טוב.

talupa

New member
עזבי רות, אבל דליה?!?!?

אצלי אמא רצתה רוני ואבא רצה אביגיל :|:|:| אגב! מי בא לפסטיבל הסרטים? |חותך|

Shame in you

New member
never looked so sane

שמעת שירים באיטלקית - ממ...בטח לפני הרבה זמן בכית - אתמול אכלת תמרים - לפני די הרבה זמן ראית מישהו עוצר ליד פח הזבל שלך ומציץ על הגינה - מה יש לחפש שם?
חשבת שלא תוכלי להגשים חלום - עכשיו חשבת שתוכלי להגשים חלום - לפני, מממ, שנה עשית משהו למען עצמך - ראיתי טלוויזיה כדי להסחי את הדעת. היום הרגת נמלה - כנראה שתמיד
הרגת ג'וק - לא הורגת גידלת עכביש - גם לא ראית סרט טוב - שלשום בלילה חלק מ"סנאצ'". הוא מצחיק איזה סרט - שתית מים - אתמול בשלוש בבוקר שתית יין - בחתונה של בת דודה, לפני שבועים ומשהו שתית מרטיני ביאנקו [נכון משהו בסט?] - לא גזזת ציפורניים - לפני כמה ימים שמת לק - אפפעם שמעת צחוק של ילד - לא יודעת חיבקת מישהו - יום שלישי. אבל זה היה די מזוייף התגעגעת לאיטליה - [אוח... עזבו, זה לא קשור לכלום]. צבעת את החדר - אף פעם
שטפת את החדר - אני בעצמי, כלומר, לא אמא? לפני איזה שבועיים, ויצא ממש רע והפכתי את כל הקומה ואמא נאלצה לשטוף שוב אכלת משהו מקולקל - איכס הקאת - אתמול בלילה הלכת הרבה ברגל - יום חמישי שעבר. זה לא היה כזה הרבה, אבל היה ממש חם והרגיש ככה היית בגולן - אני חושבת שאף פעם לא הלכת לפסטיבלים למיניהם - רוצה ללכת. מתישהו שמעת ג'אז - מדי פעם ב88 FM הרגשת שאת חייבת לפצוח בדיאטה - עד לפני אתמול. עם ההקאות וחוסר התאבון הזה אני לא אצטרך רצית לנגן על פסנתר - אוףף. עכשיו רצית ללכת לים - לא רוצה חשבת שדבור זו חיה מאוד יפה - היא באמת יפה רצית להכנס למיטה ולא לצאת - תמיד רצית לאכול גוש אסטרונומי של חלבה - איכסססססססססס 1. השם שהיה אמור להיות לך הוא: מור. אבל איזו דודה לקחה את זה 2. כלב, חתול, תוכי או עיזה (כחיית מחמד)? כלב
3. חום או קור? קור 4. מים מינרלים אהובים: מישהו באמת מבדיל? 5. מקום לחיות בו: ארץ ישראל השלמה!!
סתם. יש הרבה מקומות שהייתי רוצה לחיות בהם 6. מקסימום שעות שינה רצופות: 12 אני חושבת 7. שמישהו יסביר לי, בבקשה, מה הכוונה בשאלה הנפוצה "תיאטרון או ז'אן דארק"? בחיים לא שמעתי עליה 8. האם גם לך יש זוג נעליים אהובות שנהרסו ואת/ה כ"כ מתגעגע/ת אליהם, או שרק אני כזו? ברור, אני לנצח אזכור את נעלי הבובה מכיתה א' 9. מקלות אוזניים: מעץ או מפלסטיק? עץ. הפלסטיק מתעקמים 10. צ'יפס: בתנור או מטוגן? שניהם 11. שתייה מבקבוק או מכוס? לא אכפת 12. אמבטיה או טוש? אמבט 13. סבונוזלי או סבון מוצק? נוזלי 14. ריח סבון אהוב? לבנדר! מתי בפעם האחרונה.. 1. עשית חינה? מממ, עזבואותי 2. ייללת לאור ירח מלא? כל לילה
3. לבשת משהו שלא היה לך ברור למה ואיך יצאת איתו מהבית? תמיד
4. גירשת פניצילין ממקומות חשוכים?
5. הפגנת נגד פסיפלורה/ סושי? שניהם אכן דוחים
האם אי פעם.. 1. צחקת בסרט ממש ממש עצוב? יכול להיות 2. רצית לבכות מסיבה לא קשורה בעליל? בטוח 3. הסתפרת לבד? נא 4. נהגת באוטו זבל/ משאית כיבוי אש/ אוטו ברסלבים? לא
5. עשית את מסלול מצדה בלילה? 6. הרחת את ריחו הסרוח של הכלב שלך והתמלאת באושר? אין לי כלב

מיכל..~

New member
מצ'עמם

שמעת שירים באיטלקית -
לפני כמה ימים. בכית -
וואלה, לפני איזה חודש וחצי משהו כזה.. אבל שבוע שעבר היו לי דמעות בעיניים בגלל הביתחולים המסריח הזה [קפלן זה בע!] אכלת תמרים -
אני לא אוהבת. זה מזכיר לי תמיד גו'קים ראית מישהו עוצר ליד פח הזבל שלך ומציץ על הגינה -
כל יום בערך וכל רגע חשבת שלא תוכלי להגשים חלום -
לא יודעת חשבת שתוכלי להגשים חלום -
לפני כמה ימים בעקבות הצעת עבודה שקיבלתי עשית משהו למען עצמך -
כל יום הרגת נמלה -
בטח דרכתי על כמה היום הרגת ג'וק -
לא הרגתי אותו! רק סילקתי אותו מהארון לכיוון החצר במקום העבודה שלי גידלת עכביש -
אףפעם ראית סרט טוב -
"המרדף אחרי האושר" שבוע שעבר איזה סרט -
ראה שאלה קודמת שתית מים -
לפני חצי שעה בערך שתית יין -
שבוע שעבר שתית מרטיני ביאנקו [נכון משהו בסט?] -
וואו לפני חצי שנה אולי יותר.. וזה חביב גזזת ציפורניים -
אתמול שמת לק -
לפני שנים רבות שמעת צחוק של ילד -
היום חיבקת מישהו -
היום התגעגעת לאיטליה - [אוח... עזבו, זה לא קשור לכלום].
לא מתגעגעת למקומות שלא הייתי בהם צבעת את החדר -
לפני 6 שנים בערך שטפת את החדר -
שבוע שעבר אכלת משהו מקולקל -
לא זוכרת. הקיבה שלי עשויה מברזל אני אוכלת הכל וזה לא מזיז לי הקאת -
איכס. לפני כמה שנים הלכת הרבה ברגל -
תגדירי הרבה.. אני אוהבת ללכת ברגל ואני הרבה פעמים מוותרת על אוטובוס בשביל הליכה! היית בגולן -
ביום העצמאות הלכת לפסטיבלים למיניהם -
הייתי בתערוכה במוזיאון ששי שעבר, זה נחשב? שמעת ג'אז -
לפני כמה לילות. ערוץ 87 במימיר הדיגטלי! הרגשת שאת חייבת לפצוח בדיאטה -
כל יום מחדש! רצית לנגן על פסנתר -
בדיוק היום ביררתי מחירים לפסנתרים.. מסתבר שזה יותר יקר ממה שחשבתי
רצית ללכת לים -
הייתי היום בבירכה וזה הספיק לי חשבת שדבור זו חיה מאוד יפה -
]'סדר רצית להכנס למיטה ולא לצאת -
וואו כבר כמה שנים שלא רצית לאכול גוש אסטרונומי של חלבה -
לא מתה על חלבה 1. השם שהיה אמור להיות לך הוא: מיכל 2. כלב, חתול, תוכי או עיזה (כחיית מחמד)? כלב 3. חום או קור? קור 4. מים מינרלים אהובים: נביעות-אפרסק 5. מקום לחיות בו: ישראל 6. מקסימום שעות שינה רצופות: אחרי הניתוח שלי ישנתי 14 שעות בערך 7. שמישהו יסביר לי, בבקשה, מה הכוונה בשאלה הנפוצה "תיאטרון או ז'אן דארק"? אנערף היא איזו קדושה צרפתייה או מששו בסגנון 8. האם גם לך יש זוג נעליים אהובות שנהרסו ואת/ה כ"כ מתגעגע/ת אליהם, או שרק אני כזו? אין לי 9. מקלות אוזניים: מעץ או מפלסטיק? פלסטיק 10. צ'יפס: בתנור או מטוגן? מטוגן 11. שתייה מבקבוק או מכוס? תלוי מתי 12. אמבטיה או טוש? טוש בלבד 13. סבונוזלי או סבון מוצק? נוזלי 14. ריח סבון אהוב? חלב שקדים מתי בפעם האחרונה.. 1. עשית חינה? לא עשיתי 2. ייללת לאור ירח מלא? אני לא מייללת 3. לבשת משהו שלא היה לך ברור למה ואיך יצאת איתו מהבית? פחחח מתישהו שבוע שעבר 4. גירשת פניצילין ממקומות חשוכים? אע? 5. הפגנת נגד פסיפלורה/ סושי? לא הפגנתי האם אי פעם.. 1. צחקת בסרט ממש ממש עצוב? כן 2. רצית לבכות מסיבה לא קשורה בעליל? מחזור, מחזור.. 3. הסתפרת לבד? בכיתה יב 4. נהגת באוטו זבל/ משאית כיבוי אש/ אוטו ברסלבים? לא נהגתי 5. עשית את מסלול מצדה בלילה? היי' עשית את זה בתיכון 6. הרחת את ריחו הסרוח של הכלב שלך והתמלאת באושר?

למעלה