טוב,
שירשור התפקדות/היכרות

the ror

New member
טוב, ../images/Emo41.gifשירשור התפקדות/היכרות../images/Emo41.gif

שם: גיל: איזור מגורים: ת. לידה: קשר לתרבות התימנית: תחביבים: מסנ'/אייסי: מסר לאומה: פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק:

the ror

New member
אוקיי, אתחיל...

שם:דרור גיל:20 איזור מגורים:יבנה(העיר) ת. לידה:15.8.86,יא באב קשר לתרבות התימנית:קשר מלא משני הצדדים. תחביבים:שחיה קריאה וסרטים מסנ'/אייסי:אייסי-135162068 מסר לאומה:ואהבת לרעך כמוך פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק:לא שעולים לי כרגע.

Oren G

New member
../images/Emo124.gif

שם: אורן גיל: 24 איזור מגורים: ירושלים ת. לידה: 22/11/82 קשר לתרבות התימנית: מה ז"א קשר? תימני משני הצדדים, שומע פה ושם תימנית, אוכל תימנית(!).. חוץ מזה אני חילוני גמור. מסנ'/אייסי: (זה רק מסנג'ר: המייל בפרטים) [email protected] מסר לאומה: אבי נמני אלוהים

the ror

New member
למקרה שלא הייתי מובן, ב"קשר"

התכוונתי בדיוק למה שציינת...מאיזה צד, מה מושך אותך לתרבות וכדו'...

אריליו

New member
יאללה..

שם: לובן (כי היה לי בלוג תחת הניק ולא בא לי אאוטינג..) גיל: 19 וקצת איזור מגורים: נהריה. ת.לידה: ל' אב (25/08/87- אבל לא חוגגת בו) קשר לתרבות התימנית: אמממ.. תימניה שלימה זה מספיק ? תחביבים: ספרים,ים , גיטרה, אומנויות במה... מסנ': [email protected]

אריליו

New member
אוי יופי. עליי נאמר

"בורוךל מחסר הד'עת ובוחר בשתאים" והמבין יבין.

D a r k m a n72

New member
אוקיי גם אני ../images/Emo66.gif

שם: אייל
איזור מגורים: מרכז
ת.לידה 6.6.1972
קשר לתרבות התימנית: מעשן נרגילה , מחאזן מסטיק בטעם גת.. מאוד אוהב את המאכלים התימניים ( ז'לאבייה , סחוג , מרק עוף )
תחביבים: סנוקר , מחשבים , ספורט-כדורסל
קורא ב
בכף היד , ובכל חלקי הגוף
מסנ'/אייסי: מסנג'ר - [email protected]
מסר לאומה:
ואהבת לרעך כמוך
פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק: מי אמר שאני רוצה לחלוק
בהמשך זה יגיע

תגובה מתבקשת../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שם: ענת גיל: לא רלוונטי (ממש לא ילדה...) איזור מגורים: ראש העין / נווה אפק ת. לידה: 6 אוגוסט, כ"א באב קשר לתרבות התימנית: אמא, סבתא, דודים ודודות תימנים. סבתא של אמא יקירת פתח תקווה ומראשוני "מחנה יהודה". סבא של אמא רב ומקובל גדול. תחביבים: העבודה שלי (כן... יש גם סטיות שכאלו...), אנשים, כתיבה, גלישה באינטרנט - רק לא ספורט!... מסנ'/אייסי: אין מסר לאומה: "מה שלא הורג אותנו רק מחזק אותנו יותר" (כמו בחתימה שלי...) פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק: חצי שני - עירקי, אז אני גם משוגעת על קובות...

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif

שם:תיקי גיל:41 (מרגישה כמו בת 30) איזור מגורים:חדרה ת. לידה:12/1/1966 קשר לתרבות התימנית:אבא תימני... תחביבים:תשבצים..גלישה באינטרנט...משחקים מאתגרים..וסרטי דרמה...טיולים...ופיקניקים. מסנ'/אייסי:היו בעבר לא מעניין. מסר לאומה:אין כמו אהבה ראשונה
אל תתייחסו במיוחד אל בני המשפחה כאל דבר מובן מאליו פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק:נשואה באושר לאיש יקר ומדהים זיו
הידוע בכינויו "זיו האמיתי"...משפחה מורכבת ונפלאה המונה 5 ילדים : איליי חייל בגולני בן 20, דניאל בת 16(ילדיו של זיו מנישואים קודמים), אוראל בן 13,עומר בן 8.5,ובת הזקונים טופז בת 7.5.(ילדים משותפים שלנו) אוהבת את העבודה שלי...אדמיניסטרטורית במרפאת שיניים...בתחום למעלה מ-20 שנה.

מיהרתי ללחוץ על ה"שלח"

והנה הפרטים בשובה ונחת: שם: אבנר גיל: 49+ איזור מגורים: רמת גן ת. לידה: 16.12.57 קשר לתרבות התימנית:תימני מבטן ומלידה, מגלה שירה ותרבות תימניים תחביבים:ריקודי עם, שירה, נגינה על העצבים מסנ'/אייסי:84961941 מסר לאומה : "אז פקח עיניך בן יקר, ובור המוץ מתוך הבר" (אביהו מדינה מתוך השיר "לך ילדי") פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק: משתדל להינות מכל דבר, לא תמיד מצליח לי

שלום לכם ../images/Emo24.gif

שם: פרבולה... גיל: 19 איזור מגורים: חדרה ת. לידה: 5.5.87 (חוגגים עם המשפחה ביום העצמאות ועם החברים בת. הלועזי). קשר לתרבות התימנית: משפחתי-משני הצדדים. מבחינת עניין-משהו שבא בשנים האחרונות כשהבנתי שההורים שלי לא יהיו בין החיים לנצח אז צריך לשמר כמה שיותר. תחביבים: אינטרנט, מוזיקה (עברית בעיקר), חברים, ספרים לישון וכו... מסר לאומה: החיוך הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים. נחמדות פותרת הרבה (רק השבוע נוכחתי בכך שוב). פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק: חיילת... שבוע טוב לכולנו
פרבולה

גם אני מתפקד ../images/Emo45.gif

שם : זיו גיל :43 מגורים : חדרה תאריך לידה : 18/9/63 קשר לתרבות תימן : נולדתי ועדיין גר בשכונת תימנים .. אבא תימני. חברים תימנים אישה חצי תימניה. תחביבים : המון ולא יודע היכן להתחיל אבל העיקרים שבהם ..דיג (שהלך ונעלם עם השנים )קלפים (רמי קוביות) בישול... והכי חשוב בילוי עם האישה . מסר לאומה : חיה ותן לחיות

שושי 13

New member
כל הכבוד לכם חברה - תמשיכו ../images/Emo45.gif

נעצתי שוב ת'הודעה מחכה ליתר החברים ושוב תודה לדרור על המבצע.

מישהו זוכר אותי?!../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

שם:עינב
]] איזור מגורים:פתח תקווה ת. לידה:ז' באב-6.8 קשר לתרבות התימנית:אמא תימניה,אבל אני תימניה לכל דבר,נגיד עדו לי בדיקת דם וראו לפי הבדיקה שאני תימניה, ככה שאני אפילו תימניה בדם
ושלא נדבר על האוכל,אוכל.
תחביבים:נממ לשחק כדורסל,כדורגל,ג'ודו,לשחק(בדרמה הכוונה חח),לישון,ולפנק את עצמי כי טוב שאפשר
מסנ'/אייסי:במסר
מסר לאומה:"כל עוד הנר דולק אפשר עוד לתקן." פרטים נוספים על עצמך שברצונך לחלוק: מכבי ת"א ויובנטוס-כי אנחנו עוד נחזור,בגדול,בהרבה.!!!11
שיהיה שבועטוב לכולם,.

למעלה