפלד! נהההה |ניומן|! - טימבקטו או זימבאוואה? עם קיפודיתה באפריקה בבית יתומים!!!! - צבא או אזרחות? אזרחות, בענק!! - ירושלים או יפו? יפו
, אחחחח=]]] למרות שירושלים כפרעליה, ואני גרה בה, ועכשיו למשל- קריר פה ויש רוח כזו של לילה ומתחיחל להיות אור!!! יו!!!! התרגשויות כמה זמן לא ראיתי זריחה!!! - אתם אנשים של בוקר או של לילה? של בוקר, אבל לילה מדי פעם עושה לי טוב - זעתר או קינמון? שניהם, אבל באוכלים אחרים!

behappy

New member
אודרוב!!!

עוד קצת שאלות!! - נכון זריחה זה דבר מהמם? - מה עושים כשקולטים שישנתם איזה 3 שעות בלילה ויש לכם יום שלם לתפקד למחרת? - ספר אחד לאי בודד: - דיסק אחד לאי בודד ואל תתחכמו איתי בקטע של סידי ענק עם כל הדיסקים שלכם או אמפי וכאלה. דיסק! רגיל! - מאכל אחד לאי בודד: - בגד אחד לאי בודד: [מה נסגר עם האי בודד הזה?!??!] - ספורט ימי אהוב: - טעם סוכריה אהוב: - צבע וילונות אהוב: - כמה זמן מותר לצאת עם כמה אנשים במקביל עד שמחליטים ביניהם? - אם הייתם צריכים לשכור דירה, על מה [חוץ מהבסיסיים כמו שירותים אמבטיה] לא הייתם מוותרים? - יומן, או פתקים וממואים בכל פינה? - מה קניתם בשבוע הספר? יללה בעיי!!!

behappy

New member
טוב!

- נכון זריחה זה דבר מהמם? הוווווווווו כן
- מה עושים כשקולטים שישנתם איזה 3 שעות בלילה ויש לכם יום שלם לתפקד למחרת? אוי אני הולכת לשלם ביוקר עוד כמה שעות:| - ספר אחד לאי בודד: בלע איתי!!!! ספר משפחתי של קישון נניח. לא רוצה להיות באי בודד בכלל, זה גועל! - דיסק אחד לאי בודד ואל תתחכמו איתי בקטע של סידי ענק עם כל הדיסקים שלכם או אמפי וכאלה. דיסק! רגיל! סעמק.@!#!@#!@^&$ ברוס דיקנסון! - מאכל אחד לאי בודד: לחם! כי לא יהיה שם! - בגד אחד לאי בודד: תחתונים [מה נסגר עם האי בודד הזה?!??!] - ספורט ימי אהוב: שיט! ושחיה, וגלשן רוח!! - טעם סוכריה אהוב: פטל, וקפה - צבע וילונות אהוב: סגולים בהירים ובכלל בהירים למיניהם!! - כמה זמן מותר לצאת עם כמה אנשים במקביל עד שמחליטים ביניהם? :| - אם הייתם צריכים לשכור דירה, על מה [חוץ מהבסיסיים כמו שירותים אמבטיה] לא הייתם מוותרים? בלבית נורמלי!!! - יומן, או פתקים וממואים בכל פינה? לאחרונה, פתקים - מה קניתם בשבוע הספר? 2 ספרים שווים! של בובדילן והחדש של יונתן גפן כפרהעליהם!

דוVשה

New member
אור תן לנו אור! אז אני אומר אורי אורי אור!

- נכון זריחה זה דבר מהמם? כה. - מה עושים כשקולטים שישנתם איזה 3 שעות בלילה ויש לכם יום שלם לתפקד למחרת? אני שואלת את אותה השאלה. - ספר אחד לאי בודד: ס-ו-ז-נ-ה ה-ב-ו-כ-י-י-ה! [אה, ובעצם יש גם את 'צבוטותי', זה ספר אחלה מן אחלה לאי בודד]. - דיסק אחד לאי בודד ואל תתחכמו איתי בקטע של סידי ענק עם כל הדיסקים שלכם או אמפי וכאלה. דיסק! רגיל! - אולי של פיית' נו מור, או בעצם של הביטלס. מיקס של הביטלס. חופשי. או בעצם מיקס פשוט של כל מיני!!!!!!!!!!!. - מאכל אחד לאי בודד: פיצעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. - בגד אחד לאי בודד: תחתונים, חזיה ופישפישמינה. [מה נסגר עם האי בודד הזה?!??!] - ספורט ימי אהוב: שחייה?. - טעם סוכריה אהוב: ריבת חלב הפתיעה אותי לטובה. - צבע וילונות אהוב: הההווו זה מאוד תלוי בסביבה שבה הם נתלים. - כמה זמן מותר לצאת עם כמה אנשים במקביל עד שמחליטים ביניהם? אורגיה המונית!. - אם הייתם צריכים לשכור דירה, על מה [חוץ מהבסיסיים כמו שירותים אמבטיה] לא הייתם מוותרים? חחחחחח זו לא שאלה בשבילי =]. - יומן, או פתקים וממואים בכל פינה? יומן יותר טוב, אבל פתקים וממואים יותר זמין. - מה קניתם בשבוע הספר? נ-א-ד-ה. כמה עצוב כמה :/.

noosh

New member
מעניין מתי השעון המעורר יצלצל

- נכון זריחה זה דבר מהמם?
, אבל אינ מעדיפה לישון. - מה עושים כשקולטים שישנתם איזה 3 שעות בלילה ויש לכם יום שלם לתפקד למחרת? אני לא יודעת גודאמיט!!!!!!!!!!!!! זה בדיוק מה שקרה עכשיו
- ספר אחד לאי בודד: EL&IC - דיסק אחד לאי בודד ואל תתחכמו איתי בקטע של סידי ענק עם כל הדיסקים שלכם או אמפי וכאלה. דיסק! רגיל! הממ. Days of Future Passed, של המודי בלוז - מאכל אחד לאי בודד: מלון - בגד אחד לאי בודד: טרינינג [מה נסגר עם האי בודד הזה?!??!] לא יודעת, אפשר לישון בו? - ספורט ימי אהוב: לא אוהבת מים
- טעם סוכריה אהוב: כמה שיותר חמוץ - צבע וילונות אהוב: לבן-שקוף - כמה זמן מותר לצאת עם כמה אנשים במקביל עד שמחליטים ביניהם? לא יודעת :| לא ניסיתי את האסטרטגיה הזאת - אם הייתם צריכים לשכור דירה, על מה [חוץ מהבסיסיים כמו שירותים אמבטיה] לא הייתם מוותרים? חלונות. סתם, סביר להניח שהייתי מוותרת על כל דבר שכזה אם התנאים היו מספיק טובים והיא לא הייתה מתפרקת. אבל בעקרון, חלונות. - יומן, או פתקים וממואים בכל פינה? פתקים וממואים, לא הסתדרתי עם יומן אף פעם - מה קניתם בשבוע הספר? כלום, אני כזאת קמצנית
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
את לא חושבת שאת קצת אובססיבית עם הקטע הזה של

"לישון"?! יאללה יאללה
וואלקאם טו מיי וורלד וזה

ושיהיה יום טוב!

- נכון זריחה זה דבר מהמם? הממ.. אם זה אומר שאני צריכה להיות ערה בסביבות ארבע חמש בבוקר זה הופך את זה ללא מהמם בעליל, עדיף כבר שקיעה
- מה עושים כשקולטים שישנתם איזה 3 שעות בלילה ויש לכם יום שלם לתפקד למחרת? מקללים את מי שגרם לך להיות ערה ועוברים את היום כמו גדולים. - ספר אחד לאי בודד: הארי פוטר 7- מה! איך אני אשרוד בלי לדעת מה יעלה בגורלו של הארי?!
- דיסק אחד לאי בודד ואל תתחכמו איתי בקטע של סידי ענק עם כל הדיסקים שלכם או אמפי וכאלה. דיסק! רגיל! טרייסי צ'פמן- הראשון. או Roxette - Don't Bore Us - Get to the Chorus! - מאכל אחד לאי בודד: נס קפה. אפשר לשרוד על זה ימים שלמים.. - בגד אחד לאי בודד: בגד ים. ופישמינה זה רעיון מעולה
[מה נסגר עם האי בודד הזה?!??!] - ספורט ימי אהוב: לצוף על הגב כשהאוזניים בתוך המים ולא שומעים כלום חוץ מהשקט. - טעם סוכריה אהוב: תות, תפוח ואפרסק. - צבע וילונות אהוב: כתום [זה צבע כל כך שמח!] - כמה זמן מותר לצאת עם כמה אנשים במקביל עד שמחליטים ביניהם? פגישה אחת מקסימום שתיים נראה לי. - אם הייתם צריכים לשכור דירה, על מה [חוץ מהבסיסיים כמו שירותים אמבטיה] לא הייתם מוותרים? מטבח שאפשר לבשל בו בכיף ומספיק מקום בפינת אוכל כדי שיהיה אפשר לארח אנשים. - יומן, או פתקים וממואים בכל פינה? גם וגם. - מה קניתם בשבוע הספר? שני ספרים יפים יפים. שירי אהבה של יהודה עמיחי ופונטנלה של מאיר שלו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
פעם הבאה שאלון מושקע יותר, בבקשה!!!!!

נכון זריחה זה דבר מהמם? אני מעדיפה לישון. בניגוד לשאר הפורום הזה
- מה עושים כשקולטים שישנתם איזה 3 שעות בלילה ויש לכם יום שלם לתפקד למחרת? סטורי אוף מיי לייףףףףףף - ספר אחד לאי בודד: משהו של מאיר שלו. לוקח הרבה זמן לקרוא וזה גם מאמם - דיסק אחד לאי בודד ואל תתחכמו איתי בקטע של סידי ענק עם כל הדיסקים שלכם או אמפי וכאלה. דיסק! רגיל! אפשר MP3? - מאכל אחד לאי בודד: מאכל אחד? אני אמות תוך יום מרעב
- בגד אחד לאי בודד: חבל שלכולם יש את אותם בגדים חבל שאי אפשר ללכת ערומים (אי אפשר אי אפשררררררר) [מה נסגר עם האי בודד הזה?!??!] - ספורט ימי אהוב: שיזרקו אותי מרפסודות באילת, זה עושה אחלה סימנים כחולים. - טעם סוכריה אהוב: תותתתת - צבע וילונות אהוב: מה אכפת לי?! - כמה זמן מותר לצאת עם כמה אנשים במקביל עד שמחליטים ביניהם? פחחחחחחח מה זה פה, פיבי מחברים? - אם הייתם צריכים לשכור דירה, על מה [חוץ מהבסיסיים כמו שירותים אמבטיה] לא הייתם מוותרים? לא יודעת. קודם שיהיה לי כסף לשכור דירה. - יומן, או פתקים וממואים בכל פינה? פתקים!!!!!!!! - מה קניתם בשבוע הספר? נראה לי שזאת השנה הראשונה בחיי שלא הייתי בשבוע הספר

noosh

New member
מה ישנים, מה?! אני ערה כבר שעה וחצי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

- מה הביסלי הכי שולת!!!11? גריל. כאילו, ז שנראה כמו פוזילי. - הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים? [וכן, אם אתם קוראים את זה בבוקר אז תחשבו כאילו זה לילה!]. לא, הלילה אינ אישן. או מקווה לישון. - איזה שיר הייתם מתים שיקדישו לכם? Wond'ring Aloud - מאיזה שיר הייתם מתרגשים רצח אם היה מוקדש לכם? וואי אני לא יכולה לחשוב על שירים עכשיו, נו! - מה יותר טעים: בריזר [לא משנה איזה טעם], מרטיני ביאנקו או קלואה? יין - אם חבר/ה טוב/ה שלכם היה/תה מיידע/ת אתכם שהיא/הוא יוצא/ת עם מוסלמי, מה הייתם אומרים? תפדאל? סתם, אין לי מושג. סביר להניח שהיא מתבוללת, מה זה פה?! - בעד ניתוחים פלסטיים? אם זה מה שיעשה לאנשים טוב... אבל בעקרון לא, לא הייתי עושה אחד כזה ואנ ימאמינה שצריך להשלים עם המגרעות שלך - שרית חדד או אייל גולן? אתם יודעים שהשבוע הייתי בטוחה שבועז שרעבי הוא זוהר ארגוב? לא נעים
- שלומי שבת או ארקדי דוכין? שלומי שבן - עופר שכטר או יהודה לוי? עפר שכטר, כאילו דה!!!! - סיינפלד או חברים? סיינפלד, סיינפלד, סיינפלד, ואם עוד מישהו אחד יגיד לי שחברים יותר טוב, אני מושיבה אותו מול לופים של "ההתערבות". - טימבקטו או זימבאוואה? בוליביה - צבא או אזרחות? צבא
- ירושלים או יפו? ירושלים, אבל גם את יפו אני מחבבת עד מאוד - אתם אנשים של בוקר או של לילה? לילה, לישון, למה לא ישנתי
- זעתר או קינמון? הממ, נראה לי שקינמון, אבל ממש מעט. או זעתר, בעצם. לא יודעת, לא יכולה לחשוב על אוכל עכשו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
חברים זה יותר טוב חברים זה יותר טוב!!!!!!

אבל אני מוכנה לשבת מול לופים של ההתערבות בכיף
נו מה, גם סיינפלד זה טוב.

רעוּת

New member
(אני מאמינה בדו קיום!)

אה, וגם- חלמתי שאני רואה שני פרקים ברצף של חברים!!!!!!! פלא שאני כ"כ שמחה וטובת לבב בשעות כאלה?

אווו לה לה לה גם אני רוצה

לחיות נכון
- מה הביסלי הכי שולת!!!11? פיצה ובצל. ופעם היה טאקו והוא היה הכי טעים בעולם! - הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים? [וכן, אם אתם קוראים את זה בבוקר אז תחשבו כאילו זה לילה!]. ברור, גם היום זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים. - איזה שיר הייתם מתים שיקדישו לכם? זה לא ממש משנה איזה שיר, העיקר שהוא מוקדש לי. - מאיזה שיר הייתם מתרגשים רצח אם היה מוקדש לכם? כנ"ל.. - מה יותר טעים: בריזר [לא משנה איזה טעם], מרטיני ביאנקו או קלואה? לא שותה אלכוהול. אבל זה כן מזכיר לי שפעם שתיתי בריזר אפרסק וזה מיסטל אותי לחלוטין [חצי בקבוק!]. - מה הייתם אומרים, אם חבר/ה טוב/ה שלכם היה/תה מיידע/ת אתכם שהיא/הוא יוצא/ת עם מוסלמי?
אני מנסה לדמיין את אחת החברות שלי במצב כזה אבל לא מצליחה...בכל מקרה תהיה שיחה ארוכה, ואין לי מושג איך אני אגיב. - בעד ניתוחים פלסטיים? אם זה גורם למישהו להרגיש טוב לגבי עצמו אז אין שום סיבה שאני אהיה נגד. - שרית חדד או אייל גולן? לא היא ולא הוא. אבל אם כבר חייבים אז שרית [נראה לי..] - שלומי שבת או ארקדי דוכין? ארקדי - עופר שכטר או יהודה לוי? לא ולא. טום וולינג
- סיינפלד או חברים? חברים ברור. - טימבקטו או זימבאוואה? אי אפשר לבחור בין לונדון לפריז? - צבא או אזרחות? אזרחות זה כאב ראש. באמת. - ירושלים או יפו? ירושליםםםםםםםםםם [הנה אני בא!] - אתם אנשים של בוקר או של לילה? צהריים - זעתר או קינמון? לא מתה על קינמון אבל תלוי על מה ואיך. וזעתר זה יאמי! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה