טוב.

דוVשה

New member
טוב.

[גם הכותרת סימפטית, גם רעות סתומה וגם מרוב החומר ללמוד אני עושה הפסקה (קישורים מרהיבים מנושא לנושא - כזו אני).] רעות - זה מוקדש לך!
- נכון, כשאורזים בית, ומסתכלים בכל מיני קרטונים עמוסים שהיו בבויידעם ונתקלים בנוסטלגיה עמוקה ביותר, זה כייף ממש?
- (ובאותו הקשר), האם זה נחמד לראות כמה היינו תמימים פעם וכמה אנחנו לא עכשיו או שזה מעורר רצון לחזור לשם?
- פסיכולוגיה זה מקצוע מעניין, או טחינת שכל?
- מי זכה בחמישים מיליון?
- מה הייתם עושים עם חמישים מיליון?
- באיזה צבע כדאי לצבוע קירות לבנים?
- האם הפסקות ארוכות מחומר הלימוד רק נותנות יותר מרץ ללמוד או מרחיקות את הריכוז משם לגמרי?
- מתי אני אהיה בירושלים שוב?
- מנגו, בננה או מלון?
- ילדים קטנים - עונש או הנאה?
- מהו סוד האושר?
- נכון הירח לפעמים יכול להיות ממש מפחיד?
- עופר שכטר. מדוע ישנה התלהבות ממנו?
- איזה חומר ממש טוב נגד יתושים?
- כשאתם עוברים דירה, נכון שזה עצוב לעזוב את כל העכבישים שלכם מאחור? (בהנחה שאתם גרים בבית שיש בו עכבישים).
- מי יותר יפה - מירי בוהדנה, גלית גוטמן, שוש עטרי, ליהיא לפיד או עלמה זק?
- נכון שנינט יפה לאללה?
- איפה יש לוטרות בארץ?
- עוד מישהו שם לב רק עכשיו שיש רובליקה מסוימת בה אפשר לסמן אם לא רוצים שההודעה תופיע בעמוד הראשי של תפוז או רק אנוכי?
- נכון שאסי עזר פשוט יפה יפה יפה?
- מה עדיף - הלחמת שיער, קרחת או פרמננט? טוב זהו!

behappy

New member
טוב!

זה לכבוד ה-50 מליון שהיו אמורים להיות שלנו!!!!!!!
- נכון, כשאורזים בית, ומסתכלים בכל מיני קרטונים עמוסים שהיו בבויידעם ונתקלים בנוסטלגיה עמוקה ביותר, זה כייף ממש? מה כייף מה
|טריגר||חותך| במעבר האחרון שלי בכיתי לאללה - (ובאותו הקשר), האם זה נחמד לראות כמה היינו תמימים פעם וכמה אנחנו לא עכשיו או שזה מעורר רצון לחזור לשם? וואי בדיוק אתמול ידיד שלי שאל אותי את אותה שאלה! לא רוצה לחזור לשם. טוב לי איפה שאני ועם כל מה שלמדתי =] - פסיכולוגיה זה מקצוע מעניין, או טחינת שכל? שניהם - מי זכה בחמישים מיליון? לא יודעת אבל זה לא פייר!! - מה הייתם עושים עם חמישים מיליון? דובש טחנו את זה כבר חמישים מיליון פעם
- באיזה צבע כדאי לצבוע קירות לבנים? בהירים כאלה. כתמתמים ושמנת וכולי. אבל כמובן תלוי ברהיטים. - האם הפסקות ארוכות מחומר הלימוד רק נותנות יותר מרץ ללמוד או מרחיקות את הריכוז משם לגמרי? לא יודעת העיקר ללמוד!! - מתי אני אהיה בירושלים שוב? האז'י האז'! - מנגו, בננה או מלון? דבש וקינמון!!! הכי הרבה מנגו מאיה
- ילדים קטנים - עונש או הנאה? תלוי במינון שלהם - מהו סוד האושר? לישון 8 שעות בלילה ולא להתקע בפקקים לעולם. - נכון הירח לפעמים יכול להיות ממש מפחיד?
- עופר שכטר. מדוע ישנה התלהבות ממנו? כי הוא חעבודי ממש - איזה חומר ממש טוב נגד יתושים? כל המכשירים האלה ששמים בחשמל - כשאתם עוברים דירה, נכון שזה עצוב לעזוב את כל העכבישים שלכם מאחור? (בהנחה שאתם גרים בבית שיש בו עכבישים). לא נכנסתי לדיכאון מזה, בואי נגיד - מי יותר יפה - מירי בוהדנה, גלית גוטמן, שוש עטרי, ליהיא לפיד או עלמה זק? עלמה הכי יפה, אחכ מירי בוהדנה, ואחכ כל היתר - נכון שנינט יפה לאללה? ימח שמה - איפה יש לוטרות בארץ? שו? - עוד מישהו שם לב רק עכשיו שיש רובליקה מסוימת בה אפשר לסמן אם לא רוצים שההודעה תופיע בעמוד הראשי של תפוז או רק אנוכי? לא לא גמני שמתי לב=] - נכון שאסי עזר פשוט יפה יפה יפה? הו כן. - מה עדיף - הלחמת שיער, קרחת או פרמננט? לא יודעת אבל קצר/קרחת שולת!!!

noosh

New member
I shot the sheriffff!

בא לי פסטיבל ג'אז 2005
- נכון, כשאורזים בית, ומסתכלים בכל מיני קרטונים עמוסים שהיו בבויידעם ונתקלים בנוסטלגיה עמוקה ביותר, זה כייף ממש? אמממ, בעקרון כן, הבעיה היא שאז אני רק עוברת על הדברים הנוסטלגיים ולא עוזרת ואז מבולגן. אז רצוי שאני לא אעשה את זה היום. | - (ובאותו הקשר), האם זה נחמד לראות כמה היינו תמימים פעם וכמה אנחנו לא עכשיו או שזה מעורר רצון לחזור לשם? כן, יותר בקטע של לחזור לתקופות בהן אין שכל - אין דאגות. - פסיכולוגיה זה מקצוע מעניין, או טחינת שכל? טחינת שכל. אלא אם זה נוירופסיכולוגיה, ואז זה מגניב. - מי זכה בחמישים מיליון? לא אני
- מה הייתם עושים עם חמישים מיליון? פותחת כמה קרנות, בונה בית נחמד (עם חלונות!!!!!!), קונה פסנתר כנף וטסה לחו"ל. - באיזה צבע כדאי לצבוע קירות לבנים? אני צובעת עכשיו את החדר שלי בקרם וקיר אחד בצהבהב-פיצ'י כזה (F290W, אם זה ממש משנה
), בתקווה שזה יעזור למעט מהאור הטבעי שיש לי שם להשאר בו. אני דוגלת בקירות בהירים כדי להגדיל את החדר ולתת תחושת מרחב. אבל זה גם תלוי איפה הקירות, מה הגודל של החדר / איזור שאת צובעת, כמה אור נכנס, איזה עוד אלמנטים יש שם ואיזו תחושה את רוצה ליצור. - האם הפסקות ארוכות מחומר הלימוד רק נותנות יותר מרץ ללמוד או מרחיקות את הריכוז משם לגמרי? אממ... זה תלוי לאיזה תקופה. בטווח הקצר מרחיקות את הריכוז, ובטווח הארוך מדרבנות לחזור. אבל זה ככה אצלי. - מתי אני אהיה בירושלים שוב? לא יודעת, מתי אני?
- מנגו, בננה או מלון? מלון!!!
ומנגו. ואז בננה. - ילדים קטנים - עונש או הנאה? עונש, הנאה לפעמים - מהו סוד האושר? מוזיקה טובה - נכון הירח לפעמים יכול להיות ממש מפחיד? כשהוא ממש גדול וכתום כזה, אבל זה מגניב! - עופר שכטר. מדוע ישנה התלהבות ממנו? כי הוא חמוווווודדדדדדד
הוא כמו הנערים האלה שהיו איתך בכיתה והיו שובבים כאלה ועושים שטויות ומרגיזים אותך, אבל ידעת שיש להם נשמה טובה כזאת. - איזה חומר ממש טוב נגד יתושים? לא יודעת, לא נעקצתי כבר שנים - כשאתם עוברים דירה, נכון שזה עצוב לעזוב את כל העכבישים שלכם מאחור? (בהנחה שאתם גרים בבית שיש בו עכבישים). עכבישים זה חמוד. - מי יותר יפה - מירי בוהדנה, גלית גוטמן, שוש עטרי, ליהיא לפיד או עלמה זק? אני לא חושבת שאני מכירה את כולן שם. אבל עזבי, אינגריד ברגמן
- נכון שנינט יפה לאללה? היא מעצבנת אותי - איפה יש לוטרות בארץ? מבירור קצר בוויקי: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%94 ויש שם כזה של "תפוצה". כתוב ש"כיום מצויה רק באגן הירדן, בחולה ובעמק עכו". - עוד מישהו שם לב רק עכשיו שיש רובליקה מסוימת בה אפשר לסמן אם לא רוצים שההודעה תופיע בעמוד הראשי של תפוז או רק אנוכי? זה שם כבר מלא זמן, את רצינית שלא שמת לב? - נכון שאסי עזר פשוט יפה יפה יפה? מי זה - מה עדיף - הלחמת שיער, קרחת או פרמננט? הא? אין לי מושג הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
יו, זה מוקדש לי!! מגניב.

נכון, כשאורזים בית, ומסתכלים בכל מיני קרטונים עמוסים שהיו בבויידעם ונתקלים בנוסטלגיה עמוקה ביותר, זה כייף ממש? לא, וכבר אין לנו בויידעם, ולארוז בית זה בעיקר כאב ראש ממה שאני זוכרת. - (ובאותו הקשר), האם זה נחמד לראות כמה היינו תמימים פעם וכמה אנחנו לא עכשיו או שזה מעורר רצון לחזור לשם? השירים המשחקים איפה הם עכשיווווווווווווו כן, זה נחמד כזה, אבל קצת צובט בלב. - פסיכולוגיה זה מקצוע מעניין, או טחינת שכל? טחינת שכל, איכס, מי הולך ללמוד את החרא הזה
- מי זכה בחמישים מיליון? לא יודעת, אבל בטח כיף לו. ואז הוא יתגרש. - מה הייתם עושים עם חמישים מיליון? הרבההההההה - באיזה צבע כדאי לצבוע קירות לבנים? לי יש קיר צחלצז וזה מגניב. - האם הפסקות ארוכות מחומר הלימוד רק נותנות יותר מרץ ללמוד או מרחיקות את הריכוז משם לגמרי? מרחיקות! לכי ללמוד! - מתי אני אהיה בירושלים שוב? מתי באמת? - מנגו, בננה או מלון? מלון, השניים האחרים זה איכס - ילדים קטנים - עונש או הנאה?
אני הולכת אליהם עכשיו, איזה כיף לי, תקנאו
- מהו סוד האושר? אני חושבת שאף אחד לא יודע, בגלל זה זה "סוד". - נכון הירח לפעמים יכול להיות ממש מפחיד? אה...לא? - עופר שכטר. מדוע ישנה התלהבות ממנו? האמת שאף פעם לא התלהבתי ממנו, אבל במועדון לילה הוא דווקא היה ממש חמוד, אז לא אכפת לי לפרגן. - איזה חומר ממש טוב נגד יתושים? שאלה טובה. - כשאתם עוברים דירה, נכון שזה עצוב לעזוב את כל העכבישים שלכם מאחור? (בהנחה שאתם גרים בבית שיש בו עכבישים). פחחחחחחח - מי יותר יפה - מירי בוהדנה, גלית גוטמן, שוש עטרי, ליהיא לפיד או עלמה זק? מירי בוהדנה, נראה לי? סתם, לא מתלהבת ממנה. עלמה זק חמודה. - נכון שנינט יפה לאללה? היא באמת יפה דווקא. ואני חייבת לציין שאחרי הביצוע שהיא דפקה אתמול בהופעה של מאיר אריאל הייתי שולחת לה SMS רטרו
- איפה יש לוטרות בארץ? למה אכפת לי? - עוד מישהו שם לב רק עכשיו שיש רובליקה מסוימת בה אפשר לסמן אם לא רוצים שההודעה תופיע בעמוד הראשי של תפוז או רק אנוכי? אכן - נכון שאסי עזר פשוט יפה יפה יפה? מי? - מה עדיף - הלחמת שיער, קרחת או פרמננט? עדיף לישון.

תשובות!!

זו הודעה ראשונה שלי בפורום הזה, במקרה הגעתי לכאן ו... נו, אני אענה: נכון, כשאורזים בית, ומסתכלים בכל מיני קרטונים עמוסים שהיו בבויידעם ונתקלים בנוסטלגיה עמוקה ביותר, זה כייף ממש? לא צריך לחכות עד לאריזת בית, מספיק לעשות קצת סדר בחדר... האם זה נחמד לראות כמה היינו תמימים פעם וכמה אנחנו לא עכשיו או שזה מעורר רצון לחזור לשם? בוודאי שנחמד, למרות שאני עדיין תמימה
פסיכולוגיה זה מקצוע מעניין, או טחינת שכל? לכשעצמו, מעניין. באוניברסיטה - טחינת שכל. מי זכה בחמישים מיליון? לא אני :&#39
מה הייתם עושים עם חמישים מיליון? קונה ה-מון חומרי יצירה, רוכשת לי סטודיו בהרים ויוצרת, כותבת, שרה ומנגנת עד סוף ימיי. באיזה צבע כדאי לצבוע קירות לבנים? קרם בהיר. האם הפסקות ארוכות מחומר הלימוד רק נותנות יותר מרץ ללמוד או מרחיקות את הריכוז משם לגמרי? מרחיקות את הריכוז לגמרי. הוכחה: אני עונה עכשיו על השאלות האלה במקום ללמוד, ולא נראה שאני חוזרת... מתי אני אהיה בירושלים שוב? אני גרה בירושלים אז אני מניחה ש... עכשיו. מנגו, בננה או מלון? דבש וקינמון. ילדים קטנים - עונש או הנאה? תלוי איך הילדים הקטנים. לשחק איתם לרוב זו הנאה צרופה. לטפל בהם - פחות. מהו סוד האושר? להיות שלם עם עצמך. נכון הירח לפעמים יכול להיות ממש מפחיד? לא. עופר שכטר. מדוע ישנה התלהבות ממנו? כי הוא מצחיק, אינטלגנט ויפה. איזה חומר ממש טוב נגד יתושים? רשתות כילה על החלונות. כשאתם עוברים דירה, נכון שזה עצוב לעזוב את כל העכבישים שלכם מאחור? (בהנחה שאתם גרים בבית שיש בו עכבישים). אין לי קשר מיוחד עם העכבישים בבית הקודם. מי יותר יפה - מירי בוהדנה, גלית גוטמן, שוש עטרי, ליהיא לפיד או עלמה זק? מירי בוהדנה יפהפיה, אחריה גלית גוטמן, עלמה זק, שוש עטרי וליהיא לפיד. נכון שנינט יפה לאללה? מהממת. איפה יש לוטרות בארץ? חח מאיפה לי? עוד מישהו שם לב רק עכשיו שיש רובליקה מסוימת בה אפשר לסמן אם לא רוצים שההודעה תופיע בעמוד הראשי של תפוז או רק אנוכי? וואלה
נכון שאסי עזר פשוט יפה יפה יפה? לא הטעם שלי. מה עדיף - הלחמת שיער, קרחת או פרמננט? תמיד עדיף טבעי!

רעוּת

New member
טוב, אז אני לא אהיה סוציומטית כהרגלי

וכשאר חברי הפורום (תתביישו לכם!!!!!!!) ברוכה הבאה

behappy

New member
כןכן, ככה זה מתחיל.. ../images/Emo67.gif

ואז את מוצאת פה עבודה וחברים ואי אפשר לצאת מכאן, הישמרי לך!!

דוVשה

New member
שניים.

אחד שקיפודית חיברה ואחד שאנוכי, שניהם מפעם. מתי בפעם האחרונה. שמעת שירים באיטלקית - בכית - אכלת תמרים - ראית מישהו עוצר ליד פח הזבל שלך ומציץ על הגינה - חשבת שלא תוכלי להגשים חלום - חשבת שתוכלי להגשים חלום - עשית משהו למען עצמך - הרגת נמלה - הרגת ג'וק - גידלת עכביש - ראית סרט טוב - איזה סרט - שתית מים - שתית יין - שתית מרטיני ביאנקו [נכון משהו בסט?] - גזזת ציפורניים - שמת לק - שמעת צחוק של ילד - חיבקת מישהו - התגעגעת לאיטליה - [אוח... עזבו, זה לא קשור לכלום]. צבעת את החדר - שטפת את החדר - אכלת משהו מקולקל - הקאת - הלכת הרבה ברגל - היית בגולן - הלכת לפסטיבלים למיניהם - שמעת ג'אז - הרגשת שאת חייבת לפצוח בדיאטה - רצית לנגן על פסנתר - רצית ללכת לים - חשבת שדבור זו חיה מאוד יפה - רצית להכנס למיטה ולא לצאת - רצית לאכול גוש אסטרונומי של חלבה - 1. השם שהיה אמור להיות לך הוא: 2. כלב, חתול, תוכי או עיזה (כחיית מחמד)? 3. חום או קור? 4. מים מינרלים אהובים: 5. מקום לחיות בו: 6. מקסימום שעות שינה רצופות: 7. שמישהו יסביר לי, בבקשה, מה הכוונה בשאלה הנפוצה "תיאטרון או ז'אן דארק"? 8. האם גם לך יש זוג נעליים אהובות שנהרסו ואת/ה כ"כ מתגעגע/ת אליהם, או שרק אני כזו? 9. מקלות אוזניים: מעץ או מפלסטיק? 10. צ'יפס: בתנור או מטוגן? 11. שתייה מבקבוק או מכוס? 12. אמבטיה או טוש? 13. סבונוזלי או סבון מוצק? 14. ריח סבון אהוב? מתי בפעם האחרונה.. 1. עשית חינה? 2. ייללת לאור ירח מלא? 3. לבשת משהו שלא היה לך ברור למה ואיך יצאת איתו מהבית? 4. גירשת פניצילין ממקומות חשוכים? 5. הפגנת נגד פסיפלורה/ סושי? האם אי פעם.. 1. צחקת בסרט ממש ממש עצוב? 2. רצית לבכות מסיבה לא קשורה בעליל? 3. הסתפרת לבד? 4. נהגת באוטו זבל/ משאית כיבוי אש/ אוטו ברסלבים? 5. עשית את מסלול מצדה בלילה? 6. הרחת את ריחו הסרוח של הכלב שלך והתמלאת באושר?

רעוּת

New member
אני כזאת מובטלת השבוע, זה נוראי.

שמעת שירים באיטלקית - לא יודעת?? בכית - פברואר בערך
אכלת תמרים - איכס ראית מישהו עוצר ליד פח הזבל שלך ומציץ על הגינה - אין לי גינה חשבת שלא תוכלי להגשים חלום - אממ.. חשבת שתוכלי להגשים חלום - לא זוכרת עשית משהו למען עצמך - היום. קמתי מהמיטה
הרגת נמלה - נושא רגיש. הן חזרו.
הרגת ג'וק - מזמן גידלת עכביש - חחחחח ראית סרט טוב - לא זוכרת איזה סרט - עזבו אותי באמאשלכם שתית מים - היום שתית יין - איכס שתית מרטיני ביאנקו [נכון משהו בסט?] - אף פעם? גזזת ציפורניים - אני מגדלת נו!! אבל בטח לפני איזה שבועיים- שלושה קצת שמת לק - אתמול שמעת צחוק של ילד - שלשום. ואז הם נסעו לסבא וסבתא ולא אראה אותם עד יום ראשון
חיבקת מישהו - אתמול התגעגעת לאיטליה - [אוח... עזבו, זה לא קשור לכלום]. זה באמת לא קשור צבעת את החדר - חחחח זאת שאלה לנועה
שטפת את החדר - לפני איזה שבוע אכלת משהו מקולקל - לא זוכרת הקאת - לא זוכרת הלכת הרבה ברגל - שלשום נראה לי? היית בגולן - מזמן הלכת לפסטיבלים למיניהם - לא זוכרת נו!! שמעת ג'אז - ג'אז מעצבן אותי הרגשת שאת חייבת לפצוח בדיאטה - כל יומיים
רצית לנגן על פסנתר - באמת מתחשק לי לפעמים רצית ללכת לים - כנ"ל חשבת שדבור זו חיה מאוד יפה - איכסססס רצית להכנס למיטה ולא לצאת - היום. אבל בסוף יצאתי!! רצית לאכול גוש אסטרונומי של חלבה - איכס 1. השם שהיה אמור להיות לך הוא: אה? 2. כלב, חתול, תוכי או עיזה (כחיית מחמד)?חתולה 3. חום או קור? מהזה משנה, בסוף כולם מתים 4. מים מינרלים אהובים: מהזה משנה, בסוף כולם מתים 5. מקום לחיות בו: מהזה משנה...טוב הבנתם את הפואנטה 6. מקסימום שעות שינה רצופות: נושא רגיש כרגע, טוב?! 7. שמישהו יסביר לי, בבקשה, מה הכוונה בשאלה הנפוצה "תיאטרון או ז'אן דארק"? היא נפוצה? אף פעם לא שמעתי אותה 8. האם גם לך יש זוג נעליים אהובות שנהרסו ואת/ה כ"כ מתגעגע/ת אליהם, או שרק אני כזו? רק את 9. מקלות אוזניים: מעץ או מפלסטיק? מה זה מעץ? 10. צ'יפס: בתנור או מטוגן? לא מתה על צ'יפס 11. שתייה מבקבוק או מכוס? דיאט קולה מהבקבוק
אוף, נגמר באמת. 12. אמבטיה או טוש? מהזה משנה, בסוף כולם מתים... 13. סבונוזלי או סבון מוצק? נוזלי 14. ריח סבון אהוב? מה אכפת לי מתי בפעם האחרונה.. 1. עשית חינה? אף פעם!! אני כזאת אשכנזיה 2. ייללת לאור ירח מלא? כשהיה ירח מלא. כל חודש אני הופכת לזאב וזה. 3. לבשת משהו שלא היה לך ברור למה ואיך יצאת איתו מהבית? אני לא עושה דברים כאלה בדר"כ 4. גירשת פניצילין ממקומות חשוכים? אה? 5. הפגנת נגד פסיפלורה/ סושי? אני בעד מחאה שקטה האם אי פעם.. 1. צחקת בסרט ממש ממש עצוב? החוש השישי נחשב? 2. רצית לבכות מסיבה לא קשורה בעליל? תמיד
3. הסתפרת לבד? לא תודה 4. נהגת באוטו זבל/ משאית כיבוי אש/ אוטו ברסלבים? חחחחחחח אוטו ברסלבים 5. עשית את מסלול מצדה בלילה? לא 6. הרחת את ריחו הסרוח של הכלב שלך והתמלאת באושר? אין לי כלב

behappy

New member
אחח המרטיני ביאנקו הזה../images/Emo6.gif כחוט השני בשאלוני

הפורום
שמעת שירים באיטלקית - מזמן! בכית - אתמול אכלת תמרים - מזמן אבל אכלתי ממרח תמרים לפני כמה ימים ראית מישהו עוצר ליד פח הזבל שלך ומציץ על הגינה - ראיתי מישהי עוצרת ליד פח זבל בחוץ ומוציאה משם פחיות ריקות וזה עשה לי עצוב חשבת שלא תוכלי להגשים חלום - הממ.. היום חשבת שתוכלי להגשים חלום - היום עשית משהו למען עצמך - היום הרגת נמלה - מזמן הרגת ג'וק - any time! גידלת עכביש - זה אני משאירה לך! ראית סרט טוב - שבוע איזה סרט - אבודים בטוקיו
ככ התגעגעתי שתית מים - הרגע שתית יין - שבוע-שבועיים ככה שתית מרטיני ביאנקו [נכון משהו בסט?] - מזמעעען גזזת ציפורניים - שלשום שמת לק - אתמול/שלשום שמעת צחוק של ילד - היום. ככה זה כשיש טלופה קרובה=]] חיבקת מישהו - היום התגעגעת לאיטליה - [אוח... עזבו, זה לא קשור לכלום]. אם אפשר להתגעגע למקום שאףפעם לא הייתי בו.. צבעת את החדר - שנה שעברה שטפת את החדר - לפני שבועיים כמעט אכלת משהו מקולקל -
ברגעים אלה ממש אני בטראומה+הרעלת קיבה וכואפת לי הבטן מאוד הקאת - הלילה=[ הלכת הרבה ברגל - אתמול! הלכתי שעה וחצי על עקבים מתלפיות למלחה דרך פת וקטמונים!! בשמש הקופחת! והתחיל איתי מישו חמוד על אופניים אבל הברחתי אותו בפרצוף המותש שעשיתי |מטומטמת| =[ היית בגולן - מזמן!~~ הלכת לפסטיבלים למיניהם - האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני מתחילה להפיק עוד אחד עכשיו! שמעת ג'אז - אתמול הרגשת שאת חייבת לפצוח בדיאטה - עכשיו רצית לנגן על פסנתר - אתמול רצית ללכת לים - אתמול חשבת שדבור זו חיה מאוד יפה -
נושויין רצית להכנס למיטה ולא לצאת - עכשיו רצית לאכול גוש אסטרונומי של חלבה - יו, בא לי! 1. השם שהיה אמור להיות לך הוא: אביגיל 2. כלב, חתול, תוכי או עיזה (כחיית מחמד)? עיזה/כלב 3. חום או קור? חום 4. מים מינרלים אהובים: נביעות ואוויאן 5. מקום לחיות בו: יוון 6. מקסימום שעות שינה רצופות: אינסוף 7. שמישהו יסביר לי, בבקשה, מה הכוונה בשאלה הנפוצה "תיאטרון או ז'אן דארק"? הא=] בזמנו remedy [נכון?] הסבירה שהז'אן דארק זה מקום בילוי של לסביות והתיאטרון גם הוא 8. האם גם לך יש זוג נעליים אהובות שנהרסו ואת/ה כ"כ מתגעגע/ת אליהם, או שרק אני כזו? כבר לא מתגעגעת 9. מקלות אוזניים: מעץ או מפלסטיק? מעץ 10. צ'יפס: בתנור או מטוגן? בתנור 11. שתייה מבקבוק או מכוס? בקבוק 12. אמבטיה או טוש? אמבטיה מאממת שתהיה רק שלי עם מרפסת וחלון יפים כאלה לנוף של המושבה הגרמנית [אריק!!! שוב אני מתחילה עם זה! אבוי] 13. סבונוזלי או סבון מוצק? גם וגם 14. ריח סבון אהוב? בת אורן
מתי בפעם האחרונה.. 1. עשית חינה? לפני שנה 2. ייללת לאור ירח מלא? מזמן כשעוד היו לי חיים ושותפות לכייף איתן 3. לבשת משהו שלא היה לך ברור למה ואיך יצאת איתו מהבית? קורה הרבה 4. גירשת פניצילין ממקומות חשוכים? הו, לא עוד!! 5. הפגנת נגד פסיפלורה/ סושי? דווקא בא לי פסיפלורה האם אי פעם.. 1. צחקת בסרט ממש ממש עצוב? בפצוע האנגלי 2. רצית לבכות מסיבה לא קשורה בעליל? כן 3. הסתפרת לבד? לא עוד. מצאתי ספר מאמם=] 4. נהגת באוטו זבל/ משאית כיבוי אש/ אוטו ברסלבים? נהגתי באוטו הובלת רהיטים. ואוטו ברסלבים אני שונאת הוא עושה רעש ומפריע למלנכוליה הטבעית שלי להתקיים! 5. עשית את מסלול מצדה בלילה? אולי באיזה טיול שנתי כבר לאזוכרת 6. הרחת את ריחו הסרוח של הכלב שלך והתמלאת באושר? :( סעמק. איך לא ידעתי אז כמה הכל שברירי וקצר וגם הוא שהיה הדבר הכי יציב בתשע שנים האחרונות די סתמי שיר הולכים הביתה!!

noosh

New member
אבודים בטוקיו יפהפה כה

אוף, הסופיה קופולה הזאת... שתעשה כבר עוד סרט

noosh

New member
לנקות זה מעייף כה

ולמה ערוץ הולמרק דלוק פה?! מתי בפעם האחרונה. שמעת שירים באיטלקית - לא זוכרת בכית - הממ. לא יודעת.. נראה לי שלפני יומיים, בגלל הבית הלבן
אכלת תמרים - לא זוכרת ראית מישהו עוצר ליד פח הזבל שלך ומציץ על הגינה - אין לי גינה
חשבת שלא תוכלי להגשים חלום - לא זוכרת חשבת שתוכלי להגשים חלום - אני לא *חושבת* על זה בד"כ, אבל אני מאמינה שזה אפשרי עשית משהו למען עצמך - לצבוע את החדר ולסדר אותו נחשב? אבל נגיד שקניתי איפור הרגת נמלה - ביום ראשון בשבוע שעבר, כשנתקלתי בנחיל כזה בבית שלי. הרגת ג'וק - לא חושבת שזה אי פעם קרה, האמת גידלת עכביש - לא גידלתי עכביש, אני משערת שאח שלי גידל. ראית סרט טוב - ביום ראשון לפני שבוע איזה סרט - חזרה לעתיד ודוח מיוחד
שתית מים - היום שתית יין - אממ.. לא זוכרת, האמת. אבל לא כזה מזמן. שתית מרטיני ביאנקו [נכון משהו בסט?] - לא שתיתי גזזת ציפורניים - אתמול, ואני צריכה שוב עוד מעט כי הן נשברות לי כל הזמן
שמת לק - ביום שני, מחזק שמעת צחוק של ילד - לא יודעת חיבקת מישהו - אמממ אני משערת שבימים האחרונים התגעגעת לאיטליה - [אוח... עזבו, זה לא קשור לכלום]. לא הייתי
צבעת את החדר - אתמול!!!!!!!
שטפת את החדר - גם אתמול
אכלת משהו מקולקל - לא זוכרת הקאת - וואו, ממש לא זוכרת. הגוף שלי שכח את הפעולה הזאת הלכת הרבה ברגל - לפני שבוע, בשיטוטיי בת"א היית בגולן - מזמן הלכת לפסטיבלים למיניהם - לא נראה לי שהלכתי לכאלה שמעת ג'אז - מדי פעם ב-88. הרגשת שאת חייבת לפצוח בדיאטה - היום?
החופש הזה השמין אותי רצית לנגן על פסנתר - כל הזמן רצית ללכת לים - אממ בשבוע שעבר. וזה לא קורה לי הרבה. חשבת שדבור זו חיה מאוד יפה - איכ, אל תדברו איתי על זה בכלל. רצית להכנס למיטה ולא לצאת - אמממ.... אתמול בלילה. רצית לאכול גוש אסטרונומי של חלבה - לא קרה לי אף פעם 1. השם שהיה אמור להיות לך הוא: אבא רצה רות, אח שלי רצה דליה ואמא דפנה. 2. כלב, חתול, תוכי או עיזה (כחיית מחמד)? חתול או כלב. 3. חום או קור?קור 4. מים מינרלים אהובים: לא משנה לי 5. מקום לחיות בו: פה? 6. מקסימום שעות שינה רצופות: אינסוף 7. שמישהו יסביר לי, בבקשה, מה הכוונה בשאלה הנפוצה "תיאטרון או ז'אן דארק"? אין לי מושג
8. האם גם לך יש זוג נעליים אהובות שנהרסו ואת/ה כ"כ מתגעגע/ת אליהם, או שרק אני כזו? גם לי. והרגליים שלי מתות. 9. מקלות אוזניים: מעץ או מפלסטיק? אנחנו משתמשים בפלסטיק, אבל זה לא משנה לי 10. צ'יפס: בתנור או מטוגן? מטוגן הכי טעים, אבל לא מקלות דקיקים אלא את התפוחי אדמה האלה שחתוכים עבה. 11. שתייה מבקבוק או מכוס? מבקבוק אישי או מכוס. ועם קש! 12. אמבטיה או טוש? אמבטיה הכי כיף, אבל ליעילות - דוש 13. סבונוזלי או סבון מוצק? נוזלי 14. ריח סבון אהוב? הממ... סבון של פעם, ואני גם אוהבת פלמוליב שקדים כזה. מתי בפעם האחרונה.. לא היה סקשן כזה כבר? 1. עשית חינה? מעולם לא 2. ייללת לאור ירח מלא? לא קרה 3. לבשת משהו שלא היה לך ברור למה ואיך יצאת איתו מהבית? כשהייתי קטנה, ובדיעבד אינ לא מבינה איך יצאתי עם זה מהבית. 4. גירשת פניצילין ממקומות חשוכים? חחחח אממ, לא זוכרת. 5. הפגנת נגד פסיפלורה/ סושי? לא קרה האם אי פעם.. 1. צחקת בסרט ממש ממש עצוב? אני משערת שזה קרה 2. רצית לבכות מסיבה לא קשורה בעליל?
3. הסתפרת לבד?
4. נהגת באוטו זבל/ משאית כיבוי אש/ אוטו ברסלבים?
5. עשית את מסלול מצדה בלילה?
6. הרחת את ריחו הסרוח של הכלב שלך והתמלאת באושר? אין לי כלב, אבל זה קרה עם הכלבה של השכנים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
זה הזכיר לי את הקטע הזה מחברים,

שרוס ורייצ'ל מחפשים שם לתינוקת ורוס מציע רות אז רייצ'ל עונה לו "??are we having an 80 year old" העיקר שבסוף הההורים שלך התפשרו על נועה

noosh

New member
כי האח השני אמר שהוא אוהב אופנועים

אז שיקראו לי נועה, כדי שכשאני אגדל אינ ארכב על אופנוע ("רק עם אופנוע... אוווווו"
)

למעלה