טוב, תשמעו -

רעוּת

New member
../images/Emo18.gif גזענות בדרך ../images/Emo6.gif

-מה הביסלי הכי שולת!!!11? לא אוהבת ביסלי, הוא בכלל לא שולתתת!!!!321 - הלילה זה הזמן להרים ת'ידיים לשמיים? [וכן, אם אתם קוראים את זה בבוקר אז תחשבו כאילו זה לילה!]. - לא, זה זמן לישון. - איזה שיר הייתם מתים שיקדישו לכם? ברית עולם
- מאיזה שיר הייתם מתרגשים רצח אם היה מוקדש לכם? ברית עולם
- מה יותר טעים: בריזר [לא משנה איזה טעם], מרטיני ביאנקו או קלואה? בריזר, הוא לא עושה בחילה
- אם חבר/ה טוב/ה שלכם היה/תה מיידע/ת אתכם שהיא/הוא יוצא/ת עם מוסלמי, מה הייתם אומרים? שיהנו להם. אבל דובשה אומרת שערבי טוב זה ערבי מת, אז לא יודעת. - בעד ניתוחים פלסטיים? חבל על הכסף - שרית חדד או אייל גולן? איכסססססססססס - שלומי שבת או ארקדי דוכין? מי אוהב אותך יותר ממנייייייייי - עופר שכטר או יהודה לוי? יהודה לוי. אבל בלי נינט ורק ביוסי וג'אגר - סיינפלד או חברים? חברים!!!!!!! אבל גם סיינפלד, כי אני בעד דו קיום. - טימבקטו או זימבאוואה? טימבקטו נראה לי? איפה זה בכלל? - צבא או אזרחות? אזרחות, כאילו, דההההה - ירושלים או יפו? בשניהם יש מלא ערבים. וערבי טוב זה ערבי מת, לא? - אתם אנשים של בוקר או של לילה? לילההההההה אצלי במיטה. - זעתר או קינמון? איכס

דוVשה

New member
יהודי! לא הורג ערבי! יהודי! רק אם הוא מוכרח

ממש וצריך כדי לטהר את העולם וכאלו! יהודי!

רעוּת

New member
אני לא חושבת שזאת הסיבה שהם הורגים אחד את

השני. אני חושבת שהסיבה היא הרבה יותר עמוקה מזה- זה בגלל שהם מטומטמים!!!!!

רעוּת

New member
את התחלת!!!!!!

וג'אסט פור דה רקורד- אני השמאלנית פה ואת הפשיסטית.

דוVשה

New member
כן כן, ממש שמאלנית.

שקוראת לערבים מטומטמים. השמאל היפה את. שמאלה לים - להשליך אותם לשם! זה מה שאת. בושה.

דוVשה

New member
יפת נפש הייתי תמיד,

אם כאלו שקוראים לערבים מטומטמים הם יפי נפש - אז אני על אחת כמה וכמה.

paperdoll

New member
קצת לא נעים להגיד

אבל "בריזר, מרטיני ביאנקו או קלואה"???? איזה נקבה!!!!!

דוVשה

New member
אכן,

אין ביכולתי להגיד 'ברוך שלא עשני אישה' - אנוכי אכן נקבה. עם מרטיני ביאנקו

behappy

New member
ולא רק שהוא טעים המרטיני ביאנקו הזה

הוא גם אחד הזולים!! כפרה עליו! [וזו הפעם האחרונה שאני אומרת כפרה על X היום
]

דוVשה

New member
בחיי,

לא חושבת שטעמתי אלכוהול יותר טעים מזה. מצד שני, בהתחשב בעובדה שלא שתיתי בערך מיליון וחצי שנים....

רעוּת

New member
אם את כזאת נקבה

לכי כבר לעשות ספונג'ה!!!!!!!! אבל עם מוזיקה איכותית. לא מזרחית. יאללה בטהובן!!!!!!!!!

דוVשה

New member
לא לא...

כמה אפשר להסביר... אשכנזיים לא עושים ספונג'ה - יש להם מישהו שעושה את זה עבורם. נו באמת!

למעלה