טוב

RunNGun

New member
טוב

מכיוון שמחר בסביבות שש בבוקר אני לא אוכל לכתוב אז זה הזמן להפרד. ממחר, אני מתגייס ועוזב את הפורום היקר הזה - שבמהלך שנותיי כאן שינה את פניו לא פעם ולא פעמיים. אני אולי עוד אחזור לכתוב כאן (גם פלייליסטים), אבל בהחלט לא בשלושה-ארבעה השבועות הקרובים. הפורום הזה הוא בית. בית למוזיקאים, לחובבי ושוחרי מוזיקה באשר הם ולאנשים שהגרוב זורם בנשמתם. הפורום הזה היה בית גם בשבילי, וזה לא פשוט לעזוב אבל... עוזבים. הגעתי לכאן לדעתי בסביבות 2002, ואם נשארתי עד היום כנראה שיש לי כושר הישרדות מסוים...
זו תהיה תקופה בוודאי לא קלה, אפילו קשה, אבל נעבור אותה כמו שעברנו את הכל. מה נשאר להגיד? אוהב אתכם בענק, כל אחד ואחת מכם. אבישי.

Or Amit

New member
שיהיה בהצלחה

תכתוב לאיפה שיבצו אותך. נשמח לשמוע איך אתה מסתגל למערכת המוזרה הזו. ולפחות בנוגע לפלייליסטים של מומי - נשתדל למלא את מקומך (חלקית לפחות)

kapoya

New member
בהצלחה איש יקר

אני מקווה שאתה הולך לקרבי. אל תשכח לתת למחבלים לרוץ קצת לפני שאתה יורה, שימותו עייפים. בהצלחה!

RunNGun

New member
קרבי אני לא

לשמחתי, ממש לא. אבל בעיקר מסיבות פיזיות...

Psycho BuZZ

New member
אתה מדבר כאילו הוא מוגבל שכלית

("נשמח לשמוע איך אתה מסתגל..."). אבישי, שיהיה בהצלחה! אם תראה שלא מתאים לך שם, שלח מסר
.

1uLtRaSoNiC1

New member
אתה יודע

זה לא כזה מסובך לצאת מהצבא כמו שאתה חושב... כולם יכולים לקב"ן ותוך 5 דקות לצאת

CyberP

New member
בהצלחה

שפשוף נעים. תודה על התרומה והכל, אני בטוח שתצליח לתרום בתפקידך החדש.

Funky Giraffe

New member
מיסטר מלך

אין כמוך... אל תסתבך לנו שם יותר מדי, צרות זה הדבר האחרון שבן אדם כמוך צריך. בהצלחה אין סופית, אל תשכח אף פעם לעמוד על שלך כשצריך ותדע לספוג כשצריך... בהצלחה איש יקר!

אתה איש אהוב עם לב ענק

אנחנו יודעים שתצליח בכל מקום שאליו תגיע. אוהבים
אותך ותמיד איתך. גורי,לירון וכל חברי העייסק.

נשששששששששששמה טהורה. ../images/Emo39.gif

עכשיו אני אמא שלך! להההה... אוג' כבוד. ;) האיש שמכף רגל עד ראש כולו לב - נכנס למסגרת הלא כל כך קלה הזו. אל תשכח להודיע לי איפה נחתת ושהכל בסדר, כי אתה יודע, אני קצת דואגת. ובכל זאת אין לי ספק שתצליח בכל מקום שבו ישימו אותך, כי זה אתה, ואני מקווה שהם יבינו איזו זכות נפלה עליהם כשהם קיבלו חייל כמוך. תשמור על עצמך, תחזור עם חוויות (רובאיסטים - תנמיכו, גם בטירונות ג'ובניקים יש חוויות), והכי חשוב - אל תהיה שוקיסט! אם אתה צריך כל דבר - אתה יודע שאתה יכול להתקשר בכל שעה. עם כל אהבתי העצומה ביותר, שולחת לך חיבוק שובר צלעות כמו שרק לנו יש!
שלך, קסם. :) (איחלתי לחייל בהצלחה.)

RunNGun

New member
פעם זה היה "מועך צלעות", לא? ../images/Emo8.gif

תודה, פיה שלי...
אני באמת מקווה שיהיה טוב (עזבי את זה שהייתי צריך גוגל כדי להבין מה זה "שוקיסט", ככה שהחכמתי גם מההודעה שלך
). ואפרופו - תשאירי את הסלולרי במסר, אני אוסיף אותו לפלאפון שלי. אני מניח שנדבר
ושוב תודה, מקסימה שלי, אבישי.

יא מלך ../images/Emo47.gif

הלירון תאני הבא! הדון ג'חנון עם קארי הבא! ה"היי חמודה, רוצה חיבוק?" הבא! אני מאחל שתאכל הרבה חרא כדי להבין מה זה החיים במדינה שלנו, ואמן ויבוא יום ואתה תהפוך את כל זה לדבש. בהצלחה אחי היקר! תהנה!

למעלה